Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sizi bazı yenilikler bekliyor. İçinizdeki kıpırtılar size harekete geçmenizi, içinizdeki bazı sesler de bunun doğru olmadığını söyleyecek. Ne yapacağınızı bilemeyeceksiniz. O, duygularınıza karşılık verebilecek birine benziyor.

İş hayatınızda bazı rahatsızlıklar var. Dile getirilip tartışılması gerekiyor. Ama kararlı bir suskunluk ve sık sık size çevrilen gözler var. Bir yakınınızınyaşamındaki problemleri beyninizi çok meşgul ediyor.

Bazı borçları ertelemeye çalışıyorsunuz. Bir para beklentiniz yakında yüzünüzü güldürecek. Durduk yerde ortaya çıkan zamansız harcamaların sıkıntısı daha bir zaman sürecek gibi görünüyor.

Sağlığınızla ilgili beklenmedik bir problemle karşılaşabilirsiniz. Dikkatli olun. En kısa zamanda bir doktora gorunun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bir başlangıcın eşiğindesiniz. Bu, yaşamınızın bir kısmını adamakıllı etkileyecek bir şey. Bir aşk meselesi değilse de içinde sıkı sevgi bağları barındırıyor. Yorumlarına çok güvendiğiniz biri sizi hayal kırıklığına uğratacak. Bu hayal kırıklığında fazla olmasa da bir para kaybı görünüyor.

25 Ağustos 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar  ciddiyet ve disiplinli çalışmanın işaretçisi olan Ay-Oğlak burcu ilerleyişi saat 07:22 itibariyle başlıyor ve  önümüzdeki iki gün boyunca etkili olacak.  Hayatın üstümüzdeki baskısından biraz sıkılabiliriz. Sürekli güven verici olanı, ileriye dönük olanı tercih etmek zorunda kalmanın bizi yorduğunu düşünürüz. İşlerimizi düzgün yapmamız, planlanan şekilde bitirmemiz gerekir. Bu enerji, özel sorunların baskınlığını işaret eder. Her şeyin altından tek başınıza kalkıp kendinizi yormayınız. Sağlığınızı ilgilendiren konulara bugün ağırlık verebilirsiniz. Saat 10:35  Ay-Güneş olumlu görünümü, mali konular kadar sağlığınız, ev içinde yapılacak işleriniz, ailenizle ilgili meseleler üzerinde durmanızı sağlıyor. Düzenlemek, işlerlik kazandırmak, hesaplamak gibi faaliyetler etkili olabilir. Ruhsal anlamda belli bir baskı, kişisel anlamda titizlenmek bu saatlerde bir hayli yoğundur. Saat 12:44 Ay-Jüpiter görünümü, sağlığınız başta olmak üzere, mali konular üzerinde dikkatlice durmanın işaretçisidir. Titizlikle planlarınızı yaparsınız. Hesabınızı bilirsiniz ve bütçenize uygun şekilde hareket edersiniz. Saat 22:32 Ay-Neptün olumlu görünümü, bilinmeyen konulara, soyut kavramlara olan ilginizi yükseltir. Hissedişleriniz oldukça derinleşir. Yaşadığınız tecrübelerin aslında gelişiminiz adına ne kadar önemli olduğunu anlamanız kolaylaşır. Burada dikkat edeceğiniz husus, arzularınızla inancınız arasında bir çatışmaya izin vermemenizdir. Günü, huzurlu ve keyifli paylaşımlarda bulunarak geçirmeniz dileğimle,

25 Ağustos 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Çevrenizi kişisel olarak etkileyecek ve bir çok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Değişik alanlarda yaptığınız çalışmalar, düşünce sınırlarınızı genişletecek.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi, gayrimenkul işlerini, yeteneklerinizi kullanma biçiminizi ya da akrabalarınızla ilişkilerinizi ilgilendiren konularda ilginç gelişmelere açık birkaç günlük süreçtesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güne güzel başlıyoruz. Destekçi kişiler, olumlu görüşme ve diyaloglar, işle ilgili olumlu adımlar, fırsat içeren durumlar ya da belli kararların açıklanması türünde yararlı ve hoş denilebilecek gelişmelere açık olduğumuzu gösteriyor. İlerlemeye açık, beklentilerimizi yüksek tutabileceğimiz, organize ve disiplinli hareketlerimizin başarıya ulaşabileceği, uzlaşmacı ve olumlu bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Ağustos 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda ciddi sorumluluklar alacağınız bir gündesiniz. Kendinizi daha çok göstermek isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte organize olmak çalışma ortamını sakinleştirebilir. Bugün denge de olmak size iyi gelecektir. Yoğun çalışma temposunda başkalarından alacağınız destekler var. Kendinizi rahat ifade edebileceksiniz.

25 Ağustos 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkinizi ön planda tutacaksınız. Sevdiğiniz kişi sürekli aklınızda olabilir. Ona açılmak adına uzun bir konuşma gerçekleştirebilirsiniz.

25 Ağustos 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel ilişkilerinizde uyum, denge ve aşk duygusu öne çıkarken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, hayatınızdaki sosyal ilişkiler ağının size katkısını daha rahat gözlemleyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizle eğlenceli etkinliklerde yer alabilir, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle uyumlu bir gün geçirebilirsiniz.

25 Ağustos 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük işlerinizde organize olmanız kolay olabilir. Bir işe kafayı taktığınızda sizi kimse yolunuzdan çeviremiyor. Yapacağınız parasal görüşmeler sizi memnun edecek.

25 Ağustos 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ve çalışma ortamınıza ilişkin konular ön planda olacak. İşinizi, çalışma ortamınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Bunun yanı sıra birveya projenin bitişi veya sonlanması anlamına da gelebilir bu  iki gün. Doktor kontrolüne gitmek, sağlığınızla yakından ilgilenmek içinde uygun koşullar söz konusu.

25 Ağustos 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

25 Ağustos 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 00' 52" R
Ay
Oğlak
19° 31' 39"
Merkür
Koç
16° 44' 27"
Venüs
Boğa
00° 28' 42"
Mars
Balık
29° 23' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 51' 30"
Satürn
Balık
16° 32' 17"
Uranüs
Boğa
22° 19' 23"
Neptün
Balık
28° 53' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 38' 06"
Lilith
Başak
23° 17' 27"
True Node
Koç
15° 22' 03"
Son Güncelleme : 29/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>