Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güzel bir ilişkiniz, doyumlu bir beraberliğiniz var. İlişkinizi korumak adına karşılıklı verdiğiniz tavizler, ikinizin de birbirinize sevginizin dışında büyük bir saygı duymanızı da sağlıyor.

Fazla sorumluluklar taşıyorsunuz, hayatınızındışında kalanına zaman ayıramıyorsunuz. Şimdilik şikayetçi gibi görünmüyorsanız da, yakın bir zamanda yorgunluğunuzu fazlasıyla hissedebilirsiniz.

Parayla ilişkisinde zaaflı davranan bir yakınınızın, bugünlerde size bazı zararları olabilir. Geleceğe yönelik tasarılarınızın gerektirdiği paranın bir kısmı yakında elinize geçebilir.

Aşk ilişkinizi büyük bir coşkuyla yaşamak yerine, onu istemeden, bilmeden ihmal ediyorsunuz. Sevgilinizle beraberliğinizin düzgünlüğüne aldanıp ilişkinize az zaman ayırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genelde mutlu birisiniz, ama nedense son günlerde herkesin dikkatini çeken bir karamsarlığınız var. Bunun sebebini siz de anlayamıyorsunuz. Ne sosyal ilişkilerinizde, neilişkilerinizde bugün yaşadığınız iç sıkıntısını doğuracak bir neden yok. Bir şekilde, bu günlerde biraz daha iyimser olmanız gerekiyor. Mutsuz görüntünüz etrafınızdakileri de şaşırtıyor.

26 Haziran 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 01:54 Ay-Satürn görünümü hassasiyeti yükseltiyor. Duygusal anlamda başkalarından beklediğimiz ilgiyi, sevgiyi hissetmekte ve bulmakta zorlandığımızı işaret ediyor. Aşk hayatımızda, çocuk meselelerinde üzerimize düşen sorumluluklar bizi yorabilir. Saat 02:46 itibariyle Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Bu görünüm, iyimserlik ve şans verici, sevgiyle buluşmanızı sağlayacaktır. Maddi birikiminiz, parasal ilişkileriniz, cinsellik gibi geniş alanda sizleri destekleyici özel bir kuvvettir. Borçlarınızı ödeme ve parasal konulardaki sıkıntılarınıza bir an önce çözüm bulma anlamında pozitif yönde düşünmenizi sağlar. Saat 18:55 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde bilinçli olmak gerekir.  Değişkenlik, ne yapacağınızı tam olarak bilmemek yanlış olur. Yatırım, harcamalarda geleceğe ve üretime dönük düşünmek lazım. Saat 10:36 Ay-Jüpiter karşıtlığı, maddi kazancınızı doğru şekilde yönlendirme, karışıklığı giderme, düzenli bir bütçe çerçevesinde hareket etmenin önemli olacağını işaret ediyor. Yardımseverlik veya başka nedenlerle kendinizi zor durumda bırakacak kararlar vermeyiniz. Saat 15:30 Jüpiter-Pluto görünümü, maddi ve manevi kazanç elde etmemizi sağlayacak yeni düzenlemelerin işaretçisi olarak önem taşıyor. Jüpiter gerilediği için, biz şimdi durumumuzu içsel anlamda gözden geçireceğiz. Hangi alanlarda ne gibi yeteneklere sahibiz, bunları nasıl birkolunda değerlendirebiliriz, bunlar üzerinde duracağız. Bu paraya bakış açımız kadar, insanlara da faydalı olacak çalışmalarda bulunma yönünde etkili bir görünümdür. Bir yapılandırma, işlerlik kazandırma ve verimli olana yönelmek adına kuvvet vericidir. Yaptığımız işler bizde haz duygusu yarattığı gibi, boşuna zaman kayıplarının da önüne geçer. Bu öyle bir görünüm ki, insanın gerçek manada maddi ve manevi anlamda haz duygusunu yükselticidir. Kişi yaptığı işten zevk alacağı, mecbur olduğu için değil, bunu gönülden yapacağı işlere de yönelir. Paylaşmanın ve paylaştıkça çoğalmanın tadına varır. Saat 22:55-27 Haziran saat 10:08 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu saatler boyu, olayların etkisi altında kalmadan, rehavete düşmeden aklı başında hareket etmemiz gerekiyor. Bu zaman dilimi süresince duygularımız kimi zaman kuruntulu kuşkulu kimi zamansa haddinden fazla iyimserdir. Her durumu, olduğu  haliyle kabullenmeye çalışırız. Huzurlu bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,  

26 Haziran 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizi gizleme gereği içindesiniz. Bazı olayları takibe alıp, sessiz bir yorum geliştirmek isteyebilirsiniz. Yeni ve radikal düşünceler içindesiniz. Huzursuz ve alıngan bir gün yaşıyorsunuz.. Kendinizi daha kolay ifade etmenin yollarını bulmalısınız. Zaman kavramının önemli olduğunu çevrenize hatırlatmalısınız.

26 Haziran 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi durumunuzu ilgilendiren durumlarda pratik ve gerçekçi düşünmelisiniz. Diğerleri için para harcamanız veya ödemeler yapmanız veya sizden beklenen maliyetleri üstlenmeniz gerekmiyor. Ancak, başka şekillerde diğerlerine yardım etmek size iyi gelecektir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal anlamda aktif, duygu alışverişlerine açık, fikirlerimizi istediğimiz şekilde ifade edebileceğimiz ve karşı tarafı ikna etmekte zorlanmayacağımız bir gündeyiz. Önemli plan, görüş ve önerilerimizi kabul ettirmek istiyorsak günün özellikle ilk yarısından faydalanabiliriz. Ancak, gün genelinde olumlu diyaloglar kurmak mümkün. Özellikle öğle sonrası saatlerden gece yarısına kadar, sevgi temalı ilişkilerimiz destekleniyor. Estetik ve güzellik başlıklı konular, sanatsal çalışmalar, alışverişler ön planda. Yarın enerji biraz gerilebilir, gece saatleri ve sabaha karşı saatler bazılarımız için biraz zor geçebilir. Ne demek istediğimi anlamak için Pazartesi günü yazılarımızı okumanızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

25 Haziran 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal açıdan oyalayıcı bir gün olabilir. Ortaklı konularda daha dengeli ve objektif olmaya bakın.

26 Haziran 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sizi yormayacak olan işlere zaman ayırın. Bir dağınıklık hali ve yeteri kadar kendinizi verememe durumu yaşanabilir. Bir işi sonuna kadar götürme riski var.

26 Haziran 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz, kurumlar ve patronlarınızla ilgili geçici olarak mücadele enerjisi doğuran, kariyer konusunda yeni değişiklikleri desteklemeyen bir gün geçirirken, ikili ilişkilerinizde her zamankinden daha sabırlı ve toleranslı olarak, yaşamınızda sevgi enerjisini arttırmanız gereken bir gündesiniz.

26 Haziran 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünlerde partnerinizin hoşuna gitmeyen birçok davranışta bulunabilirsiniz. En küçük bir eleştiriyi kabul etmez, sürekli haklı olduğunuzu savunursunuz. Aşırı egonuz ve yaptıklarınızın tamamen doğru olduğu düşüncesi büyük hatalara yol açabilir. Kafanız bir hayli karışabilir.

26 Haziran 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yanlış anlaşmalar, sakarlıklar ve aldanmalar yaşayabileceğiniz bir pazar günü deneyimliyorsunuz. Cinsel isteğinizin ve libidonuzun yüksek olabileceğinden dolayı yüzeysel ilişkilere çekilebileceğinizin farkında olmalısınız. Kendinizle barışık, maddi ve manevi değer yarattığınız konularda sağduyulu ancak özgür ve bağımsız davranmayı da arzu eden bir ruh halinde kalabilirsiniz. Akşam saatleri kendi içinize çekilip yoğun ve sosyal geçecek bir yeni haftayı karşılamak için dinlenebilirsiniz. Romantik bir komedi filmi size iyi gelecektir.

26 Haziran 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak.

26 Haziran 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 36' 14" R
Ay
Boğa
11° 34' 15" R
Merkür
Koç
21° 31' 60"
Venüs
Boğa
10° 07' 10"
Mars
Koç
05° 25' 16"
Jüpiter
Boğa
25° 41' 32"
Satürn
Balık
17° 11' 51"
Uranüs
Boğa
22° 46' 24"
Neptün
Balık
29° 07' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 04' 08"
Lilith
Başak
24° 09' 32"
True Node
Koç
15° 22' 26"
Son Güncelleme : 07/05/2024 19:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>