Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin gözünde bulunmaz birisiniz. Hayatın birçok alanında kolay kolay uzlaşmayan karakterinizin, beraberliğinizdeki yumuşaklığı aşkın gücünü gösteriyor.

Girişimci bir arkadaşınız sizi işle alakalı bir konuda cesaretlendirmeye çalışacak. Şu andaki işinize engel olmayacak ilave birarayışınız var. Koşulları oluşturma çabalarınızda bugünlerde netice alabileceksiniz.

Bugünlerde birikiminizi arttırma uğraşı içine girebilirsiniz. İleriki günler içinde toplu paraya ihtiyaç duyabileceğiniz bir satın alma işiniz olabilir. Daha hesaplı yaşamaya çalışabilirsiniz.

Çözüm üretme beceriniz, önünüzden sorunları eksik etmiyor. Bugünlerde kalabalık bir konuk ağırlama işiniz olabilir. Bu, pek mutlu bir kalabalık değil gibi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi sürekli arayan dargın olduğunuz yakınınızın sizin için taşıdığı anlam, bu dargınlığı herkes için merak konusu yapabiliyor. Bundan etkileniyorsunuz. Bu duyarlılık, sizi onu aramaya yöneltebilir. Arkadaş canlısı özelliğiniz güçlü dostluk bağları kuruyor. Buna rağmen ilişkilerinizde biraz özenli davranılması gereken biri olarak biliniyorsunuz.

27 Haziran 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 05:31 Merkür-Uranüs olumlu görünümü, kişinin kendi adına belirlediği yüksek hedeflerinin peşinden gitme istekliliğinin işareti ve yenilik arzusunun önlenemez yükselişidir. Değişimi akıllı ve planlı bir şekilde gerçekleştirmeniz yararlı olur. Saat 10:08 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay, harekete geçirici, isteklerinizi elde etmek amacıyla heveslendirici bir zamanı işaret eder. Yolculuk kararı bu saatlerde verilebilir. Eylemlerde bulunma arzunuz yüksektir. Kendinizi hangi konuda öne sürmek, başarıyla ifade etmek istiyorsanız bu zaman size yardımcıdır. Sorunlardan, sorun çıkaran insanlardan pek hoşlanmaz, anında tepki gösterebilirsiniz. Saat 16:53 Venüs-Neptün görünümü bizi sevgiyle sarıp sarmalıyor. Bu enerji, şefkat duygumuzu öne çıkarıyor. Huzur bulmak, sevilmek istiyoruz. Gün boyu hissettiklerimizi yazıya dökebilir, dışa yansıtabilir, kabul görmesini isteriz. Desteklenmekten hoşlanırız.  Gizli saklı hiç kimsenin bilmediği ancak bizim için gayet kıymetli olan duygularımızı birileri incitecek, anlamayacak diye hassas düşünebiliriz. Yüreğimizle bağlı olduğumuz insanları özleriz. Kırgınlıklar bitsin, kucaklaşalım, tekrar bir araya gelelim can olalım diye umut ederiz. Saat 21:19 itibariyle Koç burcunda oluşacak sondördün, bir yandan değerlerini kollayan, sakin sessiz bir şekilde yaşayan, suya sabuna dokunmadan elindekileri korumaktan yana olan bireyin aslında bir hayli gergin olduğunu gösteriyor. Çünkü dış dünya tarafından baskı altına alınıyor,  mesleki alanda cesur hareket etmesi gerekiyor,  toplumsal anlamda öne çıkması lazım. Kişi bu iki farklı dürtü arasında doğal olarak gerilim yaşıyor. Burada dikkat edilmesi gereken husus, öncelikle kendinize güven duymak ve endişeli olmamak. Ancak hırsla, sırf atak olayım, cesur davranıp öne çıkayım diye de, yanlışa sürüklenmemek. Ne istediğinizi iyi bilirseniz hem sakince yol alırsınız hem de mesleki alanda doğru hedef tayininde bulunabilirsiniz. Mutlu, keyifli, dilediğinizce güzel geçecek bir hafta dileğimle,

27 Haziran 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanlardan uzak kalamıyorsunuz. Ön yargısız ve cömert davranışlarınızla karşınızdakini kendinize bağlamanızda üstünüze yok. Bu tarzınızilişkiniz de de size başarıyı getiriyor. Fakat, insanlardan uzak kalabileceğiniz yerlere ihtiyacınız var. Bu tür bir yerde önünüzdeki günlerin muhasebesini yaparak, hareket alanlarınızı belirleyin.

27 Haziran 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, maddi anlamda desteklendiğiniz veya bazı kişiler sayesinde maddi açıdan farklı koşullara kavuşmaya başladığınızı görebileceğiniz tarihlerdesiniz. Rüyalarda artış var, iştahınız açılıyor. Temmuz ayına kafa karışıklıklarıyla başlayabilirsiniz, bazı konular net olmayabilir. Daha esnek düşünmek gerçekleri bulmanızı kolaylaştırabilir, ama öteki hafta her şey geride kalacaktır.Sevgili arkadaşlar burç yorumlarınızı okurken yükselen burcunuzun yorumunu öncelikle okumalısınız. Haftanın gezegen hareketlerinin bizi nasıl etkileyeceğine dair yazımı da hurriyet sosyalde yazarlar bölümündeki köşemde bulabilirsiniz. Hepinize mutlu günler, sevgi ile kalın...

27 Haziran 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek keyifli olabilir. Yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde en iyisini yapmaya çalışacağınız bir gündesiniz. İş hayatınızda başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. Aşk hayatınızda kafa karışıklığı olabilir.

27 Haziran 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize olan güveninizin yükseldiğini hissederek güne başlayacaksınız. Sürprizler sizi heyecanlandıracak. Yapabileceğinizden daha fazlasını yapabilmek için büyük bir gayret içinde olabilirsiniz. Ancak kendinizi fazla zorlamasınız iyi olacak. Acelecilik yüzünden ufak tefek kazalar olabilir. Gün içinde ilginç teklifler ile karşılaşabilir, değişik projeler yapabilirsiniz.

27 Haziran 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden hayatınızdaki kadın figürler, anneniz ve eğer siz bir erkekseniz eşinizle ilgili konularda belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlişkilerde yeni kararlar almamanız gereken ve yaşayacağınız her duyguyu normal ve insana özgü olarak kabul etmeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

27 Haziran 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanıza dış ortamlara bağlı olaylarla başlayabilirsiniz. Çevrenizdeki konuşmalar bugün sizin farklı ve değişik bir gün geçirmenize neden olabilir. İçgüdüsel olarak sezgileriniz bugün devrede.

27 Haziran 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşleri basit tutmalı, felsefe ve inanç sistemleri gibi karmaşık konulara kafa yormaktan uzak durmalısınız. İmkanınız varsa uzak bir yolculuğa çıkmakta fayda var.Tabi sakin ve acele etmeden araç kullanmanız gerekir. Hukuki konularda ve adaletle ilgili meselelerde girişimlere açıksınız. Kalp kırmamaya ve sorun çıkartmamaya dikkat etmelisiniz. Birlikte olmak istediğiniz kişinin aslında fazla idealize ettiğiniz kişi olduğunu fark edebilirsiniz. Maddi sorumluluklarınızın kafanızı meşgul ediyor olması sizi bir parça gerginleştirecektir.

27 Haziran 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

27 Haziran 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 53' 08" R
Ay
Boğa
15° 48' 09" R
Merkür
Koç
21° 47' 03"
Venüs
Boğa
10° 28' 40"
Mars
Koç
05° 38' 40"
Jüpiter
Boğa
25° 45' 39"
Satürn
Balık
17° 13' 14"
Uranüs
Boğa
22° 47' 25"
Neptün
Balık
29° 07' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
21° 05' 04"
Lilith
Başak
24° 11' 28"
True Node
Koç
15° 21' 34"
Son Güncelleme : 08/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>