Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni tanışmalar yeni dostluklar getirebilir. İlişkinizi hareketlendirmek için birtakım sosyalliklere ihtiyacınız var. Çoktandır hakim olan monotonluğu, günlük sorunlarla açıklamanız çok inandırıcı değil.

Sınırlamalar getirmeye çalıştığınız davranışlarla ilgili, dile getirilmeyen tepkiler var. Ama, bu konuda doğru yoldasınız. Çok iddialı insanların abartı yeteneği, bugünlerde size ciddi şaşkınlıklar yaşatabilir.

Yeniden yapmayı tasarladığınız görüşmelerde, bu kez verimli sonuçlar alacaksınız. Onur sorunu halinde yaşadığınız para konuları, sizin bütün karşı çıkmalarınıza karşın, belli bir süre gündeminiz olmaya devam edecek.

Biraz kolay kışkırtılıyorsunuz. Bu özelliğinizi mümkün olduğunca zarar görmeden korumak ister gibisiniz. Ama çevrenizde bu tür ilişkiler gitgide çoğalıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek bir kavuşma yaşayacaksınız. Bu akşam partnerinizle, kolay kolay unutamayacağınız bir davette bulunacaksınız. Sonradan çok zor telafi edebileceğiniz hatalar yapıyorsunuz. Bu özellikle arkadaş ilişkilerinizde çok göze çarpıyor. Çünkü kendinizi kurma beceriniz olaylara sübjektif yaklaşmanıza yol açıyor.

26 Mayıs 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Salı gününün ilk etkin enerjisi, saat 02:38 Mars-Neptün görünümüdür. Şu andaki mevcut şartlar nedeniyle arzu ettiğiniz hedefe ulaşmakta zorlanabiliriz. Bu bizde  hayal kırıklığı yaratıcı olabilir. Zaman faktörü önemli. Biraz bekleyiniz. Ortalık yatışsın. Ondan sonra doğru bir karar verirsiniz. Özellikle parasal konularda, Merkürün geri hareketini hesaba katmamız gerekiyor. Tabii ki, belli bir bütçe dahilinde hareket etmek, eskilerin deyimiyle çizmeyi aşmamak iyi olur. Bazen öyle durumlar olur ki, maddi açıdan özelikle ortaklaşa pay edişlerde veya kredi, yatırımlarda hesabı şaşmamız, tamamdır diyerek karar verip sonra pişman olmamız mümkündür. Kimseye güvenip veya bir şey olmaz diyerek risk almamalıyız. Saat 07:33 Ay-Neptün karşıtlığı, gelir ve gider dengenizi gerçekçi bir şekilde ele almanın önemini vurguluyor. Eskilerin deyimiyle, ayağımızı yorganımıza göre uzatmak gerekiyor. Saat 07:51 Ay-Mars görünümü, maddi konular üzerinde hesaplarınızı titizlikle yapmanın son derece önemli olduğunu işaret etmektedir. Siz piyasanın durumunu mutlaka göz önüne almalısınız.  Bir yandan titizlenip diğer yandan aceleci kararlar alırsanız kendinizle çelişmiş olursunuz. Saat 10:42  Ay-Merkür görünümü, parasal konular ve hedefleriniz anlamında dikkatlice düşünmenin önemini hatırlatıyor. Hızlı bağlantılar, haberleşme ve yoğunlukların sizi iki misli yorabileceğinin altını çiziyor. Saat 18:35 Ay-Pluto arasındaki olumlu görünüm, kafanızın içindeki planlara ve  hayat görüşünüze göre neler yapmanız gerektiğini saptayabilirsiniz. İşinizde ustalaşmak, gelir düzeyinizi arttırmak için eksiklerinizi gözden geçirmenizin faydalı olacağını söylüyor. Gününüz umduğunuz güzelliklerle dolu geçsin. Canı yürekten sevgilerimle,

26 Mayıs 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, Güneş İkizler burcunda ilerlerken, duygusal konularınıza yoğun bir derinlik getiriyor.. İçsel enerjinizi partnerinize yansıtacak ve onun sorunları ile yürekten ilgileneceksiniz. İletişim gezegeni Merkür'ün geri hareketi çevresel ilişkilerinizde enerjinizi çok fazla harcamamanızı gerektiğini gösteriyor.

26 Mayıs 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni teklifler veya davetler nedeniyle mevcut işlerinizde ya da planlarınızda değişiklik yapmanız gerekebilir. Büyümeye, ilerlemeye ve gelişmeye açık günlerdesiniz. Gözünüz kulağınız açık olsun sevgili Aslanlar. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Neptün'le olumsuz açı yapıpı, yarın, geri giden Merkür'le bir araya gelecek olan Mars, plansız, tedbirsiz veya detaylara odaklanmadan yapılabilecek işlerde sıkıntılara neden olabilir 7 gün boyunca. Her tür aldanma, yanılma, yanıltılma riskine karşı tedbirli olmakta hareket etmekte fayda var. Dalgınlıklar, unutkanlıklar, kararsızlıklar, konsantrasyon bozuklukları veya bazı durumlarda zehirlenmeler de bu açının diğer bir etkisi olabilir. Bir an bir şey yapmaya karar verip birden yerinizden kalkamayacak durum alıyorsanız, sebebi Neptün. Günü basit planlar yaparak geçirmek lazım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Mayıs 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli kalan düşmanlıklar yüzünden bugün biraz keyfiniz kaçabilir. Bilemediğiniz nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. Gün içinde yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenmek isteyebilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırmak keyfinizi yerine getirecektir.

26 Mayıs 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Sizler bugün partnerinize karşı özgürlük savaşı veriyor gibisiniz. Oysa içinizde ona karşı dinmeyen fırtınalar estiriyorsunuz. Uzun süredir beklediğiniz an bugün geliyor. PARA: Mali konudaki arzu ve istekleriniz sürekli. Nehir gibi para aksın istiyorsunuz. Bunun için çok çalıştığınız halde aradığınızı bulamayınca mutsuz oluyorsunuz. SAĞLIK: Sağlığınızla ilgili çene bölgenizde ağrılar oluşabilir. Tuzlu su ile gargara yapmalısınız.

26 Mayıs 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde hedeflerinize odaklanarak, kariyeriniz konusunda kendinizi geliştirmek isteyebilir, görüşmeler yapabilir, yeni birtakım finansal destekler bulabilir, aile büyükleri, sizden yaşça büyük kişiler ve patronlarınızla olumlu görüşmeler yapabilirsiniz.

26 Mayıs 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa para işlerinizde ve sosyal çevrenizdeki oluşumlarda yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz. Özellikle arkadaşlarınızla olan para alışverişlerinize çok dikkat etmeniz gerekiyor.

26 Mayıs 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal çevrenizle ilgili minik bir hayal kırıklığı, beklemediğiniz bir hareket veya söz duyabilir ve hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz. Bu finansal konulara da yansıyabilir. Bu borç, alacak verecek, ödemelerle ilgili de olabilir. Bu en iyi senaryo ile “Acaba gerekli ödemeyi alabilecek miyim?, istediğim krediyi acaba verecekler mi veya eşimin, sevgilimin finansal durumu düzelecek mi” tadında endişe verebilir size.

26 Mayıs 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçinizdeki duygusal dürtülerin sesini biraz kısmanızda yarar var. Birden duygularınıza kapılıp karar veriyorsunuz. Yakında elinize önemli bir fırsat geçecek. Mutlaka değerlendirin. Sevdiğiniz kişi sizin büyünüze kapılmış gidiyor. Aslında onun da sizin kadar şefkate ihtiyacı var.

26 Mayıs 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 08' 55" R
Ay
Balık
04° 26' 47"
Merkür
Koç
18° 13' 54"
Venüs
Boğa
04° 27' 24"
Mars
Koç
01° 53' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 47"
Satürn
Balık
16° 49' 07"
Uranüs
Boğa
22° 30' 29"
Neptün
Balık
28° 59' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 58"
Lilith
Başak
23° 38' 56"
True Node
Koç
15° 21' 45"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>