Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biraz elinizi çabuk tutun. Düşünmek için ayırdığınız zaman, hayli fazla. Onun sabırlı biri olduğuna dair yakın çevresinden aldığınız duyumlar, sizi yanıltıp yarı yolda bırakabilir.

Başarılı çalışmalarınız önümüzdeki günlerde meyvelerini toplayacak. Sizi anlamakta güçlük çeken insanlarla daha yakın ilişkiler içine girmenizde yarar var, kendinizi baskılamayın.

Son dönemde elinize geçen paraları gerekli yerlere yatırmayı ihmal etmemelisiniz. Hiç beklenmedik durumlarda ortaya çıkabilecek yeni masraflar, birikiminizi ve yeni girdilerinizi tehlikeye sokabilir.

Planlama aşamasında olduğunuz konularla ilgili değişik düşüncelere yöneleceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilk yarısında kendinizi gergin ve sinirli hissedebilirsiniz. İşinizle ilgili konularda sorunlarla ilgilenmeniz ve aynı anda birden çok işi yapmaya çalışmanız sizin için sıkıcı olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde ise duygusal yaşamınızda olumlu gelişmeler olacaktır. Duygusal anlamda kendinizi dengeli hissedeceksiniz ve iletişimleriniz başarılı olacaktır. Karşınıza çeşitli fırsatlar çıkacaktır ve sorunlarınızın önemli bir kısmından kurtulmayı başaracaksınız.

27 Mart 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar yöneticiniz Güneş ile Ay arasında saat 09:42 itibariyle meydana gelecek ilkdördün etkisi altında Cuma gününe  merhaba diyeceğiz. Bu oluşum bizi, yeni bir şeyler yapmaya itiyor. Bu arzu oldukça büyük. Artık eskimiş yapılar, alışkanlıklar,  aynı insanlar ve ortamlarda bulunmak bize yetmiyor. Güvende olmak istiyoruz. Bir yandan oldukça duyarlıyız. Nasıl karar vermeli, ne yöne doğru gitmeli, eskiye mi dönmeli, yeniye mi yer açmalı tam olarak bilemediğimiz için gerginiz. Dikkat edilmesi gereken nokta, bugüne dek yaşananlar ve sizde bıraktığı tüm izleri öfke içinde anmak yerine bir tecrübe olarak görmektir. Hatta ders almaktır. Size tavsiyem, geçtiğimiz 20 Mart tarihinden bu yana olan gelişmeleri şöyle bir düşünmeniz iyi olacaktır. Eksikler var mı, her şey yolunda mı, lütfen iyi bakınız. Buna göre durumları inceleyiniz. Saat 13:33 Ay-Neptün görünüm etkisiyle, hayallerinizin peşinden gitme isteğiniz bir hayli yoğundur. Kişi sorunlardan uzak yaşamak ister. Saat 21:29 Ay-Venüs olumlu görünümü, bizler üzerindeki tesirini şöyle açıklayabilirim. Hani bazen insan hayatın zorlukları ve üzerindeki sorumluluklar nedeniyle sanki her şey kendisine  karşıymış gibi düşünür ya. İşte bu enerji, ne kadar güvendeyim, ayaklarım sağlam olarak yere basıyor mu, yuvamda mutlu muyum, nelere gereksinimim var, neler beni hassas hale getiriyor diyerek düşünmenizi sağlar. Doğal olarak, yaş tahtaya pek ayak basmazsınız. Güven, sevgi ve huzuru hissedeceğimiz bir  gün geçirmemiz dileğimle,

27 Mart 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay bilinç altınızı olumlu etkilerken, fikir değiştirmek için bahaneler arıyorsunuz. Bugün bulunduğunuz ortamlardan hemen sıkılabilir ve kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Güçlü işbirliklerine ihtiyaç duyuyorsunuz. Partnerinizin de ise destek vermesini isteyebilir ve bu konuda kapris yapabilirsiniz. Şartlarınızı daha da zorlaştırmamalısınız.

27 Mart 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sadece diğerlerine faydası olacağı ya da onları mutlu edeceği için bazı konularda anlaşmaya varmanız ya da bağlayıcı sözler vermeniz doğru olmayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde hassasiyet yüksek. Stresli durumlar ya da ilişkilerde gerilim veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Belli konularda ısrarcı veya inatçı olmaktan kaçınmakta, daha esnek ve uyumlu olmaya çalışmakta fayda var. Önemli görüşmeleri veya konuşmaları öğle sonrası saatlere ertelemek daha sağlıklı olabilir. Zira, öğle sonrası saatlerde birbirimizi anlamamız, empati yapmamız ve manevi ya da yardımlaşma duygularımızın artması olasılığı yüksek. Akşam saatlerinde ise, romantik planlar, duygu paylaşımları, sevdiğimiz kişilerle ilişkilerimiz, sosyal hayatımız açısından olumlu saatlerde olacağız. Harcamalarımız artıyor, eğlenmek veya hoşlandığımız şeyleri yapmak adına abartabileceğimiz ya da aşırılıklara açık bir hafta sonuna ilerliyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Mart 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

27 Mart 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size yakın olmak için vaatlerde bulunan, size tatlı diller döken bir arkadaşınıza dikkat edin. Her dediğinize evet diyen insandan hayır gelmez.

27 Mart 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel ilişkilerinizde uyum, denge ve aşk duygusu öne çıkarken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, hayatınızdaki sosyal ilişkiler ağının size katkısını daha rahat gözlemleyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizle eğlenceli etkinliklerde yer alabilir, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle uyumlu bir gün geçirebilirsiniz.

27 Mart 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihninizin kolayca dağılacağı bir gün geçirmeniz olasıdır. Bunun sebebi, özel hayatınızda rahat bir dönemden geçiyor olmanız, duygularınızın yoğunlaştığı günler geçirmeniz olabilir. Fazla gevşememeye çalışın.

27 Mart 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 21' 27" R
Ay
Balık
07° 31' 56"
Merkür
Koç
18° 21' 24"
Venüs
Boğa
04° 43' 19"
Mars
Koç
02° 03' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 48"
Satürn
Balık
16° 50' 13"
Uranüs
Boğa
22° 31' 13"
Neptün
Balık
28° 59' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 41"
Lilith
Başak
23° 40' 22"
True Node
Koç
15° 22' 03"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>