Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizin bu kadar uzayabileceğini siz de ummuyordunuz, sizi iyi tanıyan o da. Anlaşılıyor ki ilişkide aranılanlar yeterince bulunmuş. Biliyor musunuz, o bu beraberliği sonsuza taşımak istiyor. İlişkinizin bir de koruyanları var. Ortak sırdaşlarınız. Yakınmalarınızı ağızlarınıza tıkıyorlar. Şanslısınız doğrusu.

Size karşı ikili bir ittifak var. Bir yere vardıramayacaklar gibi görünüyor ama sizi oldukça tedirgin ediyor. Bunun dışında sizi çok mutlu edecek bir gelişme için sadece şansa ihtiyacınız var. Şansınız varsa bir kuş gibi gelip başınıza konacak. Mutlak itaat isteyen sizden yüksekte biriyle sorun yaşıyorsunuz.

Elde avuçta bir şeyler olmalıydı diye hayıflanıyorsunuz. Ama sizin durumunuzda biliyorsunuz ki kolay değil bu. Geçen ay elinize geldiği gibi giden toplu parayı da kenara koyma durumunuz yoktu. Hafta sonunu evde geçirmek zorunda kaldınız. Bekleyin o şans kuşu başınıza konacak.

Ufak tefek şikayetleriniz var. Hepsini bir araya toplayınca doktorun kapısı görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı şeylerin gözünüzden kaçması, kulağınıza gelmemesi sizi geriyor. Ne kadar ilgiliyim, diye sorarsanız gerginliğiniz azalır. Bir kan bağı ilişkinizden sizin deyişinizle nankörlük göreceksiniz. Bunda hiç de haksız sayılmazsınız. Yalnız bazı kötü şeyleri insanlara koşulları yaptırıyor biliyorsunuz. Uzakça bir yerden beklediğiniz bir haber var.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Çarşamba gününe, Ay-Oğlak burcu geçişiyle uyanacağız. Günlük aktivitede sorumluluklar, aileyle temas, ciddiyet gibi olgular ön planda olacaktır. Saat 06:33 Ay-Pluto kavuşum etkisi her konuda derinlikli düşünmeyi sağlasa da, kısıtlayıcı gelebilir size. Siz yepyeni bir şeyler istiyorsunuz. Çünkü rutin bir hayat, sürekli aynı şeyleri yaşamak yoruyor sizi.Saat 18:26 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki görünüm, özgürlüğünü hiçbir şeye değişmeyecek olan bireyin, istemediği bazı durumlar karşısındaki isyanıdır. Çünkü artık rutin bir yaşamın içinde soluklanması mümkün değildir. Bir işaret beklemektedir. İşte bu işaretin gecikmesi onu yormakta hatta kimi zaman öfkelendirmektedir. Saat 19:08 Merkür-Satürn olumlu görünümü özellikle son yıllarda eviniz, aileniz, şu andaki yerleşim yerinizle ilgili meseleler üzerinde sizi bir hayli yormakta ve baskı altına almakta. Doğru ve sağlam kararlar verebilmeniz için, meseleleri ciddiyetle ele almanız lazım.Günün güzellikleri sizi taçlandırsın. Sevgi dolu paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Çevrenizi kişisel olarak etkileyecek ve bir çok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Değişik alanlarda yaptığınız çalışmalar, düşünce sınırlarınızı genişletecek.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi, gayrimenkul işlerini, yeteneklerinizi kullanma biçiminizi ya da akrabalarınızla ilişkilerinizi ilgilendiren konularda ilginç gelişmelere açık birkaç günlük süreçtesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güne güzel başlıyoruz. Destekçi kişiler, olumlu görüşme ve diyaloglar, işle ilgili olumlu adımlar, fırsat içeren durumlar ya da belli kararların açıklanması türünde yararlı ve hoş denilebilecek gelişmelere açık olduğumuzu gösteriyor. İlerlemeye açık, beklentilerimizi yüksek tutabileceğimiz, organize ve disiplinli hareketlerimizin başarıya ulaşabileceği, uzlaşmacı ve olumlu bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Ağustos 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızla ilgili eğitimler alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için çaba sarf edebilirsiniz. Kendinizi daha olgun bir şekilde ifade etmeniz gereken durumlar oluşabilir. İş arkadaşlarınızla yeni planlar içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi yorulmuş ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Keyifli bir gün sizi bekliyor. Şakacı yanınız çevrenize enerjinizi yansıtacak. Problemlerinize bu enerjinizle yaklaşıp üstesinden gelmeye çalışmalısınız.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte moral, motivasyon ve sağlık olarak güçlenirken, erkek figürler ve aile ilişkilerinde güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir süreç sözkonusu olacak. Bu zaman diliminde güzellik ve bakımıza ait işleri yapabilir, estetik olarak düzeltmeler uygulatabilir, yaptığınız işler ve ışığınızla toplum içinde daha fazla dikkat çekerek ön planda olabilirsiniz. Yeni ay haftasının en güzel haberi Satürn'ün Merkür ve Venüs'e olan uyumlu açısı ile, olası tüm ilişki problemlerini çözümleyebileceğiniz, aile ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz hatta bir ev sahibi olma arzusu duyabileceğiniz etkiler sunuyor olması olacak. Bu süreçte görüşmelerinizde ve flörtlerde istediğiniz sonuçları elde etmeniz daha kolay hale gelecek.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük işlerinizde organize olmanız kolay olabilir. Bir işe kafayı taktığınızda sizi kimse yolunuzdan çeviremiyor. Yapacağınız parasal görüşmeler sizi memnun edecek.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugünhayatınızda yaşanabilecek tartışmalara karşı sizleri uyarıyor. Çalışansanız işveren ve müdürlerinizle iletişime önem verin. Sakin davranarak olayları büyütmemeye özen gösterin. İş verenseniz ise çalışanlarınız arasında sürekli baş gösteren huzursuzluğu bir an evvel sona erdirmenin zamanı geldi. Birçok fırsatyerinde yaşanan sen ben tartışması yüzünden geldiği gibi değerlendirilemeden gitmektedir. Aklınızı ve otoritenizi kullanmamanız için hiçbir sebep yok. Özel yaşamınızda ise yakın arkadaş ve dostlarınızla bir araya gelip günün stresinden uzaklaşacak keyifli aktiviteler içinde olabilirsiniz. Bu esnada sürpriz bir karşılaşma ile aşk hayatınız canlanabilir.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

26 Ağustos 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 02' 29" R
Ay
Oğlak
19° 54' 09"
Merkür
Koç
16° 45' 02"
Venüs
Boğa
00° 30' 45"
Mars
Balık
29° 25' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 51' 54"
Satürn
Balık
16° 32' 26"
Uranüs
Boğa
22° 19' 28"
Neptün
Balık
28° 53' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 11"
Lilith
Başak
23° 17' 38"
True Node
Koç
15° 21' 59"
Son Güncelleme : 30/04/2024 00:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>