Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hayatın birçok alanında kolay kolay uzlaşmayan karakterinizin beraberliğinizdeki yumuşaklığı, ilişkinizle ilgili doneleri veriyor. Sevgilinizin gözünde bulunmaz birisiniz.

Şu andaki işinize engel olmayacak ilave birarayışınız var. Koşulları oluşturma çabalarınızda bugünlerde netice alabileceksiniz. Girişimci bir arkadaşınız sizi işle alakalı bir konuda cesaretlendirmeye çalışacak.

İleriki günler içinde toplu paraya ihtiyaç duyabileceğiniz bir satın alma işiniz olabilir. Daha hesaplı yaşamaya çalışabilir, bugünlerde birikiminizi arttırma uğraşları içine girebilirsiniz.

Sakin, ılımlı değerlendirmelerle çalışma ortamınızda etki yaratabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mesafeli ilişki kurmak isteyen bir yakınınızın işlerine müdahale etmeniz onun sert eleştirilerine neden olabilir. İyi niyetinize rağmen canı sıkılan siz olacaksınız. Kendinize çok güveniyorsunuz. Bu güven zaman zaman sizin ataklığınızı arttırıyor. İş yaşamınızda çok işinize yarayan bu özelliğiniz, özel yaşamınızda daha çok problem üretmeye yarıyor.

24 Mart 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 03:45 itibariyle etkili olacak Merkür-Pluto görünümü,şartları veya çalışma yaşamınızla ilgili konular üzerinde istediğiniz gibi ilerleyememeye neden oluyor. Direnç bu alanda da etkili oluyor. Fikirleriniz gayet parlak, projeleriniz doğru. Fakat dış etkenler, özel durum veya şartlar gereği pek istemediğiniz bir ortamda ve durumdasınız. Çalışmıyorsanız, evde oturan bir insansanız, bu görünüm iç sıkıntısı yaratabilir. Değişiklik isterken, aynı koşullar altında yaşamak rahatsız edicidir. Risk alamayız. Beklememiz gerekir. Saat 15:46 Merkür- Jüpiter karşıtlığı, hukuk, eğitim, yolculuk, yurt dışıyla ilgili konularda iletişime dikkat edeceğiz. Kendimize göre düşünürken, dış şartları gözden kaçıramayız. Yazışmalar, görüşmeler, ticari yöndeki alışverişlerin mutlaka bilinçli şekilde ele alınmasında yarar var. Saat 19:03 Ay-Jüpiter görünümü, insanın kendisine ayırdığı zamanı işaret ediyor. Dinlenmek, sevdiklerinizle sohbet etmek size iyi gelecektir. Karamsar düşünmeyin, zamanı en güzel şekilde geçirin. Saat 19:33 Ay-Merkür görünümü, başkalarıyla kurulan olumlu yöndeki iletişim ve haberleşmenin göstergesidir. Gün boyunca dikkatli, tedbirli, bilinçli şekilde hareket etmemiz dileğimle,

24 Mart 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani çıkışlar yapman sonrasında pişmanlıklar yaşamana neden olabilir. Sözlerinin, şefkatini yenmesine izin verme.

24 Mart 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkileriniz ve ortaklıklarınızla ilgili önemli konular açığa çıkabilir. Sevgide önemli farkındalıklar zamanı. Kendinize iyi gelecek işlerle meşgul olmanızı tavsiye edebiliriz.

24 Mart 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Başkalarına yardım ve hizmet söz konusu en ince ayrıntısına kadar irdeleyip ince eleyip sık dokuyabileceğiniz bir günde olabilirsiniz. Özellikle zihinsel yorgunluğa dikkat etmelisiniz.

24 Mart 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça çetin bir görevhayatınızda karşınıza çıkabilir. Üstleriniz size ve disiplininize çok güveniyor. Siz ise elinizden geleni yapıyorsunuz. Başarılı olacaksınız.

24 Mart 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjinizi açık ve doğrudan yansıtabileceğiniz bugün, maddi konular, ortak gelirler, alım satım, krediler, miras, burs, nafaka, eş ve ortağın gelirleri konusunda belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili verilen sözleri bugün taahhüt olarak kabul etmemelisiniz. Genel olarak iletişim hatalarına ve yanılgılara açık bir günden geçmektesiniz.

24 Mart 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yabancılarla yapılacak olan işlerinizde veyaseyahatlerinizde bazı anlaşmazlıklara açık olabilirsiniz. Eğitim konularında güzel gelişmelere açıksınız. Fırsatları değerlendirin.

24 Mart 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaklığınızı ilgilendiren konularda sıra dışı yöntemlerle işletmenizin başarıya ulaşması adına çalışmalar ve beyin fırtınaları yaratabilirsiniz. Nitekim bu cuma gününde ortağınız veya partnerinizle birlikte sosyalleşebilir, keyifli ve yüksek enerjili ortamların tadını çıkarabilirsiniz. Özgürlük teması yükseleceğinden kendi kendinize de kalmak isteyebilirsiniz. Kendinizi sadece bilgiyle savunabileceğiniz bir gündür. Gerçekleri öğrenmek için içinizde çok büyük bir tutku ve hırs oluşabilir. Dört gün etkili olacak bu baskıcı sürece dikkat etmelisiniz.

24 Mart 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aile çevreniz ve ev ortamınız, gözünüzde önem kazanmaya başlayabilir. Aile büyükleriyle bütçe, harcamalar veya ilgili diğer maddi konular üzerinde çeşitli tartışmalar yapmanız ve bazı ileriye yönelik adımları planlamanız mümkündür.

24 Mart 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 21' 54" R
Ay
Oğlak
24° 25' 03"
Merkür
Koç
16° 52' 13"
Venüs
Boğa
00° 55' 24"
Mars
Balık
29° 40' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 34"
Satürn
Balık
16° 34' 12"
Uranüs
Boğa
22° 20' 37"
Neptün
Balık
28° 54' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 19"
Lilith
Başak
23° 19' 51"
True Node
Koç
15° 21' 27"
Son Güncelleme : 30/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>