Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Durulmuş, monotonlaşmış ilişkiler, size bir an evvel çözülmesi gereken sorunlar gibi görünüyor. Yaşama çok canlı, hareketli bir pencereden bakıyorsunuz.

Çok yönlülüğünüz, doğal yeteneklerinizle beslendiğinde altından kalkamayacağınızyok gibi görünüyor. Kendi alanınız olmayan bir işte harikalar yaratıyor, herkesi şaşırtıyorsunuz.

Bu konudaki rahatlığınızı dost çevrenize pay etme ihtiyacınız da takdir topluyor. Bu günlerde size refah gelebilecek bir standart yakalamış olmanız, akıllı para kullanımının ve yoğun çalışmaların sonucu.

Maddi destek vermekten kaçındığınız kişinin, istismarcı biri olduğu konusunda herkes görüş birliği içinde görünüyor. Vicdanınıza boşuna yükleniyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içindeki konumunuz son günlerde çok saygınlaştı. Sizin biraz geçimsiz olduğunuzu düşünenler, sizde buldukları başka güzelliklerin yeni yeni farkına varıyorlar. Zihninizi bugünlerde meşgul eden sağlık endişeleriniz, biraz kuruntu gibi görünüyor. Yine de, bir uzmana başvurabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki birini sürekli koruma, sakınma ihtiyacı içindesiniz. Onunla bu yoğunluğu yaşarken, kendinizi ihmal ediyorsunuz

24 Kasım 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Salı günümüzün ilk etkin enerjisi, saat 00:13 Venüs-Uranüs karşıtlığı olup, yaşamın anlamı ve önemini kendince tespit etmekten yana olan kişi, çevresel faktörler, bir takım insanlar, durumlar nedeniyle sınırlandığını hissedince bir tercihte bulunmaya çalışıyor. Çünkü sınırlanmak gururlu bir Aslan için oldukça zorlayıcı. Bazı kişilerle görüş ayrılıklarına düşmeniz söz konusu. Geleceğe ve keşfedilmesi gerekene odaklanmaktan yana olan birey kendi dar çevresinde kalmaya zorlandığı için zaten gergin. Oysaki burada yapılması gereken, ideallerinizden tümüyle vazgeçmek değil. Bilakis oturup neler eksik veya nelere dikkat etmek gerekiyor bunları ele almak. Bağları koparmak yerine, çevrenizle aranızdaki iletişimi güçlü tutmak, sizinle aynı görüşte olmasalar dahi, istekleriniz şimdilik gerçekleşmese dahi sabırla zamanın geçmesini beklemek ve aklı başında davranmaktır. Saat 05:51 Ay-Neptün görünümü, hayalini kurduğunuz bazı planlarınızı hem maddi hem de manevi anlamda ele almanızda yardımcıdır. Yaşam, ölüm, bilinmeyen esrarlı konular  ilginizi çekebilir. Değişik yerlerde olmayı, sorumluluklardan uzaklaşmayı, rahat etmeyi arzularsınız. Parasal konular ve güvenli birhayali kafanızın içinde dolanır durur. Saat 07:19 Mars-Satürn görünümü, çevremizdeki kişilerle güçlü bir diyalog kurmaktan yanayız. Farklı görüşte olsak bile, iyi niyet ve saygı çerçevesinde her sorunun üstesinden gelebiliriz. Saat 16:57 Ay-Pluto görünümü, ihtiyaçlarımızın, arzularımızın elde edilmesi adına bizi baskı altına alacak ve bize, -İstiyorsan, o zaman kalk ve gerekeni  yap diyecektir. Gününüz esenlik, mutluluk, başarıyla dolu geçsin. Kalben sevgilerimle,  

24 Kasım 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizlebirliği içine girebilir ve ortaklaşa çok para kazanabilirsiniz. Önünüzdeki fırsatları zekice değerlendirmelisiniz. Çevrenizde fırsatlara karşı kayıtsız kalamayacaksınız. Bugün bazı önerilerin sizin için önemli değerlendirmelere neden olacağından emin olabilirsiniz. Başarınız için gerekli sabır ve yeteneğe sahipsiniz.

24 Kasım 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sabırlı olmanız ve yavaş hareket etmeniz gereken günlerdesiniz. Bazı şeyler olgunlaşmadan hareket ederseniz istediğinizi almanız zor olabilir. Ancak, beklerseniz, az bir çabayla çok şey elde edebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Karmakarışık durumlar, fikir değişiklikleri, yanıltıcı bilgiler, yanıltıcı kişiler, yanlış haberler(medya ve sosyal medyadakiler dahil) ve sürekli değişen bilgi ortamı kafamızı karıştırabilir. İşin en kötüsü ortaya atılan bir haberin veya bilginin hızla yayılması olacaktır ki, bu da ne yapılacağına karar vermeyi iyice zorlaştırır. Ya da kendi fikirlerimiz sıklıkla değişebilir veya belirsizliklere bağlı endişelere kapılabiliriz ya da kendi kendimizi ve inandıklarımızı veya hayat görüşümüzü sorgulayabiliriz. En güzeli birkaç gün için düşük profil çizmek ve fikirler netleşene ya da bilgiler kesinlik kazanana kadar harekete geçmemek olacaktır. Uluslar arası konular, inançlar veya ideolojilerle ilgili başlıklar da yine gündemde sıklıkla yer alabilir bugünlerde. Ani tepkiler vermekten, sert açıklamalardan ve sözel tartışmalardan kaçınmakta fayda var bugünlerde.

24 Kasım 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde rahat ilerleyeceksiniz. Üstlerinizle iletişiminizde kendinizi çok daha iyi ifade edebileceksiniz. Yine de ilerleyen zamanlarda iletişimden kaynaklı sıkıntılar çıkabilir. Koyduğunuz hedeflere ulaşmak için değişikliklere gidebilirsiniz. Göz önünde olmak, dikkat çekmek iyi hissettirecek.

24 Kasım 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünyeniliği peşinde olduğunuzu bilen dostlarınız size teklif gönderecekler. Bu arada mevcut işinizi ihmal ederseniz yanlış anlaşılabilirsiniz.

24 Kasım 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi toplum içinde bulunduğunuz her ortamda sevgi dolu ifade ederek, güzelliğiniz/ yakışıklılığınız ile ön planda olacağınız bugün, ilişkilerden yana muazzam fırsatlar elde ederken, aile ilişkilerinizi geliştirebilir,hayatınızda olumlu kararlar alabilir ve ilişkilerinizde keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

24 Kasım 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda sorunlarınıza çözüm bulmak ve önemli konuları konuşmak için uygun bir gün olacak. Bugün, ailenizle ilgili günlük işlerinizi keyifle ve kolaylıkla halledeceksiniz.

24 Kasım 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgilinize karşı asabiyet dozunuzu düşürmeniz gerek. Zira aranızdaki gerilim gün içinde yükselebilir. Sağlığınız konusunda problem yaşayacaksınız. Bir yakınınızla birlikte doktora gitmenizde yarar var. Çıkmayı düşündüğünüzü yurtdışı seyahatini iptal etmeniz gerekebilir.

24 Kasım 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

24 Kasım 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 46' 27"
Ay
Kova
14° 24' 45"
Merkür
Koç
17° 29' 12"
Venüs
Boğa
02° 42' 41"
Mars
Koç
00° 47' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 16' 54"
Satürn
Balık
16° 41' 49"
Uranüs
Boğa
22° 25' 36"
Neptün
Balık
28° 56' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 13"
Lilith
Başak
23° 29' 31"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>