Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk için çok şeyi göze alacağınızı söylemenize rağmen, sağlam ama durağan ilişkileri aşka tercih ediyorsunuz. Bugünlerde duygusal konularda teminat arayışlarınız var.

Aklınızdaki projelerle ilgili çok sabırlı davranmanız, umutlarınızı diri tutmanız yakında sizi sevindirecek. Gerekli gördüğünüz bilgiler henüz olgunlaşmış görünmüyor, biraz daha araştırmacı davranmanız gerekiyor.

Son hayal kırıklığınız sizi biraz sarsmış gibi görünüyor. Para konularında böyle pratik dersler size yararlı gelebilir. Bugünlerde atacağınız adımlara dikkat etmeniz yararlı olacak.

Niyetlerinizde bazı ertelemeler faydalı olabilir. Zamanlama konularında hassas olmanız gereken günler içindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaptığınız, yaşadığınız hiç bir şeyden kolayca pişmanlık duymuyor ama ders çıkarmayı çok iyi biliyorsunuz. Bugün geçmişte yaşadığınız bir ilişkinin muhasebesini yapıp hatalarınızla bir kez daha yüzleşeceksiniz. Sakıncalı görüp hamle yapamadığınız girişimlerin, dışardan bakıldığında pek de riskli bir yanı görünmüyor. Biraz gözünüzü karartmaktan zarar görmeyeceksiniz.

26 Mart 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Saat 09:43 Ay-Mars görünümü, maddi-manevi yönde ilişkilerimizi ele almamızı ve mevcut duruma göre çıkarlarımızı belirlemede, buna göre bir taktik geliştirmemizde etkilidir. Nabza göre şerbet veririz. Saat 11:23 da, Ay-Neptün kavuşumu, borçlarınızı ödeme ve parasal konulardaki sıkıntılarınıza bir an önce çözüm bulma anlamında pozitif düşünmenizi sağlar. Her meselenin derinliklerine sızabilir, psikolojik ve fiziksel anlamda kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz. Saat 18:06 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu gerçekleşecek. Görüyoruz ki, sizin dışa açılma, fikirlerinizi mutlaka öne sürme, hedefinize varma, mali konular üzerinde çıkış yolu bulmanızda yardımcı olacak. Hızlılık ve aktif hareket etme yönünde sizi itekleyecek. Ancak belli bir zorlanma hala var. Biraz sabırlı olmanızı ve asla emin olduğunuz yoldan, sırf engeller var diye dönmemenizi tavsiye ediyorum. Saat 22:52 Ay-Pluto görünüm etkisinde, duygularınızı işin içine karıştırmayınız. Çünkü bu, yanlış hesaplamalara neden olur. Sizi birilerinin idare etmesine izin vermeyiniz. Adil olsun, hakkaniyetli olsun her şey. Ruhunuzu sakinleştirici, keyfinizi yerine getirici, mutlu edici ve gülümsetici bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

26 Mart 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sanatsal aktivitelere katılıp kendini daha iyi hissedebilirsin. Ailen, eşin ya da sevgilinle olmak sana iyi gelecek.

26 Mart 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklık ve finans işlemlerinize ekstra dikkat etmelisiniz. Bazı borçlar ve ödemeler sizin sorumluluklarınıza kalabilir. Şüphelendiğiniz konuları direkt davranışlarınıza yansıtmayın.

26 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan daha hassas bir gününüzdesiniz. Her zaman haklı olmayabilirsiniz, kabullenici olmalısınız.

26 Mart 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç aklınıza gelmeyecek bir konuda şaşkınlık yaşayacağınız güzel haberler alacaksınız. Bu haberden sonra geleceğinizle ilgili yeni planlar yapmaya başlayın. Bu arada bir yakınınıza çokça vakit ayırmanız gerekebilir. İlginizi ondan esirgemeyin. Hayatınızda çıkarmanız gereken insanlar varken bunu yapmaya cesaret edemiyorsunuz sanki.

26 Mart 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün uzaklarla veya yabncı kişilerle kuracağınız iletişim ve temas sizi çok farklı noktalara taşıyabilir. Beklenmedik yolculuk, ziyaret ve geziler gündeminize gelebilir. İçinizdeki macera ruhunu ateşleyen bir gün olabilir.

26 Mart 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ani veya uzaklara yapılacak yolculukların söz konusu olacağı sıradışı bir gün sizi bekliyor. Değişik bir eğitim fırsatı da sizi çok mutlu edebilir. Yeni projelerin ve yeni konuların hayatınızı aydınlattığını göreceksiniz.

26 Mart 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yanlış anlaşmalar, sakarlıklar ve aldanmalar yaşayabileceğiniz bir hafta başı deneyimliyorsunuz. Cinsel isteğinizin ve libidonuzun yüksek olabileceğinden dolayı yüzeysel ilişkilere çekilebileceğinizin farkında olmalısınız.Kendinizle barışık, maddi ve manevi değer yarattığınız konularda sağduyulu ancak özgür ve bağımsız davranmayı da arzu eden bir ruh halinde kalabilirsiniz. Ortak kazanım alanınızın mesleki alanınıza verebileceği destek için üç gününüz olacaktır. Bu yoğun sezgilere sahip süreci iyi değerlendirmelisiniz.

26 Mart 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışmanın size oldukça zor gelebileceği, dikkatinizi toplamakta, işlerinizi halletmek konusunda isteklilik göstermekte zorlanacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Ancak; yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işler için her açıdan iyi bir gündesiniz.

26 Mart 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 10' 59" R
Ay
Oğlak
21° 52' 27"
Merkür
Koç
16° 48' 07"
Venüs
Boğa
00° 41' 32"
Mars
Balık
29° 31' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 53' 56"
Satürn
Balık
16° 33' 13"
Uranüs
Boğa
22° 19' 58"
Neptün
Balık
28° 54' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 41"
Lilith
Başak
23° 18' 36"
True Node
Koç
15° 21' 44"
Son Güncelleme : 30/04/2024 04:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>