Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kırıcı davrandığınızın farkındasınız. Şimdi de onarma çabası içine girdiniz. Ama sizin yerinizde başka biri olsaydı, belki de sizin gibi bir pişmanlık yaşamaz, döner arkasını giderdi. Nedense ilgisizlik, sistemli uzaklaşma ve bir de bunun külliyen inadı kırıcılık sayılmaz, ama tükenen sabrın bir iki sözü hemen kırıcılık hanesine yazılıverir. Kendinizi haklı bulduğunuz yerlerde hiç de sübjektif davranmıyorsunuz.

İş yaşamınızda bir iki insan size karşı bilenmiş görünüyor. Üstlerine gidip en azından canınızı sıkmalarını önlemek çok elinizde. Siz ise onlara gösterdiğiniz özel yakınlıkla ön yargılardan arınmalarını amaçlıyorsunuz. Yalnız, özellikle bir tanesi klinik durumda takıntılı. Daha radikal yaklaşmanızda fayda var.

Birikiminiz değerlendirmeniz için güzel bir yol önerilecek. Ama bütün iyi birikimciler gibi, fazla cesaretli değilsiniz. Daha önce de olduğu gibi yanaşmayacaksınız gibi görünüyor. Ne olursa olsun denkleştirerek yaşayanlar için çok anlaşılır bir ürkeklik bu.

Hiç sırası değil deyip reddedeceğiniz bir davetin sonrasında biraz saçınızı başınızı yolacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevindirici haberiniz var. Ama beklediğiniz değil. Beklediğiniz haberle ilgili bir çöküntü yaşamak istemiyorsanız, her ihtimale açık bir bekleyiş içinde olmalısınız. Yeni kurduğunuz bir dostluk sizi her gün biraz daha yanılmışlık hissi içine sokuyor. Bir süre daha şans tanıyıp uzatmakta bir yararınız yok, bilesiniz. Bir çıkar ilişkisi denemese de, bir takım hesapların içinde başlayan arkadaşlıklar kolay kolay dostluğa dönüşemiyor nedense.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Bu çevremizle olan iletişimi hoş ve paylaşımcı hale getiriyor. Hem yakınlarımızla sıkça görüşeceğiz hem de kardeşlik, sevgi, uyum ve güzellikten yana olacağız. Değerlerimizin önemini bilerek, kiminle nasıl konuşmak ve nasıl anlaşmak gerektiğinin farkında olacağız. Merkür-Terazi burcu geçişi, yetenekli olduğumuz konularda iletişimde bulunarak, insanlarla bir araya gelerek fikirlerimizi ifade etmemizde faydalıdır. Sanatsal becerilerimizi belli kişilerle paylaşacağımız faaliyetlerde bulunabiliriz. Güzellik eğitmenliği, ilişki danışmanlığı gibi. Birileri sizi arayabilir, bir araya gelebilirsiniz, bazı konular üzerinde gözlemde bulunabilirsiniz. Yeni bir ilişkinin iletişim anlamında size yönelişinin işaretçisi olabilir. Kısa seyirli geziler olabilir. GERİ HAREKET DÖNEMİNDE DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR 17 Eylül-9 Ekim Merkür-Terazi geri hareketi, çevre ilişkileri, çevre değişimleri, eğitim hayatı, yakınlarınızla alakalı meselelerin tekrar ele alınmasını gerektiren bir zaman aralığıdır. Yakın akrabalarla ilişkiler ve sosyal ilişkiler mercek altına alınmalıdır. İş girişimlerini ve yolculukları belirli bir tedbir içerisinde değerlendirmekte de fayda vardır. Geçmiş işlerle ilgili meseleler, hukuki konular üzerinde düşüneceğiz. Yeni girişimlerde ise, acele etmeden resme iyi bakacağız. Çevrenizle olan ilişkiler, kardeşlerinizle ilgili meseleler, eğitim, bilgilenme anlamındaki tüm kararların gözden geçirilmesinde fayda var. İlişkilerinizi güçlü tutunuz. Bencil davranmayınız.   Gün boyu şans yanınızda olsun. İsteklerinizi başkalarına kolayca kabul ettirebilmeniz dileğimle,

27 Ağustos 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Çevrenizi kişisel olarak etkileyecek ve bir çok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Değişik alanlarda yaptığınız çalışmalar, düşünce sınırlarınızı genişletecek.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sezgilerinize ve kadere güvenmeli, yolunuzdan ayrılmamalı ve gelişmiş vizyonunuzu takip ederek, işinizi zorlaştıran ya da size güvenmeyen kişileri görmezden gelip ilerlemeye devam etmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Şans gezegeni Jüpiter Güneş'le kucaklaşıyor. Başak, Oğlak, Boğa burçlarının ilk haftasında doğanlar ve yükselen burçları bu burçlarda olanlar başta olmak üzere genel anlamda olumlu gelişmelere, fırsatlara ya da farklı konularda farklı olanaklara kavuşabileceğimiz bir haftalık süreçteyiz. Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurtdışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir. Özellikle yazımın başlangıcında ele aldığım burçlar başta olmak üzere genelde bu kavuşum imaj güçlendirmek, tanınmak, şan şöhret sahibi olmak için ideal durumlar oluşturabilir. Konsantrasyon gerektiren işlerde başarı sağlayabilir, sağlıkla ilgili konularda ilerleme kaydedebilir, en çok olmasını istediğimiz alanlarda gelişme kaydedebiliriz. Hem korunmaya hem şansa ne kadar ihtiyacımız olduğu düşünülürse, bu olumlu gezegen görünümünün faydasını görebileceğimizi umalım ve güzel hayaller kuralım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde sorumlu olduğunuz konulara daha fazla yönelebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul etmeye başlayabilir. Çalışma hayatınızdaki işlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek size iyi gelecektir. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Masrafları planlayıp bütçenizin durumunu daha da netleştirebilir, zihninizi bu konuda rahatlatabilirsiniz. Maddiyat günün ana konusu olacak.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden hayatınızdaki kadın figürler, anneniz ve eğer siz bir erkekseniz eşinizle ilgili konularda belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlişkilerde yeni kararlar almamanız gereken ve yaşayacağınız her duyguyu normal ve insana özgü olarak kabul etmeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

27 Ağustos 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda oldukça şanslı etkileriniz var. Maddi konularda kazanımlarınız artıyor. Eliniz bollaşacak ya da önemli parasal bağlantılarla bu zenginliği ruhsal olarak hissedeceksiniz.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ortamınızla ilgili yeni fikirler üretebilirsiniz. Yönetici iseniz belki de bu konuda risk almak isteyeceksiniz. Yeni sorumluluklarınızı işler hale getirmek için tasarlamanız öncelikli olmalıdır. Bugün diyete, spora başlamak, yaşam kalitenizi yükseltecek programlara yazılmak, profesyonel destek almak için harika bir gün.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

27 Ağustos 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 06' 32" R
Ay
Oğlak
20° 50' 27"
Merkür
Koç
16° 46' 29"
Venüs
Boğa
00° 35' 53"
Mars
Balık
29° 28' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 52' 52"
Satürn
Balık
16° 32' 48"
Uranüs
Boğa
22° 19' 43"
Neptün
Balık
28° 53' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 26"
Lilith
Başak
23° 18' 06"
True Node
Koç
15° 21' 52"
Son Güncelleme : 30/04/2024 02:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>