Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bellekten çıkmayan bazı anılarla problemlerinizi çözmeli ve gönlünüzün tatilini artık bitirmelisiniz. Aşksız daha kolay elde ettiğinizi savunduğunuz huzur, bir kandırmaca olabilir.

İşleri biraz vakitsiz hareketlendiriyorsunuz. Ama aceleciliğinizi, müthiş programcı yeteneğinizle zararsızlaştırabiliyorsunuz. İş yaşantınızda, sonradan sancılar çektiğiniz sabırsızlıklardan kurtulmanız gerekiyor.

Paralarınızı doğru yerlere kanalize ettiğiniz söylenebilir. Ama hemen bugünlerde bunların karşılığını göremeyeceksiniz. Biraz zamana ihtiyacınız var. Ek gelir arayışlarınıza devam etmelisiniz.

İlgili olduğunuz konulara ilgisiz kalmaktan vazgeçin. Dışınızda gelişen koşullar, her an sizi istemediğiniz tartışmaların içine alabilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Umutlu günleriniz. İçe kapanık, kendinizle baş başa yalnızlıklar için uygun bir dönem değil. Kendinizi açmanız, rahat davranışlara girmeniz gerekiyor. Yeni tanışmalar yeni umutlar getirecek. Aile ilişkilerinizde birtakım çözümsüzlük, yeni gelişmelerle olumlu bir şekle dönüşebilir. Bu konularda, kendinizi eksik bulduğunuz yanları tamamlamaya çalışacaksınız.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar cumartesi günümüz, saat 00:42 itibariyle burcunuz üzerinde ilerleyen cömert Ay etkisi altında başlıyor. Sizler, pozitif yönlerinizle gayet güçlü bir şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz. Kendinizi garanti altına almaktan yanasınız.  Kaliteli olanı istediğiniz için,  tabii ki gücün peşindesiniz. Gün boyunca kendinize has duruşunuz  hakimiyetçi tavırlarınızla dikkat çekmekten hoşlanırsınız. Saat 03:47 Ay-Güneş olumlu görümü sayesinde, konuşmalarınızla, duruşunuzla neyi isteyip istemediğinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamda diğerlerine liderlik edebilirsiniz. Söyledikleriniz onaylanır ve saygı görürsünüz. Saat 03:51 Ay-Satürn görünümü, gayet olumludur. Gönlünüzü şenlendirir. Ay, burcunuzda ilerliyor ve size yaşama hevesi, güzelliği sunuyor. Bu saatlerde keyifliyiz, hevesliyiz. Saat 04:35 Güneş-Satürn karşıtlığı, kişisel anlamda kendimizi dostlarımız, sevdiklerimizle bir arada görmek çabamızın yüksek olduğunu gösteriyor. Tabii ki sosyalleşmek, başkalarıyla olmak güzeldir. Ancak aşkta kendimizi yetersiz hissetmek yanlış olur. Toplumsal ilişkiler kadar, aşka da hayatımızda yer vermeyi, hayatımızı bu anlamda da düzenlemeyi bilmeliyiz. Bir de çocuklarımız varsa, onların kendi sorumluluklarını almasını teşvik etmeliyiz. Eğer biz buna önem vermiyorsak, bu konuda üstümüze düşeni yapmalıyız. Saat 16:15 Ay-Mars görünümü, çevrenizi her anlamda etkilemenizi sağlayan güçlü bir kişisel ifadenin işaretçisidir. Kendinizden emin oluşunuz herkes tarafından fark edilir. Mutluluk dolu bir Cumartesi günü diliyorum. Güzellikler emrinize amade olsun. Kalben Sevgilerimle,

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkileriniz ön plana çıkıyor. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için, bugün yaratıcılığınızı sadece, niteliğinize uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz. Kendinizi sürekli güçlü gösterme savaşı vermekten vazgeçin.. Ortakyaptığınız kişilerin geleneksel tavırları, tarzınıza uygun gibi görülebilir.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Potansiyelinizi kullanmanızı veya potansiyelinizi görmenizi engelleyen engelleyen oluşum, düzenleme ya da işlerden uzaklaşmanız gerektiğini fark edebileceğiniz günlerdesiniz.

22 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken daha dikkat çekicisiniz. Kişisel girişimlerinizde şans sizden yana olacak.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal anlamda beklentileriniz yavaş yavaş gerçekleşecek. Aceleci davranmayın. Ticaretle uğraşan Aslanlar, kârlı bir zaman dilimindesiniz.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızın veya çocuğunuzun sorumlulukları, sosyal çevrenizde sizi zorlayabilir. Arkadaşlarınızdan beklediğiniz desteği göremeyebilirsiniz. Özel hayatınıza dikkat etmeniz gerekecek.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hem maddi konular hem de özel hayatta zorlanmalara, gereksiz öfke ve gerginliklere, ani patlamalara işaret eder. Mali anlamda işler haftanın ilk günleri pek istediğiniz gibi gitmeyebilir, krediler, ödemeler, borçlar konusu biraz canınızı sıkabilir. Özel hayatınızda da gereksiz kısıtlamalar, engeller söz konusu olabilir.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Aniden biryolculuğuna çıkma ihtimaliniz var. Yemekte ölçüyü fazla kaçırmayın. Tatlılardan uzak durun.

23 Mayıs 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 54' 22" R
Ay
Balık
00° 52' 32"
Merkür
Koç
18° 05' 25"
Venüs
Boğa
04° 08' 55"
Mars
Koç
01° 41' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 16"
Satürn
Balık
16° 47' 50"
Uranüs
Boğa
22° 29' 37"
Neptün
Balık
28° 59' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 08"
Lilith
Başak
23° 37' 16"
True Node
Koç
15° 21' 26"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>