Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkinizle hayata dair önemli projeleriniz arasında sıkışmış gibisiniz. Özgün projelerinizin partneriniz tarafından istediğiniz ölçüde ilgi görmemesi, paylaşamadığınız daha temel şeyler olduğu düşüncesini geliştirebilir.

Bugünlerde yapacağınız bir görüşmede istediğiniz bazı yetkileri elde edebileceksiniz. İşinizle inatlaşıyor ve sonuca çabuk ulaşıp iyi verim alıyorsunuz. Başarılarınızın önü açık.

Tahsilat problemleriniz var. Bu, sürekli plan değişikliği yapmanıza neden olabiliyor. Gereksiz harcamalarınız olmamasına karşılık, ayın son günleri biraz sıkışıklıklar yaşayabiliyorsunuz.

Deneyimlerinize duyduğunuz aşırı güven, bugünlerde size sürprizler yapabilir. Yakın çevrenizde yaşanan bir kırgınlık, size hayata dair yeni bilgiler verecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yalnız başınıza yaşadığınız bir problemi birisiyle paylaşma ihtiyacınıza gireceksiniz. Probleminizin yaygınlaşmaması için,.bu konuda doğru seçimler yapmanız gerekiyor. Mahcup etmemek biçiminde size mutluluk yaşatan birini sevindirmek isteyeceksiniz. Sevecen birisiniz. Ama bazı konularda önyargılarınız var. Bu konular söz konusu olduğunda farklılaşabiliyorsunuz.

24 Mayıs 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 07:05 itibariyle etkili Ay-Jüpiter kavuşumu Pazar günümüzün tek görünümüdür. Bu enerji, sizlere neşelenmeniz, canlanmanız, aktif bir şekilde günü değerlendirmenizde güçlü bir destek veriyor. Yolculukların da işaretçisi olan bu görünüm altında yeni bir şeyler yapmak, beğenilmek, ilgi görmekten bir hayli mutlu olabilirsiniz. Etrafınızda güzellikler yaratabilir, siz de bunların keyfine varabilirsiniz. Saat 13:49-25 Mayıs saat 11:51 arasında burcunuzun son derecelerinde boşlukta ilerleyecek Ay, güne adım atarken özellikle sizlerin daha fazla dikkatli olmanızı gerektiricidir. Bilgilenelim, okuyalım, öğrenelim. İlişkilerimizde baskın tavırlar sergilemeyelim. Ters bir durumla karşılaşırsak, beklemede kalıp üzerinde düşünelim. Fiziksel açıdan enerjiniz düşük olabilir. Dinlenmek, biraz kısa yürüyüş iyi gelecektir. Huzurlu bir Pazar günü diliyorum, Kalben sevgilerimle,

24 Mayıs 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde inatçı kişiliğinizle göze çarpmanıza rağmen, aşkta kendi tarzınızı ortaya koymaktan yanasınız. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için, bugün yaratıcılığınızı sadece, niteliğinize uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz. Duygusal hayatınızlayaşantınızı karıştırmak sizi huzursuz kılabilir.

24 Mayıs 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Potansiyelinizi kullanmanızı veya potansiyelinizi görmenizi engelleyen engelleyen oluşum, düzenleme ya da işlerden uzaklaşmanız gerektiğini fark edebileceğiniz günlerdesiniz.

22 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi duygusal açıdan ilgilendiren konular, ailevi işler dikkat çekiyor. Kişisel önceliklerinize ve sağlığınıza yönelebilirsiniz.

24 Mayıs 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

En küçük aksilikte yerle bir oluyor, en küçük sevinçte göklere uçuyorsunuz. Daha zor engelleri aşmış biri olarak küçük sıkıntıları kafanıza takmayın.

24 Mayıs 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hayata karşı daha pozitif ve umutlu hissedeceğiniz, olumlu haberler alabileceğiniz, seyahatler, eğitimler ve görüşmelerden fayda sağlayabileceğiniz, ikili ilişkilerinizdeki iletişimde daha ılımlı ve toleranslı olmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

24 Mayıs 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Oldukça hareketli ve kıpır kıpır birkaç gün sizi bekliyor. Kendi isteklerinize odaklanacak, gezecek, dolaşacak ve şartları kendi lehinize çevirmek için çok uğraşmayacaksınız. Arkadaşlarınızdan yana şansınız yüksek olacak.

24 Mayıs 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hem maddi konular hem de özel hayatta zorlanmalara, gereksiz öfke ve gerginliklere, ani patlamalara işaret eder. Mali anlamda işler haftanın ilk günleri pek istediğiniz gibi gitmeyebilir, krediler, ödemeler, borçlar konusu biraz canınızı sıkabilir. Özel hayatınızda da gereksiz kısıtlamalar, engeller söz konusu olabilir.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklentilerinizin gerçekleşmemesi sizi fazlasıyla üzmüş. Endişeye kapılmayın. Beklediğiniz bir para elinize geçecek. Bunu iyi değerlendirin. Kalbinize yeni bir insan girebilir. Onu ani bir karşılaşma ile tanıyacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiden sürpriz bir hediye alabilirsiniz.

24 Mayıs 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 07' 18" R
Ay
Balık
04° 02' 56"
Merkür
Koç
18° 12' 57"
Venüs
Boğa
04° 25' 21"
Mars
Koç
01° 51' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 23"
Satürn
Balık
16° 48' 58"
Uranüs
Boğa
22° 30' 23"
Neptün
Balık
28° 59' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 52"
Lilith
Başak
23° 38' 45"
True Node
Koç
15° 21' 43"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>