Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

O geçmişte yaşadığı bazı sorunların etkisinden henüz kurtulabilmiş değil. Sizin onu anlayan tavrınızı biraz daha sürdürmeniz gerekebilir. Giderek yoluna giren bir ilişkinin itici gücü olabilirsiniz.

İnatçı yapınız nedeniyle bazı tartışmalarda dediğim dedik tavrı gösteriyorsunuz. Bu tavrınızın sadece getirilerini görmemelisiniz. Hak ettiğiniz birçok kazanım, dönemsel engeller nedeniyle kapınızda bekliyor, sabırlı olmanız gerekecek.

Bugünlerde eliniz biraz ferah, harcayacak yer arıyorsunuz. Parayla ilişkiniz ciddi revizyonlar gerektiriyor. Önümüzdeki günlerde uzaktan izlemenizin yetmeyeceği bir para tartışmanız olabilir.

Kendi sorunlarının çözümünde insanların önünü açmalısınız. Bazı yakınlarınızın sorunlarına bütünlemesine eğilmeniz, onların daha çok sorun üretmelerine neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında alacağınız bir haber bazı dengeleri alt üst edebilir. Birtakım köklü değişiklik istekleri içine girebilirsiniz. Kendinize kurduğunuz dünyayı başkalarından bu kadar soyut görme arzunuz, adı konmamış bir yalnızlık arayışının göstergesi oluyor. Mutlu olmanız gereken bir dost kalabalığı içindesiniz. Bu kalabalığın içindeki ortak sorunlar, ortak sevinçler yabana atılır zenginlikler gibi görünmüyor.

24 Kasım 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar yeni haftamızın ilk günü, saat 05:16-18:32 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında geçecek. İlişkilerde ve ilk  buluşmalarda yanıltıcı bir etki yaratabilir. Karşınızdaki kişiyi tam olarak tanımadan veya  olayları anlamadan dinlemeden, sözler vermeye kalkmak yanlıştır. Sanatsal konularda size ilham gücü veren bu oluşum altında eserlerinizi dışarıya tanıtmanız, başka insanlarla bağlantı kurmanız daha kolay olabilir. Saat 18:32 sonrası, ciddiyet ve disiplinli çalışmanın işaretçisi olan Ay-Oğlak burcu geçişi başlayacak. Hayatın üstümüzdeki baskısından biraz sıkılabiliriz. Sürekli güven verici olanı, ileriye dönük olanı tercih etmek zorunda kalmanın bizi yorduğunu düşünürüz. İşlerimizi düzgün yapmamız, planlanan şekilde bitirmemiz gerekir. Bu enerji, özel sorunların baskınlığını işaret eder. Ben bu hali, yaşamınızla ilgili konularda benzetme yerindeyse kırışmış olanların düzeltilmesine benzetiyorum. Pürüzsüz bir yaşam için, şimdi her bir durumun mantıklı bir şekilde ele alınması gerekiyor. Her şeyin altından tek başınıza kalkıp kendinizi yormayınız. Büyük Öğretmenimiz ATATÜRK olmak üzereKıymetli ÖğretmenlerimizinSadece bir günlerini değil,365 günlerini kutluyoruz...Ellerinden öpüyoruz,,Emeğiniz çoktur üzerimizdeHakkınızı helal ediniz bizlere......Saygılarımızla,,

24 Kasım 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostça paylaşımlarınız öylesine yoğun ki, bazen karşınızdaki kişiye Aşk mı? Arkadaşlık mı? ikilemi yaşatıyor. Sosyal faaliyetlerinizin artması sizin için önemli gelişmelere neden olacak. Çevresel koşullarınızı kendiniz yaratıyorsunuz. Bugün yaşantınıza yeni olaylar ilave içinde olabilirsiniz. Başarı grafiğinizle ilgili, tablonun yükselmesi söz konusu.

24 Kasım 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızı, yaratıcılık gerektiren işlerinizi veya çocuklarınızı ilgilendiren konularda şanslı başlangıçlar yapabileceğiniz veya mevcut ilişkilerinizde yenilenme fırsatları yakalanabilecek 10 günlük süreçtesiniz. Bu süreçte atılacak adımlar önümüzdeki yılları da şekillendirebilir. Dolayısıyla, yalnız Aslan'ların bol bol sosyalleşmesinde fayda var! Zaten istemeseniz de sosyal hayatınızın hızlandığı süreçtesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Kafamızda bazı konularda halen bazı şüphelerimiz veya endişelerimiz olsa bile ya da kararsızlıklar doğru adım atmayı zorlaştırsa da, gerçekçi olmayı, işaretleri veya sezgilerimizi doğru okumayı başarabilirsek çok yol kat edebileceğimiz günlerdeyiz. Bilgi edinme ve yeni şeyler öğrenme isteğimiz artıyor. Yay burcuna geçen Güneş ve Yay burcunda oluşan yeni ay, Yay burcunun ilk günlerinde doğanlar başta olmak üzere, tüm Yay burçlarına ve hepimize on günlük süreçte(aslında başladı) yenilikler veya yeni başlangıçlar yapma olanağı sağlıyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Enerjik ve heyecanlısınız. Kendini ifade etme, çevrenizi genişletme açısından son derece destekleyici enerjilerin etkisi altındasınız. Gerek sosyal ortamınız gerekseçevrenizde yıldızınız parlıyor. Eve ait taşınmazlar ya da borsadaki yatırımlarınızın değerinde artış olabilir. Aşk ve eğlence açısından güzel fırsatlar söz konusu olacak.

24 Kasım 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün üstünüzden bir yük kalkıyor. Uzun süredir canınızı sıkan bir durumu çözüme ulaştırıyorsunuz. Sorunları çözüp rahat bir nefes alacaksınız.

24 Kasım 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

24 Kasım 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 37' 26" R
Ay
Terazi
08° 02' 30"
Merkür
Boğa
04° 27' 50"
Venüs
Boğa
24° 10' 05"
Mars
Koç
14° 08' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 03"
Satürn
Balık
18° 01' 31"
Uranüs
Boğa
23° 26' 09"
Neptün
Balık
29° 24' 37"
Plüton
Kova
02° 02' 31"
Chiron
Koç
21° 39' 48"
Lilith
Başak
25° 25' 29"
True Node
Koç
14° 56' 33"
Son Güncelleme : 19/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>