Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki gergin iletişim, tutku tanımlamalarını hakkediyor. Abartı yaşadığınız duyguların yanında karakterleriniz arasındaki çekişme de gözleniyor. Karşılıklı zoraki onaylamaları taviz olarak değerlendirmeniz pek duygulu değil.

İlginç kişiliğiniz ve kişiye özel, enteresan prensiplerinizle ilgi çekiyorsunuz. Hararetli bazı görüşmeler söz konusu. Bağladığınız işlerin yüksek kapasitesi memnunluk yaratıyor.

Gelirinizle ilgili doyumsuzluğunuz ve koşullarınız içinde arayışlarınız var. Koşullarınızı zorlama girişimlerinizde yakın dost ilişkilerindeki krediniz size destekler verebilir.

Kendinizi korumanız gereken bir problemde, işin içine çekiliyorsunuz. Size ait olduğu iddia edilen sorumlulukların çoğu size ait değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinde ileri adımlar söz konusu. Mantık çerçevesinde yaklaşımlar problemleri en aza indirecek. Birkaç gün içinde yoğun bir kalabalık arasında ciddi sevinçleriniz olabilir. Arkadaş desteği almadan aşamayacağınız bir sorun yaşıyorsunuz. Kendinizi çok çaresiz gördüğünüz bu konu, güven duyduğunuz erdemli bir dostun omuz vermesiyle sizi rahatlatacak.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 23 Ağustos saat 07:46-23 Eylül saat 05:29 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Güneş, parasal durumun ele alınması, hedef olarak belirlediğiniz işlerin yürürlüğe konması, gözden geçirilmesi anlamında etkilidir. Maddi açıdan doyurucu bir yaşam sürmek, arzu ettiğiniz yatırımları gerçekleştirmek istersiniz. Paranızı nereye harcadığınızın hesabını çok iyi bilirsiniz. Eğer birgirişiminiz varsa, bunun kazandırıcı olmasını istersiniz. İşe göre maaşınızı almak, kazandığınıza göre bütçenizi düzenlemek zamanıdır. Sosyal hayatınız, ilişkilerinizde seçici davranırsınız. Karşınızdaki insanı inceler, tutarsızlıktan hoşlanmazsınız. Şimdi dönemin etkin görünümlerinin siz Aslanlar açısından  nelere işaret olduğuna bir bakalım. Güneş-Başak geçişinin etkin görünümleri: 25, 29 Ağustos ve  3, 8, 11 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek.  25 Ağustos tarihinde, ortaklaşa mal, mülk ve para konuları üzerinde duracağız.  Bir ayıklama dönemi gibi düşünelim. İşler olanla verimsiz olanı birbirinden ayıralım. Borçlarımızı temizleyelim, alacaklarımızı tahsil edelim. Elimize geçenlere göre ayarlamalarda bulunalım. Ailemize, sağlığımıza dikkat edelim. 29 Ağustos Güneş-Neptün karşıtlık etkisi altında parasal konularda vehayatımızla ilgili meseleler üzerinde titiz bir şekilde düşünmemizde yarar var. Şu andaki kazancımız, elimizde olan miktar veya yapılan işlerden elde ettiğimiz gelirler hususunda bütçemizi mutlaka gözden geçirmeliyiz. Gönlünüzce bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşkla sizin kadar iyi dans eden kişi yoktur. Sevdiğiniz kişiyi yüceltmesini iyi biliyorsunuz. Bugün ikiniz için farklı bir gün. Yalnız sosyal ilişklerinizin yoğun olması ve dostluk duygunuzun çok yoğun olması, çoğu kez aşk ilişkilerinize zararı dokunuyor. Sevdiğiniz kişi sizi paylaşmak istemiyor. Çevrenizdeki kişilere karşı temkinli olun.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınıza ait sırları kimseyle paylaşmamalısınız. Değişiklik yapılması gereken konular olabilir. Sağlığınızı ve maddi durumunuzu korumanız gerekiyor. Herşeyin fazlası yaşam standardınızın zorlanması anlamına gelebilir. Aşk hayatınız ön planda. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişilerin arzu ettiğimiz şekilde davranması, olayların istendiği gibi gitmesi veya keşkelerin olmaması durumunda neler olabileceğini veya neler yapabileceğimizi hayal etmekte zorlanabileceğimiz günler. Dolayısıyla, en azından kendimize düşen kısımları yönetebileceğimizi bilerek, disiplinli olmalı ve kelimelerimizi dikkatli seçmeliyiz.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha önce çevrenize yaptığınız iyiliklerin mükafatını alıyorsunuz. Üstüne birde mütevazi duruşunuz gönüllerde taht kurmanıza yol açacak.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

23 Ağustos 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 26' 04"
Ay
Kova
23° 58' 30"
Merkür
Koç
17° 49' 39"
Venüs
Boğa
03° 32' 59"
Mars
Koç
01° 19' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 27"
Satürn
Balık
16° 45' 20"
Uranüs
Boğa
22° 27' 56"
Neptün
Balık
28° 58' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 30"
Lilith
Başak
23° 34' 02"
True Node
Koç
15° 20' 56"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>