Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde ilişkinizi sorgulayıp duruyorsunuz. Onunla yaşadığınız pek çok güzelliğin hatırına onu incitecek davranışlarda bulunmak istemiyorsunuz. Bir yandan da eski heyecanınızı arıyorsunuz. Kıs vadede önemli bir değişiklik gözükmüyor.

İşyerindeki genel huzursuzluk ve belirsizlik herkes gibi sizi de olumsuz etkiliyor. Pek memnun olduğunuz söylenemez. Siz de herkes gibi bir çıkış yolu arıyorsunuz.

Az da olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bir destek bulabilirsiniz. Gelirinizin düzenli olarak artması için biraz daha atak olmanız gerekebilir.

Sizinle ilgili olumsuz bazı söylentiler kulağınıza gelebilir. Tepki göstermeden önce söylentinin kaynağını araştırmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Atacağınız dikkatli bir adımla hayatınızda köklü değişiklikler olabilir. Alacağınız bir haberle harekete geçip, sizi bekleyen sevindirici gelişmelere doğru yürüyeceksiniz. Hareketli ve heyecanlı günlerin eşiğindesiniz. Bunun gereğini yerine gerektirecek enerji sizde fazlasıyla var. Üstelik pek çok kişiden de destek göreceksiniz.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, saat 07:09 itibariyle etkili olacak Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, yolculukların, görüşmelerin, haberleşmelerin sizin hayatınızda olumlu gelişmelere işaret olduğunu gösteriyor. Dostlarınızla bir araya gelebilir, yeni bir çevreye girebilir, yakın akrabalarınızla bir araya gelebilirsiniz. Bu hareketlilik sizi bir hayli heyecanlandırır, tazelendirir, geliştirir Saat 16:25 - 20 Kasım Saat 07:31 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre, yer değiştirme ve nakil yoluyla başka bir ortamda çalışmak yaşamak gibi konular üzerinde ciddiyetle düşünmenin işaretçisidir. Ancak olan resme bakmak gerekir, karar değişikliğinde bulunulmamalıdır. Çatışmak yerine ılımlı hareket etmek gerekir.  Birileri sizi beğenir veya beğenmez, yaptıklarınızı onaylar veya onaylamaz bu doğaldır. Hayat kimi zaman bizi kendi tercihlerimizin dışında bir seçeneği kabullenmek için zorlayabilir. Ancak biz ne istiyoruz, bu sorunun cevabı çok önemli. Çevrenizin sizin üzerinizde baskın rol oynamaması için sizin kendinizden emin olmanız son derece gereklidir. Güzel sözlerle yakınlarınızdaki insanları sevgiyle gözetiniz. Göze batan yanlışlık veya olumsuzlukları sakin ve hoşgörülü bir dille ifade edersek, en azından kendi iç huzurumuzu sağlamış oluruz. Gününüz arzuladığınız şekilde geçsin. İşlerinizde başarı, huzur ve mutluluklar dileğimle,

19 Kasım 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçsel sıkıntılarınızın tek nedeni, kendinizi ifade edecek konulardan uzaklaşmalısınız. Duygularınızla hareket ediyor ve takıntılarınız yüzünden bazı işlerinizin gecikmesine neden oluyorsunuz. İşlerinizde belirleyici davranmakla,potansiyelinizi arttırabilirsiniz. Bugün, bir çok sosyal aktivitelerin ortasında olacaksınız.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Bir erkek figürünün yaratabileceği bir problem ya da yaşadığınız yerle ilgili bir konu ilgi gerektirebilir. Konu birkaç günü ilgilendirdiği için endişeye gerek yok. Tüm burçlar için gün geneli: Güneş Satürn kavuşumu engellenmişlik hissi ve tutukluk yaratabilir. Kendimizi baskı altında, stresli veya yorgun hissedebiliriz. Sorumluluklar artabilir ya da gelişmeler görevlerin yoğunlaşmasına neden olabilir. Şimdiye kadar yüzünü göstermemiş ani gelişmeler veya konular nedeniyle bittiği düşünülen anlaşmalar ya da henüz sonuçlandığı düşünülen konular tekrar ele alınabilir. Esnek olunması gereken günlerdeyiz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kardeşlere dair konularda hareketlilik yaşayabilirsiniz. Ufak konularda tartışma eğiliminde olabilirsiniz. Olayları gereksiz yere büyütmekten kaçının. İşe dair konularda yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Gün içinde oldukça hareketli gözüküyorsunuz. Yakın yerlerdeki işlerinizi halledebilir, tanıdıklarınıza kısa ziyaretlerde bulunabilirsiniz.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz bir insan sizden yardım isteyebilir. Bu kişi ile geçmişte kalan yaşadıklarınızı göz önüne alarak hareket etmeniz en sağlıklısı olacaktır.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

19 Kasım 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 54' 49" R
Ay
İkizler
01° 05' 10" R
Merkür
Koç
22° 44' 20"
Venüs
Boğa
11° 47' 10"
Mars
Koç
06° 27' 34"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 39"
Satürn
Balık
17° 18' 15"
Uranüs
Boğa
22° 51' 06"
Neptün
Balık
29° 09' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 31"
Lilith
Başak
24° 18' 32"
True Node
Koç
15° 17' 21"
Son Güncelleme : 09/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>