Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona gösterilen ilgi, sadece kızgınlık değil, gurur nedeniniz de olabilir. Sevgilinizin çekiciliğine duyduğunuz hayranlığı gizli bir rahatsızlıkla yaşamanız, zaman içinde sizi yorabilir. Bu, kendinizle çözmeniz gereken bir sorun.

İşleriniz bugünlerde biraz karmaşık gibi. İşleri düzeltme çabanızda güvendiğiniz bir iki kişi, sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bazı işleri dışarıda gördürecek ya da dışardan destek alacaksınız.

Kötü günler için kenara bir şeyler koyacak birikimler sağlayabiliyorsunuz. Çevrenizdeki, parayla zaaflı ilişkiler içinizi karartmamalı. Parasız kalmamayı becerebiliyorsunuz.

Önümüzdeki günlerde toplu para yatırmanız gereken bir katılım, çok iyi düşünülmesi gereken bir ortaklık gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilk yarısı içinde son derece enerjik ve aktif olacaksınız. Beklentilerinize ulaşmak için olumlu adımlar atabilirsiniz. Ayrıca çevrenizle iletişimleriniz verimli ve akılcı olacaktır. Değişik bazı ortamlara girebilirsiniz ve arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebilirsiniz. Günün ikinci yarısı ise iç dünyanıza dönebilir ve bazı endişeler yaşayabilirsiniz. Düşüncelerinizi ve planlarınızı kendinize saklama eğilimine gireceksiniz. Düşüncelerinizi bir noktaya toplamakta ve konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Girişimlerinizi sabah saatleri yapmalısınız.

25 Nisan 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 01:37 Merkür-Chiron olumlu görünümüyle cumartesi gününü karşılıyoruz. Bu enerji,  bilinmeyen konulara, soyut kavramlara olan ilginizi yükseltir. Hissedişleriniz oldukça derinleşir. Yaşadığınız tecrübelerin aslında gelişiminiz adına ne kadar önemli olduğunu anlamanız kolaylaşır. Burada dikkat edeceğiniz husus, arzularınızla inancınız arasında bir çatışmaya izin vermemenizdir. Bunun yolu, kendinizle gerçekçi bir şekilde yüzleşmenizle mümkün olur. Saat 16:12 itibariyle Ay, burcunuzda ilerlediğinde, çevrenizdeki kişileri gayet kolaylıkla kendi yönünüze çekebilirsiniz.  Her konuda liderlik gücünüzü göstermek hoşunuza gidebilir. Sizi görenler veya sizinle olanlar kendinize has olan havanız karşısında etkilenebilirler. Dış dünyadaki bu güçlü ifade tarzı coşkunluk uyandırıcı olduğu için doğal olarak yenilmeniz, eğilmeniz bükülmeniz mümkün değildir. Neye inanıyor ve neyi önemsiyorsanız o yönde hareket edebilirsiniz. Saat 23:09 Ay-Satürn görünümü, gayet olumludur. Gönlünüzü şenlendirir. Ay, burcunuzda ilerliyor ve size yaşama hevesi, güzelliği sunuyor. Bu saatlerde keyifliyiz, hevesliyiz. Mutluluk dolu bir Cumartesi günü diliyorum. Güzellikler emrinize amade olsun. Kalben Sevgilerimle,

25 Nisan 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş Koç burcunda ilerlerken, iddialı yönlerimiz ortaya çıkıyor. Başlangıçlar için uygun bir ortam gibi görünmesine rağmen, Jüpiter'in geri hareketi yüzünden, aşk dahil hiçbir konuda yenilik yapılmaması gerekir. Süregelen işbirliğiniz varsa, ve bundan memnunsanız, sorun yok.. Aksi takdirde ilişkilerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. İlişkilerinizde haklı bile olsanız hiçbir konuda ısrar etmemelisiniz....

25 Nisan 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızda belli sonuçlara varmış olabilirsiniz, ama yine de karşınızdaki veya yanınızdaki kişilerin kim olduğu veya size neler sunabileceği konusunda daha gerçekçi olmanız gerekiyor. Fazla iyimserliği gerçekçiliğe tercih etmemekte fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eğlenceli ve sosyal bir hafta sonundayız. Hatta yarın, sürprizlere açığız da diyebilirim. Cumartesi itibariyle, günün ilk yarısında biraz kararsızlıklar, yanılgılar, dalgınlıklar ve belirsizlikler olsa da, akşamüstüne doğru saatlerden itibaren günü, yapmak istediğimiz şeylere ayırmamız olası. Sadece Cumartesi yi Pazar a bağlayan saatlerden itibaren, ufak tefek gerilimler söz konusu olabilir(özellikle Aslan, Akrep, Boğa, Kova burçları ve yükselenleri bu burçlarda olanlar için). Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Nisan 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönemde yeteneklerinizi kullanmaya bakmalı ve parasal alanda daha gerçekçi olmaya çalışmalısınız. Belirli fırsatlar ve gelirlerinizi arttırabileceğiniz imkanlar var. İş hayatında gösterdiğiniz çaba ciddi sonuçlar getirebilir. Ayrıca bu dönemde yakın çevreniz çok daha canlı ve iletişim, hareketlilik dikkat çekmekte. Sözlerinizde daha dengeli olmaya bakmalısınız. Bazı elde olmayan ve sizi duygusal açıdan yıpratacak konular ortaya çıkabilir. Özellikle ailevi konularda daha önlemci olmak faydalı olacak.

25 Nisan 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hem zihinsel hem de bedensel anlamda yorgunluklarınız iyice arttı. Yakınlarınızla ilgilendiğiniz gibi biraz da kendinize vakit ayırmalısınız..

25 Nisan 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizi ve finansal durumunuzu iyileştirme ve geliştirme imkanına sahip olduğunuz bugün, kariyeriniz açısından iyi bir çıkış yakalayabilir, maddi kaynaklarınızı arttıracak teklif ve fırsatlarla karşılaşabilir, kredi çekebilir, başkalarının maddi durumundan daha rahat yararlanabilir, aile içi ilişkilerinizi geliştirebilir, özel hayatınızda romantik ve sevgi dolu bir gün geçirebilirsiniz.

25 Nisan 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir ilişkiniz veya yürütmekte olduğunuz bir çalışma, hiç beklemediğiniz şekilde önemli bir noktaya ulaşabilir. Bu gelişmenin, hayatınızda, öngörmediğiniz büyük bir değişimi getirmesinin mümkün olabileceğini aklınızda bulundurun.

25 Nisan 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 05' 27"
Ay
Kova
18° 59' 02"
Merkür
Koç
17° 38' 46"
Venüs
Boğa
03° 06' 49"
Mars
Koç
01° 02' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 28"
Satürn
Balık
16° 43' 31"
Uranüs
Boğa
22° 26' 43"
Neptün
Balık
28° 57' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 19"
Lilith
Başak
23° 31' 41"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>