Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizde, yeni ilişkinizden çok şey beklemeyen garip bir karamsarlık var. Bugün onun tarafından sürekli aranacaksınız. Aşkın ilk başlangıcının coşkusunu yaşamaya bakmalısınız.

İş ilişkilerinizden şikayetçi bir görüntü vermekten çekiniyorsunuz. Bu günkü görüşmede nasıl bir yöntem izleyeceğinizi düşünüyorsunuz. Bu görüşmeilişkilerinizdeki çoğu problemi çözebilir.

Yakında küçük bir para haberiniz var. Para sıkıntınızı belli bir zaman en ekonomik biçimde yaşamayı becererek en aza indirdiniz. Bunun sizde bir alışkanlığa dönüşeceği umudunu taşıyorsunuz. .

Bugünlerde yine uyumsuzluğunuz üzerinizde. Üçlü bir ilişki içinde, bile bile sübjektif davranıyor, tartışma yaratıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam sevdiğiniz dostlarınızla birlikte olmak istiyorsunuz. Buna ihtiyacınız var. Onlarla bir şeyleri paylaşmak niyetindesiniz. Biraz kaba, nezaketsiz bulduğunuz biriyle bugün gereksiz bir tartışmaya girecek ve canınızı sıkacaksınız. İnsanların ölçüsüz, hoyratça davranışları sizi fazlasıyla geriyor. Birçokları gibi görmezden gelemiyor, tavırsız kalamıyorsunuz

21 Kasım 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 05:33 Ay-Pluto olumlu açısı, destek görme ihtiyacının simgesidir. Ancak bu destek birilerinin üzerinizde denetim uygulamasına yol açacaksa veya birileri tarafından iyi niyetinizin kullanılması şeklinde olacaksa buna kesinlikle izniniz olmayacağı gayet açıktır. Akrep burcunda ilerleyen Ay etkisi altında,  sizi yakından ilgilendiren iş-aile ve girişim konularında içgüdüsel olarak istekliliğiniz bugün fazlasıyla yükselir. Saat 16:01 Merkür-Mars görünümü, aile içinde, evinizi ilgilendiren konularda ve sağlıkla ilgili meseleler üzerinde durmanın, derinlemesine düşünmenin işaretçisidir. Hem güçlü olmak, hem sözünüzü dinletmek hem de sağlam bir şekilde hedeflediğiniz işleri bitirmek istersiniz. Bazen endişeleriniz nedeniyle huzursuz olabilirsiniz. Bunun nedeni, bir aksilik çıkmaması ve düzgün şekilde halledilmesi içindir. Saat 20:02 Ay-Mars olumlu görünümü ve saat 20:19 Ay-Merkür kavuşumu, ailevi, sağlık, işimizle alakalı konularda güçlenme arzumuzun işaretçisidir. Hiç kimsenin bize bir şeyi zorla kabul ettirmesine izin vermeyiz. Başarılı, verimli ve güven dolu  bir gün geçirmeniz dileğimle,

21 Kasım 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finans konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün, çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde enerjiniz daha da olumlu etkilenecektir. Gizliliklerden uzak kalmanız gereken bir gün. Kendinize güvenmeyi sürdürmelisiniz.

20 Kasım 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizden çok fazla beklentisi olmayan veya bağlayıcılığı bulunmayan anlaşma önerileri, teklifler veya tavsiyelerle karşılaşmanız sizi şüpheye sürükleyebilir. Gerekli incelemeleri yapmanız durumunda tekliflerin gerçekçi olup olmadığı anlaşılacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Riskli hareketlerden, dengesiz hareketleri, temelsiz beklentileri olan veya öfkeli kişilerden uzak durmakta fayda var. Tabii bizim de sakinliğimizi korumamız gerekiyor. Her ne kadar iyi niyetli olursak olalım bugünlerde, yorum, eleştiri, tavsiye veya önerilerimiz karşı tarafa itici görünebilir veya kendilerini tehdit altında hissetmelerine neden olabilir. Kafası karışık ya da çıkmazdaki kişilere yardımcı olacağı kesin olan durumlarda dahi fazla dürüst olmak karşı taraf tarafından farklı anlaşılabilir. Sakinliği korumak istiyorsak düşüncelerimizi kendimize saklamamız, inatçı veya baskıcı olmamamız gereken bir gündeyiz. Ev, yuva, yaşanılan yer ya da aileyle ilgili konular da ilgi bekliyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Kasım 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aileye ve mülklere dair konularda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Aile ortamınızda olumlu ve sıcak bir hava esiyor. Aile büyüklerinizle ve babanızla olan iletişiminiz artabilir. Önemli kararlarınızda size destek olabilirler. Gün içinde gerek duygusal gerekse düşünsel açıdan kendinizi dinleme fırsatı yakalayabilirsiniz.

21 Kasım 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bekar Aslanlar gözünüzü kamaştıracak biriyle tanışmaya hazır olun. Bu kişiyi etkilemek adına beyaz yalanlara başvurmayın kaybedersiniz.

21 Kasım 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

20 Kasım 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 45' 33" R
Ay
Boğa
28° 48' 30" R
Merkür
Koç
22° 35' 29"
Venüs
Boğa
11° 35' 22"
Mars
Koç
06° 20' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 24"
Satürn
Balık
17° 17' 30"
Uranüs
Boğa
22° 50' 33"
Neptün
Balık
29° 09' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 60"
Lilith
Başak
24° 17' 28"
True Node
Koç
15° 18' 05"
Son Güncelleme : 09/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>