Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak gerilimli bir gün geçirebilirsiniz ancak bu gerilimleri sevgilinize yansıtmayacaksınız. Küçük bir kararsızlık yada çelişki yaşama ihtimaliniz olacaktır ve zihninizi belli konulara yoğunlaştırmakta zorlanabilirsiniz.

İşyerinizde bugün ortak çalışmalardan uzak durmak isteyeceksiniz ve yalnız çalışmak isteyeceksiniz. Bu işinizi geciktirmenize sebep olacak ve mesaiye kalmak zorunda kalabilirsiniz.

Maddi konularda çalışmalarınızın yoğunlaşacağı bir gündesiniz. Gelişmeler beklediğiniz kadar hızlı olmayabilir ve bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Çeşitli konulara girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kendinizi yeniliklere kapatmamaya çalışmalısınız ve yaratıcı olmalısınız.Projelerinizi gözden geçirmeli ve bu gibi konularda daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal yaşantınızda yaşadığınız zorluklar sizi bir hayli bunalttı. Fakat artık eskiye nazaran artık daha güçlüsünüz ve sorunlarınızı aşmak konusunda kararlısınız. Aile büyüklerinizden bazıları ile aranız uzun süredir bozuk. Bugün onlardan bir haber alabilirsiniz. Alacağınız haber aranızın düzelmesine neden olabilir.

21 Ağustos 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Ay-Akrep burcu geçişiyle Cuma gününe adım atıyoruz. Belki içimizden gelmese de, birilerine hoş görünmemiz gerekebilir.  Önemli işlerimiz,  evimiz ve ailemizle ilgili meseleler, güçlü olmak arzusu, bu enerjinin özünde yer alıyor.  Saat 04:02 Ay-Mars görünümü, işte bu arzunun bir hayli yükselişi anlamına geliyor. Aile içinde veya dış dünyada kendimizi birilerine kanıtlamak, kabul ettirmek isteyeceğiz. Hiç kimsenin bizi hafife almasına izin vermeyeceğiz. Ancak biraz sakin olmakta yarar var. Bu haliniz, bazı kişilerle karşı karşıya gelmenize neden olabilir. Saat 05:53 Ay-Neptün olumlu görünümü, girişim, meslek hayatınız, ailevi konular, sorumluluklarınız, miras, hisseli para, cinsel yaşamınız, paylaşımlarınız yönünde yaşanan gerilimi  biraz olsun hafifleticidir. Bu konularda ideallerinizi şöyle bir gözden geçirmeli, telaş etmeden kendiniz için en uygun olan seçeneği tercih etmelisiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek ve arzu ettiklerinize kavuşmak için gözlemde bulunarak kafanıza takılan tüm noktaları ele almalısınız. Saat 14:57 Ay-Pluto olumlu görünümü, başkalarına olan desteğiniz ve yardımlarınızı işaret ediyor. Ancak gereğinden fazla kendinizden verirseniz yorulursunuz. Biliyorum çok cömertsiniz. Ancak sizin de gücünüz bir yere kadar. Gerektiğinde hayır demeyi bilmek lazım. Günün hayırlı gelişmelere işaret olması dileğimle,  

21 Ağustos 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Girdiğiniz topluluklarda doğal cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz. Fakat karşı cinsin ilgisiyle, istemediğiniz aşklara sürüklenebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz.

21 Ağustos 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ne kadarbirliği yaparsanız, o kadar ilerleyebilir ve gelişe bilirsiniz. Diğerlerini rahat ettirme ve kendilerini önemli hissettirme yeteneğiniz sizi lider konumuna taşıyabilir. Getireceğiniz öneriler ve çözümler sizi mücadeleci ya da rekabetçi ortamlardan kurtarabilir. Diğerlerini eleştirmekten veya yetersiz katılımlarından duyduğunuz şikayetlerinizi dile getirmekten kaçınmazsanız karşılık verebilirler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Geceden sabah doğru ilerleyen saatlerde tartışmalara, gerginliklere veya stresli uyku haline veya acele hareketlere bağlı sakarlık ve kazalara açığız. Rüyalarda artış olabilir. Öğle saatlerinde ilişkilerimizde uyumu yakalayabiliriz. Ancak, yarın kesinleşen Güneş Satürn karesinin etkisi bugünden yük ve sorumlulukları arttırabilir veya otorite konumundaki kişilerle(anne, baba, eş, öğretmen, müdür, yönetici v.b) ilişkilerde zorlanmalara neden olabilir ya da engellenmişlik hissi yaratabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Ağustos 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konulara daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Emlak konusu gündeme gelebilir. Bazı konularda değişiklik yapmak ve karar almak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara da zaman ayırmalısınız. İşlerinizde gizli kalan koşullarla ilgilenebilirsiniz. Engelleri açmak için çaba göstereceğiniz zamanlardasınız.

21 Ağustos 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün fazlasıyla ilgi odağı olmayı başarıyorsunuz. Diğer insanlardan değişik roller üstlenerek, hava atıyorsunuz. Çevrenizde, size pervane olan karşı cinse yüz vermek gibi bir niyetiniz yok. Bu gidişle sonunda yalnız kalacaksınız.

21 Ağustos 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjinizi açık ve doğrudan yansıtabileceğiniz bugün, maddi konular, ortak gelirler, alım satım, krediler, miras, burs, nafaka, eş ve ortağın gelirleri konusunda belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili verilen sözleri bugün taahhüt olarak kabul etmemelisiniz. Genel olarak iletişim hatalarına ve yanılgılara açık bir günden geçmektesiniz.

21 Ağustos 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizle bir aradayken aynı duyguları paylaşmanız bugün biraz zor görünüyor. Bir yandan da evdeyseniz, kendinize ve maneviyatınıza yönelik bir gün geçirebilir, huzuru kendinizde bulabilirsiniz.

21 Ağustos 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ev, yuva, aile, yerleşime ait konular, aile ile ilgili konular ön planda olacaktır. Ev-alım-satımla ilgili bu hafta bir takım önemli kararlar, sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir.Aile içinde hastalıklar, kadın figürlerle iletişimde problemler, evin tuvaletinde-banyosunda sorunlar söz konusu olabilir.

21 Ağustos 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

21 Ağustos 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 49' 40" R
Ay
Başak
03° 42' 13"
Merkür
Boğa
00° 37' 19"
Venüs
Boğa
20° 35' 52"
Mars
Koç
11° 55' 58"
Jüpiter
Boğa
27° 41' 58"
Satürn
Balık
17° 49' 51"
Uranüs
Boğa
23° 16' 04"
Neptün
Balık
29° 20' 33"
Plüton
Kova
02° 03' 43"
Chiron
Koç
21° 31' 02"
Lilith
Başak
25° 06' 11"
True Node
Koç
14° 52' 44"
Son Güncelleme : 16/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>