Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan pozitif bir gün, ama böyle günlerde aşırılıklara kaçabiliyorsunuz. Onun bu aşırılıklarınızdan rahatsız olduğunu biliyorsunuz. Aşkta gerçekçi olma zamanınız gelmiş görünüyor.

Yeterli olmadığınız işlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bugün yaptığınız bir işle ilgili takdir göreceksiniz. Sizden beklenen enerjiyi göstermemekle birlikte zekanızla her işin üstesinden geliyorsunuz.

Bugün para konularında oldukça dikkatli olmalısınız. Beklemediğiniz bir harcama yapabilirsiniz. Bu harcama bütçenizle ilgili planlarınızı alt üst edebilir.

Sinirlerinize ve duygularınıza hakim olmalısınız. Bugün, duygusal yanınızı kışkırtan bir tartışma yaşayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üstü örtülmüş, üzerine çok konuşulmamış ve geride kalmış bir sorun bugün gündeme gelebilir. Sizin kendinizi az da olsa suçlu hissettiğiniz bir konu olduğu için, konuşulmasından hiç hoşlanmayacaksınız ve hoşlanmadığınızı biraz da sertçe belli edeceksiniz. Güne çok iyimser başladınız. Yapıcı ve iyimser havanız akşam saatlerinde bozulabilir, ev ortamında huzur bulmakta zorlanabilirsiniz.

20 Kasım 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 07:31 Ay-Akrep burcu geçişiyle güne uyanıyoruz. Ev konularında özellikle bugün kredi başvurusunda bulunmak isteyenlerin faiz oranlarını ödeme planlarını mutlaka iyice gözden geçirmelerinde fayda var.  Evinizin vergiyle alakalı meseleleri de bugün gündeme gelebilir. Miras yoluyla elde edilen veya elde etmeyi düşündüğünüz mülkle alakalı konuları da bugün gözden geçirebilirsiniz. Bu konularda bir belirsizlik varsa, hukuken araştırmakta fayda var. Ailevi konularda bugün,  gizli saklı olan veya üstü kapatılmış meseleler üzerinde konuşulabilir. Ancak ser verip sır vermekten pek hoşlanmazsınız. Saat 16:30 Ay-Neptün olumlu görünümü, girişim, meslek hayatınız, ailevi konular, sorumluluklarınız, miras, hisseli para, cinsel yaşamınız, paylaşımlarınız yönünde yaşanan gerilimi biraz olsun hafifleticidir. Saat 16:55 itibariyle gerçekleşecek Venüs-Neptün görünümü, özgürlüğümüzü her şeyden fazla öne almamızı sağlıyor. Hayatın güzelliklerini, keyfini çıkarmaktan yanayız. Olabilir, gerçekleşebilir hayallerimizin peşinden koşmaktan yanayız. Kolayca ele geçirilmeyeni, sorgusuz sualsiz olanı elde etmek istiyoruz. Yeteri kadar karmaşık olan bu dünyada, bizi rahatlatacak bir aşkın, heyecanın, deneyimin, güzelliğin peşinden gitmek niyetindeyiz. Ancak şu var ki, aklımızın da başımızda olması gerekiyor. Evet, hakkımız tabii ki isteyeceğiz. Fakat gerçekçi olmayı da ihmal etmeyeceğiz. Bu görünüm altında aşkı, yatırımları, ortaklıkları, parayı, bize verilen sözleri mutlaka gözden geçireceğiz. Olmasını istediğimizden çok, olan bitene bakacağız. Zorlukları, güce dönüştürmemiz, güzelliklerle dolu bir gün geçirmemiz dileğimle,

20 Kasım 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finans konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün, çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde enerjiniz daha da olumlu etkilenecektir. Gizliliklerden uzak kalmanız gereken bir gün. Kendinize güvenmeyi sürdürmelisiniz.

20 Kasım 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanlış adımlar atmamak için araştırmaları çoğaltmalısınız. Hayatınızda heyecana ihtiyaç var. Bir taraftan ev ve aileyle ilgili konularla uğraşmanız gerekirken, bir yandan da yenibirlikleri, arkadaşlıklar veya yaratıcılık gerektiren işlere zaman ayırmanız gerekebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Pek çok konunun kendi uzman olduğumuz alanlara ya da yeteneklerimize uygun olarak düzenlenmesi ve çevredeki kişilere bu anlamda önderlik edilmesi gerekebilir. İnisiyatif almak işleri kolaylaştırıp, ilerlemeyi desteklemekle kalmayıp, kazançları korumak veya arttırmak için de gerekli olabilir. Ancak, ilişkilerde mutlaka ve mutlaka kibar olmak, diğerlerinin fikir ve isteklerini de göz önünde bulundurmak ve sakinliği korumak gerekecektir. Zira, tartışmaları körükleyen bir atmosfer söz konusu. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Kasım 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Taşınmaz mülklere dair konularda gelişmeler öne çıkıyor. Ev düzeniyle ilgili bazı değişiklikler gündeme gelebilir. Taşınma ya da önemli tadilatlar söz konusu olabilir. Günlük alışkanlıklarınızın bir süre sekteye uğraması fikri sizde bir parça gerginliğe yol açabilir. Ancak ne kadar uğraştırıcı olsa bile işlerin üstesinden geleceksiniz.

20 Kasım 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın akışını değiştirmek için planlar yapmaya başlamalısınız. Çevreniz de yavaş yavaş değişiyor. Eski dostlarınıza vefasızlık yapmayın.

20 Kasım 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

20 Kasım 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 33' 03" R
Ay
Boğa
25° 43' 35" R
Merkür
Koç
22° 23' 42"
Venüs
Boğa
11° 19' 28"
Mars
Koç
06° 10' 19"
Jüpiter
Boğa
25° 55' 21"
Satürn
Balık
17° 16' 29"
Uranüs
Boğa
22° 49' 48"
Neptün
Balık
29° 08' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
21° 07' 18"
Lilith
Başak
24° 16' 02"
True Node
Koç
15° 19' 01"
Son Güncelleme : 08/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>