Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir gün iyi, üç gün kötü giden bir ilişkiyi bitirmemekte inat ediyorsunuz. Yaşadığınız gerilim günübirlik sorunlarla ilgili değil. Aranızda çözümlenemeyen çok temel bir mesele var. Çözebilecekmişsiniz gibi de gözükmüyor.

Hayatınızda en iyi giden şey işiniz. İşinizdeki başarınızın yanı sıraarkadaşlarınızla yaşadığınız dostluk sizi çok tatmin ediyor. Bu akşam bir kaçarkadaşınızla birlikte program yapabilirsiniz.

Ertelemek zorunda kaldığınız bazı harcamalarınızı bugün gerçekleştirebilirsiniz. Hesabını bildiğiniz için her zaman cüzdanınızda harcama yapacak paranız oluyor.

Dostluğa çok önem veriyorsunuz. Bugün verdiğiniz bu önemi göstermekten kaçınmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınız onunla eşitsiz bir ilişki yaşadığınızı düşünüyor, bunda da haksız sayılmaz. Birlikteyken hep sizin sorunlarınız, sizin yaşadıklarınız, sizin heyecanlarınız konuşuluyor. Oysa onun da sizinle paylaşmak istedikleri var. Bugün size bu düşüncelerini iletebilir. Duyduklarınızdan pek hoşlanmayabilirsiniz ama onun sitemlerini dikkate almanızda yarar var.

25 Haziran 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 07:08  Ay-Merkür olumlu görünümüyle güne merhaba diyeceğiz. Bu enerji, daha önce düşündüğünüz bir yere gitmek, önceden karar verdiğiniz bir görüşmeyi yapmak, arkadaşlarınızla bir araya gelmek yönünde gayet olumludur. Saat 14:06 Ay-Pluto arasındaki zorlayıcı görünüm,  sizi baskı alır ve uymanız gereken mecburiyetleri, kuralları, sorumlulukları tekrar hatırlatır. Bu sizin gibi kral ve kraliçe ruhlar için çekilir durum değildir. Saat 20:15 Ay-Venüs olumlu görünümü, bize yakın bir ilgiyle davranan kişilere karşı cömert davranmamızda etkili oluyor. Çevremizle barışığız. Etrafımızdakilerle paylaşımımız güçlü. İlişkide takdir edilmek, güzel sözler duymak hoşumuza gidecektir. Gönlünüzün huzurla buluşacağı, mutlulukla ışıklanacağı bir gün geçirmeniz dileğimle,

25 Haziran 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizlebirliği içine girebilir ve ortaklaşa çok para kazanabilirsiniz. Önünüzdeki fırsatları zekice değerlendirmelisiniz. Çevrenizde fırsatlara karşı kayıtsız kalamayacaksınız. Bugün bazı önerilerin sizin için önemli değerlendirmelere neden olacağından emin olabilirsiniz. Başarınız için gerekli sabır ve yeteneğe sahipsiniz.

25 Haziran 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, gözler üzerinizde olabilir, Aslan karizmanız ve samimiyetiniz etrafınızda hayranlardan oluşan bir çember oluşmasına neden oluyor. Yeteneklerinizi veya kendinizi göstermeniz, bulunduğunuz çevrelerde profesyonel anlamda önemli pozisyondaki kişilerin sizinle tanışma ve çalışma arzusunu da arttırabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eğitim konusunda yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sabah saatlerinde yazışma ve konuşmalar sizi fazlasıyla meşgul edebilir. Hazırlayacağınız sözleşmelerde dikkatli olmanızda fayda var. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde ikili ilişkilerinizle ilgilenme fırsatı bulabilirsiniz.

25 Haziran 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ALINGANLIĞINIZ üstünüzde. Size yapılan küçük şakalara bile alınabilirsiniz. Yeni bir ilişkiniz varsa ani bir kararla ayrılık yaşanabilir.

25 Haziran 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde sosyal ortamlarda, görüşmeler, toplantılar, arkadaş çevreniz, organizasyonlar ve kalabalık ortamları ilgilendiren alanlarda yaydığınız istekli ve yüksek enerji ile ön plana çıkan isim olurken, görüşmelerinizde başarı sağlayabilir, işlerinizin tamamlanması için yakın çevrenizden destek görebilir ve ilişkilerinizde önemli diyaloglar, haberleşme ve görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

25 Haziran 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişime dayalı konu ve olaylar daha çok etrafınızda cereyan edecek. Fikirsel olarak elektrikli, sabırsız ve değişken olabilirsiniz. Özellikle grupsal işlerde yeni deneyimlere açıksınız.

25 Haziran 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

En çok harekete ve motivasyona, mücadele ve savaşma gücüne ihtiyacınız olduğu anda, birden enerjiniz düşebilir, tembellik hayatınızın ortasına çöreklenebilir. Gizli bir takım işler, gizli kapaklı durumlar başınızaaçabilir, bu dönem , hadi canınızı biraz daha sıkayım, gizli düşmanlarımız arkanızdançevirmek için pusuda yatıyor olacaklar. Dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

25 Haziran 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

25 Haziran 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 58' 44" R
Ay
Başak
17° 50' 51"
Merkür
Boğa
02° 09' 38"
Venüs
Boğa
22° 04' 01"
Mars
Koç
12° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 53"
Satürn
Balık
17° 54' 44"
Uranüs
Boğa
23° 20' 13"
Neptün
Balık
29° 22' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 40"
Lilith
Başak
25° 14' 07"
True Node
Koç
14° 54' 16"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>