Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğiniz gittikçe bir sorun yumağına dönüşüyor. Karşılıklı olarak bunun için bir şeyler yapma niyetleriniz, yöntem değişikliğini gerektiriyor. Akşam objektif yaklaşımlarla, belki her şeyin bitmemiş olduğunu da fark edebilirsiniz.

İş yaşamınızda olumlu puanlarınız var. Önsezileriniz güçlü. Çalışma arkadaşlarınızla sessiz bir uyum içindesiniz. Saygılı, mesafeli ilişkiler dışarda sıcak dostluklara dönüşebiliyor.

Önümüzdeki günlerde elinize iyi bir para geçebilir, yaklaşan iki senedinizi vaktinden önce ödeyebilirsiniz. Bugünlerde ve kısa vadede para sıkıntılarınız olmayacak gibi görünüyor.

Her alanda ritminizi biraz düşürmeniz yararlı olabilir. Son zamanlardaki bedensel şikayetlerinizin arkasında koşuşturmalı temponuz olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde sıkıntıyla peşinizde dolanan biri var. Sizin adınızın da içinde olduğu bir söylentinin gerçeklik derecesini öğrenmek isteyecek, bunun için uygun bir anınızı bekliyor. Birkaç gün içinde bir yolculuğunuz var, işle ilgili görünmüyor. Başarısızlık diye bir şeyi kabul etmiyor, bu özelliğinizi abarttığınız bazı durumlarda tepkiler alabiliyorsunuz.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar cumartesi günümüz, saat 03:53  Ay-Neptün olumlu görünümüyle başlıyor. Bu enerji, bilinmeyen konulara, soyut kavramlara olan ilginizi yükseltir. Hissedişleriniz oldukça derinleşir. Yaşadığınız tecrübelerin aslında gelişiminiz adına ne kadar önemli olduğunu anlamanız kolaylaşır. Saat 14:25 Ay-Pluto arasındaki görünüm, bütün engelleri aşarak amacınıza varma istekliliğinizi işaret ediyor. Saat 22:39 Ay-Jüpiter görünümü, ben haklıyım-sen haksızsın tarzında gelişen ve bazen abartılı davranışlara neden olabilecek bir enerjidir. Özellikle aile ortamında, çocuklarla ilgili konularda veya eşler arasında görülebilir. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

27 Eylül 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikteyaptığınız kişilerin nitelikli yönleri sizin için oldukça önemli. İş konusunda sempati toplayacağınız başarıların altına imza atacağınız bir dönem sizi bekliyor. Ortaklıklar konusunda sizden yaşça büyük kişilerin desteğini göreceksiniz. Hayallerinize oldukça yaklaşacağınız bir gün içindesiniz.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlerleme zamanındasınız. Yaşadığınız karışıklıklar veya stresli durumları kafanızda büyütmeyin. Her şey zamanlamayla ilgili ve siz eninde sonunda önemli yollar kat edeceğiniz zamandasınız. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün, bazı konularda yaşanabilecek beklenmedik gelişmeler veya iniş çıkışlı durumlar sezgilerimizin bizi yanıltmadığını anlamamızı sağlayabilir. Yaşananlara bağlı olarak bazı planlarımızda ya da uzun veya kısa vadeli hedeflerimizde değişiklikler yapabiliriz. Değişim motivasyonumuz güçlü olabilir.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal yaşantınızda kıpırdamalar başlıyor. Aynı yoğunlukyaşamınızda da devam edecek. Ancak verdiğiniz kararlardan kendi istekleriniz doğrultusunda vazgeçmemelisiniz.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, çevrenizle iletişim kurma ve etkileşim içine girme isteğinizde yoğun bir artış olabilir. Herhangi bir konuyu insanlarla uzun uzun konuşmak veya tartışmak ihtiyacı duyabilirsiniz. Birçok meseleyi onlarla birlikte derinlemesine ele almanız da mümkündür.

27 Eylül 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 22' 15" R
Ay
Balık
07° 43' 54"
Merkür
Koç
18° 21' 53"
Venüs
Boğa
04° 44' 20"
Mars
Koç
02° 03' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 00"
Satürn
Balık
16° 50' 17"
Uranüs
Boğa
22° 31' 16"
Neptün
Balık
28° 59' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 44"
Lilith
Başak
23° 40' 28"
True Node
Koç
15° 22' 04"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>