Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İç gerilimleriniz yüzünden sıkıntılı anlar geçirmeniz mümkün. Sizi bu durumdan kurtaracak güzel gelişmeler, sosyal yaşamınızda veya aşk konusunda gündeme gelebilir.

Meslek yaşantınızda yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gün. Ön planda olmak sizin için önemli olabileceğinden bireysel çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz.

Bugün kendiniz ve ya eviniz için harcamalarda bulunmanız olasıdır. Alış veriş arzusu hissedeceksiniz. Harcamalarda aşırıya kaçarak huzursuzluk duymanız olasıdır.

Ay, sizi huzursuz kılıyor ve bu durumunuz evle ilgili konulara hızla yansıyabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kazanç elde ettiğiniz konularda, bu kazançları paylaşma durumunda olduğunuz birileri var. Birtakım anımsatmaları beklememelisiniz. Eski bir dostunuzla bugünlerde adını koyamadığınız bir iletişim içindesiniz. Birbirinizi aramıyorsunuz. Böylece sorgulama şansını yakaladığınız bu ilişkinizde, istismar edildiğinizi düşünme eğiliminde görünüyorsunuz. Aşk yaşamı : Daha işin başında bile değilsiniz. Bu aşamada böylesine ince eleyip sık dokuyarak ilişkinize başlama şansı bile vermeyeceksiniz. Onun biraz uçarı görünümü bu kadar da cesaretinizi kırmamalı.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 25 Mayıs saat 22:45 tarihinde İkizler burcunda doğacak Yeniay, sosyal ilişkileri canlandırıcı iletişimin bir hayli etkili olacağını vurguluyor. Yeni arkadaşlıkların kurulması ve yeni hedeflerin belirlenmesinde kuvvet oluyor. Bir grup içinde kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmeniz ve o grup içinde bilgi paylaşımında bulunmanız, fikirlerinize danışılması da mümkün oluyor. Bu Yeniayın yöneticisi Merkür-Boğa burcunda ilerliyor. Siz sadece sosyal anlamda değil, işiniz veya projeleriniz gereği bir ekiple çalışarak kazanç elde edebilirsiniz. Ben buna amaca dönük düşünme ve kararlılık diyorum. İş bağlantıları, işin gereği insanlarla kaynaşma, kendinizden emin bir şekilde konuşma yönünde hakikaten bu Yeniay olumlu gözüküyor. Yeniayın görünümlerine baktığımızda, gelişim ibremiz özellikle yeteneklerimizi dış dünyaya gösterme ve sosyal ilişkiler ağımızı güçlendirme yönünde gayet olumludur. Bu Yeniayda kendimizi gösterecek ve becerilerimizi ifade edecek aktivitelere yönelmek yararlıdır. Bu sizi sıradan birhayatında veya günlük alışagelmiş yaşamdan uzak tutar. Siz enerjinizi, ışığınızı ve gücünüzü mutlaka göstereceğiniz işlere yöneliniz. Birtercihinde bulunacaksanız, bir projeniz varsa, yenilik istiyorsanız cesaretle bunu yapın. Bu sizi sağlıklı, verimli ve yenilikçi kılacaktır. Gündelik işler değil, hakikaten işe yarar, aktif projelerin kararlı insanı olun. Yeniayın sizler için hayırlı gelişmelere işaret olması dileğimle,

25 Mayıs 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini depresif ve sıkılmış hissedebilirsin. Moralini yüksek tutmalı, günün akışına kendini bırakmalısın.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Borç alacak dengenizi güzel bir şekilde oluşturacağınız iyileştirici etkiler gündemde. Beklediğiniz finansal kaynakları alabilirsiniz.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içindehayatınızdaki konularda daha fazla sorumluluk alacağınız işlere yönlenebilirsiniz. Geleceğiniz için yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Eğitim konusu tekrar gündeme gelebilir. Üstlerinizden alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. Günün ikinci yarısında yakın çevrenizdeki insanlarla iletişim içinde olabilirsiniz.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni girişimlerde bulunarak kendinizi kanıtlama ihtiyacı duyacaksınız. Hal böyle olunca hayatınız daha rutin bir hale gelebilir. İlgi alanınızla uğraşmanızda fayda var.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel ilişkilerinizde uyum, denge ve aşk duygusu öne çıkarken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, hayatınızdaki sosyal ilişkiler ağının size katkısını daha rahat gözlemleyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizle eğlenceli etkinliklerde yer alabilir, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle uyumlu bir gün geçirebilirsiniz.

25 Mayıs 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birden fazlateklifi ve ortamlarınıza yeni insanların dahil olması gibi konular önem kazanıyor. Geleceğinizi ilgilendirecek işlerinizde çok önemli kararlar alabilirsiniz. Bu dönemde az tanıdığınız insanlarlakonusundaki bazı anlaşmazlıklara dikkat edin.+

25 Mayıs 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İki gündür gündeminizi meşgul eden görüşmeler, toplantılar, sunumlar hararetli diyaloglar gün içinde bir sonuca varmalı. Akşam saatlerinde meydana gelecek İkizler burcundaki Yeni Ay sizin topluluklar, arkadaşlıklar, dernekler, örgütler alanınızı hareketlendirecek. Gün içinde uzun zamandır keyifsiz giden partner ilişkinizle ilgili bir karar alacaksınız. Yarın yeni bir gün ve yenilikler sizi bekliyor olacak.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

25 Mayıs 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 37' 04" R
Ay
Oğlak
00° 23' 24"
Merkür
Koç
16° 19' 26"
Venüs
Koç
28° 42' 25"
Mars
Balık
28° 17' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 25"
Satürn
Balık
16° 24' 35"
Uranüs
Boğa
22° 14' 28"
Neptün
Balık
28° 51' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 12"
Lilith
Başak
23° 07' 53"
True Node
Koç
15° 25' 40"
Son Güncelleme : 28/04/2024 13:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>