Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kontrollü aşkın ne olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Kendinizi kaptırdığınız kadar, akılcısınız da. İlişkiniz çok duygusal bir boyutta ve mantık çerçevesinde. Daha da mutlu günler sizi bekliyor.

Bağımsızlık sizin için çok önemli. En azından insanın bazı durumlarda inisiyatif hakkının olabilmesini savunuyorsunuz. İş konularındaki ayrıcalığınız tamamen başarılarınızdan kaynaklanıyor.

Para idaresinde kendinize tam yetki vermişsiniz. Ama bunun çoğunlukla da yararını görüyorsunuz. Bu konudaki denetçi özelliğiniz bazı arkadaşlarınızı sıkabiliyor. Gönül ilişkiniz de bunun dışında değil.

Olumlu atacağınız adımların önünde, yüzeysel olarak değerlendirdiğiniz engelleyici problemler var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Topluluklar içinde ikilemde kaldığınız konular, bugünlerde öz eleştirel yaklaşımlarınızla belirginleşebilir. Buna açık ve niyetli olduğunuzun hissedilmesi, birtakım insanların daha anlaşılır tavırlar içine girmesini sağlayacak. Bu sıralar duygularınız hareketli ve değişken. Fakat ilişkilerinizin bundan olumlu etkilenmesi yönünde çabalar içine gireceksiniz.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar yeni haftamız, saat 00:46 burcunuzda oluşan ilkdördün etkisinde başlayacak. Bu oluşum, başka insanları yönetme meyliniz yükselebilir. Onun için davranışlarınıza dikkat ediniz. Güçlü arzularınız zihinsel olarak sizi harekete geçiricidir. Daha hızlı düşündüğünüzü ve daha çabuk harekete geçtiğinizi fark edebilirsiniz. Böylece ihtiyaçlarınızı çok daha kolay yoldan elde etme fırsatı yakalayabilir ve mantığınızla hareket ederek ele geçirebilirsiniz. Saat 08:32 Ay-Merkür görünümü, kendinizden emin halinizle çevreniz üzerinde hayli güçlü bir kişi imajı uyandırabilirsiniz. Acele etmezsiniz ancak geri planda kalmaktan da pek hoşlanmazsınız. İlgi çekme arzunuz oldukça yüksektir. Çevrenizdeki insanların sizi pohpohlamaları gururunuzu fazlasıyla okşar. Saat 14:50 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu güven duygunuzu yükselticidir. Hayata farklı bir pencereden bakarsınız. Kendinizi merkeze alarak, herkesin dikkatini çekebilecek adımlar atmayı, başarılı olmayı hedeflersiniz. Bu kavuşum size güç vericidir. Atatürkümüzün ülkemiz ve tüm dünya çocuklarına armağanı olan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum. Kalben sevgilerimle,

23 Nisan 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayışındaysan, alanın dışındaki bir kurumdan davet alabilirsin. Akşam bir arkadaşına içini dökeceksin.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınıza renk getirmek, partnerinizle aranızdaki sevgi bağını daha da güçlendirmek adına şimdiye kadar yaptıklarınızdan daha farklı bir yol izleyecek ve kendinizi bazı konularda partnerinize haksızlık ettiğinizi düşünerek değiştirme yoluna gideceksiniz.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkileriniz bugün ön plana çıkabilir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara daha fazla özen gösterebilirsiniz. Sağlıkla ilgili problemlerinizle ilgilenebilirsiniz. Bugün sağlamlaştırmak istediğiniz işlerinizle ilgili yapıcı enerjiler söz konusu. İlerleyen saatlerde yaşanabilecek sürtüşmelere karşı dikkatli olmalısınız.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü kariyerinizhayatınızla ilgili konularda haksızlığa uğradığınız bir konunun bitmez tükenmez öfkesi içinizi yer bitirirken buna teslim olmadan rahatsızlıklarınızı birlikte çalıştığınız fikirlerine güvendiğiniz kişilerle paylaşmalı doğru sözlerle beklentilerinizi huzursuzluklarınızı ifade etmelisiniz. Etmelisiniz ki, Sorunlar çözülsün ve haklıyla haksız ortaya çıksın. Aşk hayatınızda ise arkadaşlarınız la ilişkileriniz özel hayatınızda krizlere sevdiğiniz insanla gerginliklere neden olabilir.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken gün sizin gününüz. Özellikleve para konularında atmanız gereken adımlar veya girişimleriniz varsa bugün cesurca hareket edebilirsiniz. Ancak riskleri iyi değerlendirdiğinizden emin olmalısınız.

23 Nisan 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay, senin burcunda. Elde ettiğin başarılar gururunu okşayacak. ?Ben yaptım? demekten geri kalmayacağın bir gün. İşinden memnun olmayan bir Aslan burcuysan, gözü kara davranarak işinden ayrılabilirsin. İş arayışında olan bir Aslan burcuysan, alanının dışındaki bir kurumdan görüşme daveti alabilirsin. Akşamüzeri buluşacağın yakın arkadaşına içini döküp, rahatlayacaksın. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, sevgilinin yapacağı sürprizle çocuklar gibi sevineceksin. Akşam saatlerinde, kardeşin yahut kuzeninle ilgili bir konu, ailenin gündemine oturabilir.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dikkat gerektiren konularda yoğun bir çalışma içinde bulunacaksınız. Bu arada evinizi yeniden düzenleyebilir, planlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz. İçinizden yükselen güçlü enerjiyi çalışarak akıtabilirsiniz.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünün etkileri, sizi fazlasıyla gevşetmeye başlayabilir. Duygusal hayatınızdaki uyumlu ve keyifli ortam, tüm yaşam alanlarınıza aşırı iyimserlik olarak yansıyabilir. Ciddi konulara odaklanmakta, sorunları doğru biçimde değerlendirmekte zorluk yaşayabilirsiniz.

23 Nisan 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 19' 01" R
Ay
Balık
06° 56' 03"
Merkür
Koç
18° 19' 56"
Venüs
Boğa
04° 40' 14"
Mars
Koç
02° 01' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 13"
Satürn
Balık
16° 49' 60"
Uranüs
Boğa
22° 31' 05"
Neptün
Balık
28° 59' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 33"
Lilith
Başak
23° 40' 06"
True Node
Koç
15° 21' 59"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>