Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kaybetme korkusunu, tatlı bir heyecan boyutunda bırakmanız gerekiyor. Partnerinize açılmak ya da sorunu gizli yaşamak arasında yapmanız gereken tercih oldukça net.

Bugünyaşamınızda önemli bir gün olabilir. Bir parça cesaret isteyen kararlar vermeniz gerekebilir. Sizden beklenen ölçüde atak davranışlarınız çok şey kazandıracak.

Önümüzdeki günlerde büyükçe bir masrafa girebilirsiniz. Bunun hazırlığını yapmanız gerekiyor. Bütçenizi dengeleme, para sıkıntıları yaşamama çabanızda desteğiniz yetersiz.

Uzak bir yere oldukça masraflı ziyaretler söz konusu olabilir. Bu ziyaretler size heyecan verdiği kadar sorunlar da yaşatabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birçok özelliğinizle benzeştiğiniz biriyle geleceğe yönelik planlarınız var. Bazı sorumluluklarınızın bu kafa birliği içinde sekteye uğradığı düşünülüyor. Bugünlerde, zihninizi meşgul eden düşüncelerin bir kısmı zorlama alınmış kararlara dönüşebilir. Bu düşünceleri birlikte paylaştığınız insanların heyecanlarının etkisinde kalmış gibisiniz.

24 Ağustos 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar  burcunuz üzerinde ilerleyen Ay etki altında Pazar gününe merhaba diyorsunuz. Bu enerji, liderlik yönünüzü güçlendiricidir. Eğer bir arzunuz, ihtiyacınız varsa, bunu mutlaka elde etmek adına harekete geçersiniz. Duygularınız bir hayli ateşlidir. Sizi takdir etmeleri, güçlü bulmaları, sözünüzü dinlemelerini istersiniz. Bu enerji, pırıltılı yaşama, kendinizi kanıtlama, kimliğinizi ifade edebilme yönünde bir hayli etkilidir. Saat 05:01 Ay-Venüs kavuşumu sizler açısından gayet olumlu buluyorum. Aşk hayatınızı canlandırıcı, yaşama hevesinizi yükseltici, yeniliklerde bulunmak adına harekete geçmenizi sağlayan bu enerji gün boyunca ağzımızın tadını yerine getiriyor. Son zamanlarda epeyce yorulduk, üzüldük veya gerilim altındaydık. En azından bu görünüm biraz olsun yüreğimize su serpebilir. Maddi şans getirir. Şansımızı iyi kullanmamızı sağlar. Ailemizi veya bizi ilgilendiren konularda egemen olmamızı, kararlarımızı uygulamamızda destek olur. Saat 08:21 Ay-Uranüs olumlu etkisi özgürlük duygusunu yüreğinizin derinliklerinde hissettiricidir. Bu güç sayesinde  önünüzde duran engelleri aşabilirsiniz. Dikkat çekme isteği, kendini ifade edebilme yeteneği, alkış ve onaylanma arzusunun yükseldiği böyle bir günde davranışlarınızla, duruşunuzla ne kadar açık ve doğal bir insan olduğunuzu hissettirirsiniz.Saat 09:39 Ay-Mars görünümü, bir yolculuk, aktivite ve kendinizi ifade etme anlamında güçlendiriyor. Ancak diğer taraftan bazı meseleler, istediğiniz gibi hızla ilerlemenizin önüne geçtiği için sıkılmaktasınız.  Saat 11:25 Ay-Satürn mücadeleci görünümünün ardından Ay, 25 Ağustos saat 12:32 olana dek boşlukta ilerleyecek. Bu zaman dilimi, ev içindeki sorumlulukların yerine getirilmesi, hayatınızla ilgili konularda bir takım kişilerle zıtlaşmanın işaretçisi olabilir. Elimizden geldiğince esnek olmaya gayret gösterelim.Mutlu gülümsemelerin günü olsun, Kalben Sevgilerimle,

24 Ağustos 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ruh sağlığınız için evinizi ön plana çıkarmalı ve kariyerinizle ilgili çalışmalarınızı ertelemelisiniz. Kendinize güvenmeyi siz seviyorsunuz. Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Eğlenceylearasında dengeyi çok iyi kurabileceğiniz bir gün içindesiniz.

24 Ağustos 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınıza ait sırları kimseyle paylaşmamalısınız. Değişiklik yapılması gereken konular olabilir. Sağlığınızı ve maddi durumunuzu korumanız gerekiyor. Herşeyin fazlası yaşam standardınızın zorlanması anlamına gelebilir. Aşk hayatınız ön planda. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişilerin arzu ettiğimiz şekilde davranması, olayların istendiği gibi gitmesi veya keşkelerin olmaması durumunda neler olabileceğini veya neler yapabileceğimizi hayal etmekte zorlanabileceğimiz günler. Dolayısıyla, en azından kendimize düşen kısımları yönetebileceğimizi bilerek, disiplinli olmalı ve kelimelerimizi dikkatli seçmeliyiz.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

24 Ağustos 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SEVDİĞİNİZ insanın ilgisini kimseyle paylaşmak istemeyebilirsiniz. Sevgilinizin yakınları size cephe açabilir. Duygularınızı dengeleyin.

24 Ağustos 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

24 Ağustos 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 05' 27"
Ay
Kova
18° 59' 02"
Merkür
Koç
17° 38' 46"
Venüs
Boğa
03° 06' 49"
Mars
Koç
01° 02' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 28"
Satürn
Balık
16° 43' 31"
Uranüs
Boğa
22° 26' 43"
Neptün
Balık
28° 57' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 19"
Lilith
Başak
23° 31' 41"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>