Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önümüzdeki günler sessiz sorgulamalara açık görünüyor. Geçmişteki hırçın ilişkilerden sonra huzurlu bir ilişki size iyi gelecek. Ama zaman, zaman heyecanı özlediğinizi fark edebilirsiniz.

Kendinizi başka sorumlulukların altındaki birtakım işlerin başında bulabilirsiniz. Çabuk ve girişken oluşunuz doğrudan sorumlu olmadığınız işlerin üzerinize yıkılmasına neden olabiliyor.

Bazı hak, hukuk tespitlerinizi bir kez daha gözden geçirmelisiniz. Tokgözlü davranmaya çalıştığınız bir menkul değerle ilgili tavır değiştirmeniz yararlı olacak.

Biraz da menfaatlerinizi ön plana çıkartmalısınız. Önemli bir konuda sergilediğiniz özverinin muhatapları fırsatçı bir bakış içinde görünüyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçine dahil edilmek isteneceğiniz çok değişik yaşam projeleri sizi etkileyebilir. Bugünlerde yeni fikirlere açık olmanız size yarar sağlayacak. Dışa açık, dışarıyla çok ilgilisiniz. Bu çevrenizi zenginleştiriyor. Fakat ufak, tefek görülen istismarları sineye çekmenize de neden olabiliyor. Eski tanıdıklarla sevindirici rastlantılar olabilir.

25 Mart 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 08:56-13:06 arası Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir. Normalde üstünde bile durulmayan konulara takılırsınız. Oysaki yapılması gereken kendinizi rahat bırakmaktır. Saat 13:06 itibariyle etkili olacak Ay-Balık burcu geçinde, hassas düşünebiliriz. Saat 13:17 Güneş-Venüs kavuşumu, yeni bir yere taşınma, eğitim,hayatı gibi konular üzerinde etkili. Ailemizin geleceği,hayatımızın düzeni, başkalarıyla olan temaslarımız, bilgilenme, geleceğimizin garanti altına alınması gibi konularda bizi aktif hale getiriyor. Girişimde bulunmadan önce etraflıca düşünmekte yarar var. Sağlamlık önemli ve şartların bize uyması gerekiyor. Kriterlerimizi, prensiplerimizi mutlaka gözden geçirelim. İlişkilerde de aynı şekilde tutarlılığı önemseyelim. Saat 16:20 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde bilinçli olmak gerekir. Ne yapacağınızı bilmemek yanlış olur. Yatırım, harcamalarda geleceğe ve üretime dönük düşünmek lazım. Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

25 Mart 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çift ruhlu bir gün aile ilişkilerini ön plana çıkartıyor. Duyacakların karşısında kendini savunma ihtiyacı hissedebilirsin.

25 Mart 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde geleceğe yönelik konuşmalar yapabilirsiniz. Sosyal çevrenizde aktif iletişimler zamanı. Parasal konularda risk almaktan kaçının.

25 Mart 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal alanda daha rahat olmaya bakın. Bazı endişeler ve beklemeler yüzünden kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz.

25 Mart 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçe kapanıksınız. Geçmiş gözünüzün önünde gidip geliyor. Bunun size hiç faydası yok. En küçük aksilikte hırsınızı geçmişte yaşananlarda aramamalısınız.

25 Mart 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi toplum içinde bulunduğunuz her ortamda sevgi dolu ifade ederek, güzelliğiniz/ yakışıklılığınız ile ön planda olacağınız bugün, ilişkilerden yana muazzam fırsatlar elde ederken, aile ilişkilerinizi geliştirebilir,hayatınızda olumlu kararlar alabilir ve ilişkilerinizde keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

25 Mart 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değişik bir eğitim veya seyahat fırsatı sizi mutlu edebilir. Sevdiğiniz insanla birlikte dış ortamlarda vakit geçirmek üzerinizdeki yorgunluğu çabuk atmanıza neden olabilir.

25 Mart 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatleri başlayıp öğlene kadar sürecek olan Ay boşluğu etkisi nedeniyle ağır geçecek bir gün olacaktır. Öncelikli olarak partnerinizin veya ortağınızın hayatıyla ilgili meselelerde ilerleyeceğiniz etkiler söz konusudur. Olumlu ve mantık ağırlıklı diyalogların etkili olacağı bir gündesiniz. Belki de hizmet alanınızda yürütülen konularda geleceğe ait projelerin ciddiyetle durum değerlendirmesini yapabilecek olasılıklara sahip bulunabileceksiniz. Öğleden sonradan itibaren hayatınızın krizleri üzerine odaklanabilirsiniz.

25 Mart 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm dikkatinizi aile bireyleri ile olan ilişkileriniz ve ev yaşamınız üzerinde yoğunlaştırabilirsiniz. Eğer ertelediğiniz ya da ihmal ettiğiniz ailevi sorumluluklarınız varsa, bunlarla bugün içinde ilgilenmeye başlamanız mümkündür.

25 Mart 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 08' 57" R
Ay
Oğlak
21° 24' 16"
Merkür
Koç
16° 47' 22"
Venüs
Boğa
00° 38' 58"
Mars
Balık
29° 30' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 53' 27"
Satürn
Balık
16° 33' 01"
Uranüs
Boğa
22° 19' 51"
Neptün
Balık
28° 53' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 34"
Lilith
Başak
23° 18' 22"
True Node
Koç
15° 21' 48"
Son Güncelleme : 30/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>