Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Arkadaş çevrenizde, ilişkiniz parmakla gösteriliyor. Ama bunun, ilişkide birçok güzelliğin artık geride kaldığı gerçeğini yok etmediğini de biliyorsunuz. İlişkiyi yerine oturtacak enerjiniz var.

Zorunluluklar, tahammül gücünüzü zorlayan ilişkilere katlanmanızı sağlıyor. Bugün yeni bir umut kapısı aralanır gibi olacaksa da, çabuk kapanacak. Aşkta mutluluğu çok hak ediyorsunuz.

Çevrenizde size ek kazanç sağlayabilecek her fırsatı düşünüyor, değerlendirmek istiyorsunuz. Kazancınız fazla sıkıntı çekmeden yaşamaya elverişli. Ama fazlası göz çıkartmaz diye düşünüyorsunuz.

Son günlerdeki durgunluğunuz herkesin dilinde. Sizin bu mutsuz, doyumsuz haliniz aile bireylerini de olumsuz etkiliyor. Bir an evvel toparlanmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pek şans tanımıyorsunuz. İnsanları koşulları içinde değerlendirme becerisini gösteremiyorsunuz. Sizi çok önemseyen biri, siz ihtimal vermeseniz de sizin için çok iyi şeyler düşünüyor. Çok gitmek istediğiniz, ama zaman ayırıp gidemediğiniz bir davet bir türlü aklınızdan çıkmıyor. Bugünü, bu ve benzeri şanssızlıklarınızın verdiği gerginliklerin içinde olacaksınız..

18 Kasım 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Güneş ve Satürn gezegenlerinin kavuşumu,  saat 10:50 de akrep burcunda son kez gerçekleşecek.  Ne anlama geliyor? Ciddi ve sorumluluk duygusu çerçevesinde hareket ederek, hem ailevi hem özel yaşam hem dehayatımızla alakalı konular üzerinde durmamızı sağlıyor. Kimlerle birlikte yaşıyorsak, çalışıyorsak veya köklü bir bağlantımız varsa bu kişilerle olan ilişkimizi gözden geçirmemizi sağlıyor. Onlar bizi veya biz onları uyarabiliriz. Sorumluluk yüklenebiliriz veya yükleyebilirler. Bizi kontrol edebilirler. Mecburen biz de, kendimizi korumak, çıkarlarımızı tehlikeye düşürmemek için mücadele edebiliriz. Bu kavuşum, yükseleninize mücadeleci bir görünüm yaptığı için sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Şu anda, çocukluk-yetişkinlik veya yaşlılık hangi dönemde olursanız olun,  geçmişten bugüne dek yaşadıklarınızı düşünün. Sizi etkileyen koşulları, yuvanız sınırları içinde olan bitenleri,  ideallerinizi ve bugünkü durumunuzu. Memnun musunuz yoksa baskı altında mısınız, gerçekten huzurlu musunuz yoksa hayata kızgın ve kırgın mısınız. Cevabınız ister olumlu ister olumsuz olsun. Eğer cesaretle geçmiş ve bugünü gözden geçiriyorsanız, yanlışları doğruları, hataları veya eksiklerinizi biliyorsanız, inanınız ki, siz güçlüsünüz ve her şeyin altından kalkabilirsiniz. Saat 11:51 Mars-Kuzey Düğüm görünümü, sağlığınızla ilgili konularda mutlaka kontrollerinizi yaptırmalı, çalışma hayatınızla ilgili meselelerde işlerinizi yoluna koymalısınız. Siz bu aralar biraz uzaklaşmak, şöyle bir rahatlamak niyetindesiniz. Ancak gelişimin adresi, yakın çevrenizde bulunan kişilerle ilişkinize dikkat etmek, onlara destek olmaktan geçiyor. Saat 20:39 Ay-Pluto zorlu görünümü, her şeyi derinlikli bir şekilde gözden geçirirsiniz. Bazı meseleler sizi yoruyorsa, bunları sakin ve kendinize hakim bir şekilde çözmenizde yarar var. Saat 23:03 Ay-Uranüs karşıt görünümü, Bir yandan iletişimde bulunmaya, insanlarla bağlantı kurmaya, bilgilenmeye, çevremizdeki yakınlarımızla irtibata geçmeye istekli olduğumuzu gösteriyor. Diğer yandan, geleceğimizle ilgili hayallerimizi gerçekleştirmek isteğimizi işaret ediyor. Günün ışıkları yüreğinizi aydınlatsın. Bol şans dileklerimle,

18 Kasım 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın bulunduğu konum, kişisel zevklerinizde özel duygularınızla birleştirecek ve sizi anlamlı bir armoni sunacaktır. Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakları farkındasınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Bir erkek figürünün yaratabileceği bir problem ya da yaşadığınız yerle ilgili bir konu ilgi gerektirebilir. Konu birkaç günü ilgilendirdiği için endişeye gerek yok. Tüm burçlar için gün geneli: Güneş Satürn kavuşumu engellenmişlik hissi ve tutukluk yaratabilir. Kendimizi baskı altında, stresli veya yorgun hissedebiliriz. Sorumluluklar artabilir ya da gelişmeler görevlerin yoğunlaşmasına neden olabilir. Şimdiye kadar yüzünü göstermemiş ani gelişmeler veya konular nedeniyle bittiği düşünülen anlaşmalar ya da henüz sonuçlandığı düşünülen konular tekrar ele alınabilir. Esnek olunması gereken günlerdeyiz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Kasım 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişim ve ticari konulardaki işleriniz açısından olumlu enerjiler içindesiniz. Bu alanlardaki uğraşlarınızdan sonuç almak daha kolay olacak. Aklınıza yeni fikirler gelebilir. Ancak önceliği elinizdeki işleri tamamlamaya vermelisiniz. Zihinsel çalışmalar açısından üretken bir gündesiniz. Eğitimle ilgili çalışmalar rahat ilerleyebilir.

18 Kasım 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GELECEĞİNİZLE ilgili size vaat edilen şeylerin yerine getirilmediğinden dolayı hayıflanabilirsiniz. İyi olaylar geliyor merak etmeyin.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

17 Kasım 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 54' 01" R
Ay
İkizler
00° 53' 18" R
Merkür
Koç
22° 43' 33"
Venüs
Boğa
11° 46' 08"
Mars
Koç
06° 26' 56"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 27"
Satürn
Balık
17° 18' 11"
Uranüs
Boğa
22° 51' 03"
Neptün
Balık
29° 09' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 28"
Lilith
Başak
24° 18' 27"
True Node
Koç
15° 17' 25"
Son Güncelleme : 09/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>