Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız eski aşkları tekrar gündeme getirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Duygusal olarak kötü yönde etkilenmeniz mümkün olabilir.

İşhayatınız açısınızdan olumlu bir gün geçireceksiniz. Amirinizden aldığınız bir haber üzerine çok sevineceksiniz ve daha çok çalışmak için hırs yapacaksınız.

Harcamalarınızda bir artış görülmesine rağmen bu harcamaları dikkatli yapıyorsunuz ve maddi sıkıntıya düşmenizi engelliyorsunuz.

Evinizle yada ailenizle ilgili konularda çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz.. Kendinizi ve fikirlerinizi iyi ifade edeceksiniz ve bu sorunların üstesinden geleceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sorunlu bir gün sizi bekliyor. Duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Sürpriz gelişmelerle karşılaşmanız muhtemel. Bu gelişmelere vereceğiniz tepkilerde temkinli olmanız yararınıza olacaktır. Aile büyüklerinizle aranız her geçen gün düzeliyor. Bugün onlardan beklemediğiniz bir destek görebilirsiniz.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar cumartesi gününü önemli enerji etkinliğinde  selamlıyoruz. Saat 02:40 Güneş-Satürn mücadeleci görünümü, kişisel azim ve kararlılık gücü veriyor. İnsan kendi bildiği yolunda ilerlemek istiyor. Kendine göre bir dünya özlemi var ve bu dünyayı kurmak için mücadele veriyor. Ancak bu yol üzerinde karşımıza engeller çıkabilir. Böyle olduğunda yine aynı kararlılıkla ilerlemeyi bilmelidir. Emeksiz nimet olur mu hiç? Saat 21:00 itibariyle Ay-Satürn kavuşumu gerçekleşecek. Ailevi meseleler üzerinde baskı hissedebiliriz. Yuvamız içindeki gelişmeleri kaygıyla karşılayabilir, bunları nasıl aşabileceğimizi düşünürüz. Duygusal anlamda bizi kıskaç altına alan durumlar karşısında tedirginlik duyabiliriz. Saat 22:31 Akrep  burcunda oluşan  ilkdördün etkisi altında,  ailevi ilişkileriniz başta olmak üzere, duygu dünyanızla alakalı konularda hayatın güzelliklerinin tadına varma arzunuz yükselir. Yaratıcı zekanız ve övüngen tavırlarınız bugün fazlasıyla ön plandadır. Siz bu yüksek özgüvenle, yuvanız sınırları içinde ve çevrenizdeki herkesin size karşı saygılı davranmasını ve isteklerinizi kabul etmelerini beklersiniz.  Her şeyi kontrolünüz altına almaya çalışabilir, size ev içinde bir kral veya kraliçe gibi davranılmasını istersiniz. Amacınız, varlığınızın yüceltilmesidir. Ancak, ilişkiniz,ortaklığınız, evliliğiniz olunca daha dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Çünkü eşiniz, sevgiliniz veyaortağınızla sırf bu haliniz nedeniyle anlaşmazlıklar yaşanabilir. Benim tavsiyem, isteklerinizi, biz olgusu içinde ele almanızdır. Böylece uzlaşma sağlayabilir, birbirinizin farklılıklarına saygı duyarak pürüzleri giderirsiniz.  Bu görünümün ardından saat 23:41 olana dek Ay-Boşluk etkisindeyiz. Her birimiz için esenlik dolu bir gün olması dileğimle,

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü enerjinizi hem kendiniz, hem de çevreniz hissediyor. Yapacağınız her şeyi, önceden tasarlamalısınız. Spontane işlerden hoşlanmanıza rağmen, sosyal enerjinizi bazen yanlış kullanabiliyorsunuz. Çılgınlıktan uzak kalmanızda fayda var. Bugün, aşkla ilgili sıra dışı duygular kapınızı çalabilir. Dikkatli olmalısınız.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda tartışmalara dahil olmanız durumunda duygusal problemler söz konusu olabilir. Öfkeli veya aşırı tavırlar sorunun büyümesine neden olacaktır. Sakin kalıp çözüme odaklanmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Otorite(eş, baba, patron, yönetici, müdür, öğretmen v.b) konumundaki kişilerle ilişkilerimizde biraz zorlanabiliriz. Eleştiriler, şikayetler, dizler, dişler, kemiklerle ilgili problemler, aşırı yük ve sorumluluklar, kısıtlanmışlık hissi günün öne çıkan başlıkları arasında olabilir. Baskı altında hissedebilir, bazı işlerimizde engellerle karşılaşabilir, gecikmeler yaşayabiliriz veya görevlerimizi hafife aldığımızı söyleyen kişiler moral bozabilir. Bu etki önümüzdeki bir hafta devrede olacağı için adımlarımızı buna göre atmamızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev ve ailevi konular içinde yapılması gereken önemli işler olabilir. Ancak bir yandan da bazı sınırlamalar var.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ağzınızdan çıkanı kulağınız duymaz hale geldiniz. Dostlarınızı kırarak bir yere gelemezsiniz.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde enerjinizi ve yeteneklerinizi en yüksek düzeyde sergileyerek yapacağınız her türlü görüşme girişimde başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerinizde olumlu etkileşime açık, toplum içinde dikkat çekeceğiniz, aynı zamanda kişisel güzellik ve bakımıza zaman ayırabileceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş veya sağlık alanlarınızdaki beklenmedik gelişmelerle güne uyanabilirsiniz. Aile hayatınızın sorumlulukları size ağır gelebilir. Ekstra bir yükün altına girmek istemeyeceksiniz. Biraz da olaylar sizin elinizde olmayacak. Bunu göz önünde bulundurarak hareket edin.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygusal konularda aşırı tepkileriniz yanlış anlaşılmaları ve buna bağlı tartışmaları beraberinde getirebilir. Duygusal gerginliğinizi kontrol altına almakta bir hayli zorlanacaksınız. Karşınızdaki insanın kırıcı sözleri çileden çıkmanıza neden olabilir. Her ne kadar zor olsa da sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız. İş hayatınızda ise disiplinli çalışmanız gereken bir gün. Zamanınızı iyi değerlendirmeli ve çalışma arkadaşlarınızın başkaları hakkında yaptıkları eleştirilere ortak olmamalısınız.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, görev ve sorumluluklarınızla ilgili olarak bazı konuşmalar yapmak isteyebilirsiniz. Bunlarla ilgili olarak kendinizi ifade etme ihtiyacı duymanız mümkündür. Ayrıca, yükümlülüklerinizi başarıyla yerine getirip öne çıkmak isteyebilirsiniz. (22 Ağustos-23 Eylül) Bugün, yakın çevrenizle yürütmekte olduğunuz ilişkileri daha da derinleştireceğiniz bir dönemin habercisi olabilir. Sosyal hayatınızda belirgin bir canlanma olması ve kalabalıkların sizi mutlu etmesi mümkündür.

22 Ağustos 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 52' 37" R
Ay
Boğa
00° 35' 30" R
Merkür
Koç
20° 54' 30"
Venüs
Boğa
09° 11' 42"
Mars
Koç
04° 50' 42"
Jüpiter
Boğa
25° 30' 57"
Satürn
Balık
17° 08' 14"
Uranüs
Boğa
22° 43' 47"
Neptün
Balık
29° 06' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 41"
Lilith
Başak
24° 04' 32"
True Node
Koç
15° 24' 02"
Son Güncelleme : 07/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>