Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biraz elinizi çabuk tutun. Düşünmek için ayırdığınız zaman, hayli fazla. Onun sabırlı biri olduğuna dair yakın çevresinden aldığınız duyumlar, sizi yanıltıp yarı yolda bırakabilir.

Başarılı çalışmalarınız önümüzdeki günlerde meyvelerini toplayacak. Sizi anlamakta güçlük çeken insanlarla daha yakın ilişkiler içine girmenizde yarar var, kendinizi baskılamayın.

Son dönemde elinize geçen paraları gerekli yerlere yatırmayı ihmal etmemelisiniz. Hiç beklenmedik durumlarda ortaya çıkabilecek yeni masraflar, birikiminizi ve yeni girdilerinizi tehlikeye sokabilir.

Planlama aşamasında olduğunuz konularla ilgili değişik düşüncelere yöneleceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir akrabanızla bugünlerde eskisinden çok fazla yakınlaşmalarınız olacak. Birlikte, şimdiye kadar hiç fark etmediğiniz ortak yanlarınızı keşfedeceksiniz. Sağlık konularında bazı koşuşturmalar söz konusu olabilir. Tedbiri asla elden bırakmıyorsunuz ama bu, uzun ön hazırlıkları gerektiriyor ve zaman kayıplarına neden olabiliyor. Önemli kararlarınızda bile hızınızı kesebiliyor.

27 Mart 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 09:27 Ay-Chiron kavuşum etkisi, eşimiz,ortağımız veya başkalarıyla olan her türlü maddi ve manevi ilişkilerimizin bizi duyarlı hale getirmesine yol açıyor. Birilerine destek olmak kadar, bize karşı da anlayışlı olmalarını bekliyoruz. Saat 13:19-17:11 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Duygularımız kimi zaman kuruntulu kuşkulu kimi zamansa haddinden fazla cömerttir. Harekete geçmekte zorlanan birey, olanı olduğu haliyle kabullenmeye hazır gibidir. Boşluk zamanları özellikle Ay-Balık burcunda boşlukta olduğunda tatsız duygulardan kaçmak isteriz. Telefonları duymazlıktan gelmek, biri bir şey sorduğunda kestirmeden cevap vermek bu zaman dilimi içinde fazlaca etkilidir. Saat 17:11 Ay-Koç burcu geçişi, harekete geçirici, isteklerinizi elde etmek amacıyla heveslendirici bir zamanı işaret eder. Yolculuk kararı bu saatlerde verilebilir. Eylemlerde bulunma arzunuz yüksektir. Kendinizi hangi konuda öne sürmek, başarıyla ifade etmek istiyorsanız bu zaman size yardımcıdır. Sorunlardan, sorun çıkaran insanlardan pek hoşlanmaz, anında tepki gösterebilirsiniz. Saat 19:44 Mars-Neptün görünümü, yeniliklerin mutlaka bilinçli gözden geçirilmesini gerektiriyor. Her konuda bir kez daha düşünmeli, aceleci kararlar verilmemelidir. Saat 22:59 Ay-Venüs kavuşum etkisi altında dürüst, kararlı ve gayet girişken davranabilirsiniz. Aktif gücünüz yükselir. Dış dünya ile olan alışverişinizde ateşli ve gayet güven dolu davranabilirsiniz. Yeni haftamızı başarılı, mutlu, huzurlu bir şekilde değerlendirmemiz dileğimle,

27 Mart 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yaşadığın her şeyi sorgularken bulabilirsin kendini. Ortakyaptığın insanlarla problem yaşayabilirsin.

27 Mart 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklık ve finans işlemlerinize ekstra dikkat etmelisiniz. Bazı borçlar ve ödemeler sizin sorumluluklarınıza kalabilir. Şüphelendiğiniz konuları direkt davranışlarınıza yansıtmayın.

26 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi endişe içinde tutan durumlara karşı dikkatli olmalısınız. Bunlar zaman zaman size kriz çıkarabilir. Ortaklı konularla tamamlanmalar olabilir. Gelecek yönünde finansal konularda daha fazla ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde yabancılarla ilgili konularda daha fazla mücadele verebilirsiniz. Hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz.

27 Mart 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğlenmek veya dinlenmek isteyeceğiniz bir günde olsanız da, maddi konulardaki planlarınız sizi çalışmaya itebilir. Para konusunda uç kararlar almamalısınız.

27 Mart 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel ilişkilerinizde uyum, denge ve aşk duygusu öne çıkarken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, hayatınızdaki sosyal ilişkiler ağının size katkısını daha rahat gözlemleyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizle eğlenceli etkinliklerde yer alabilir, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle uyumlu bir gün geçirebilirsiniz.

27 Mart 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, tutkularınızla hareket edeceksiniz. Aniden ortaya çıkacak bir seyahat konuşması sizi yerinizden oynatabilir. Para ödemeleriniz veya harcamalarınız varsa kafanız karışık olabilir.

27 Mart 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sakarlık, dalgınlık ve unutkanlığa karşı dikkatli olmalı ve hayatınızın kriz getiren noktalarına karşı tetikte olmalısınız. Zihinsel hareketliliğiniz ve sosyal ilişkilerinizde aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Ruhsal ve duygusal krizlerinizin aşılmasında deneyimli bir danışmanla çalışmayı düşünebilirsiniz. Maddi ve manevi tüm yükümlülüklerinize eğilebilir, ödemelerinizin karşılanması için kaynak yaratma konusunda kafa yorabilirsiniz. Hukuki, fikirsel ve zihinsel motivasyonunuzun arttığı bir beş günlük süreçte bulunuyorsunuz.

27 Mart 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihninizin kolayca dağılacağı bir gün geçirmeniz olasıdır. Bunun sebebi, özel hayatınızda rahat bir dönemden geçiyor olmanız, duygularınızın yoğunlaştığı günler geçirmeniz olabilir. Fazla gevşememeye çalışın.

27 Mart 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 16' 14" R
Ay
Oğlak
23° 05' 51"
Merkür
Koç
16° 50' 04"
Venüs
Boğa
00° 48' 12"
Mars
Balık
29° 36' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 55' 12"
Satürn
Balık
16° 33' 41"
Uranüs
Boğa
22° 20' 17"
Neptün
Balık
28° 54' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 38' 59"
Lilith
Başak
23° 19' 12"
True Node
Koç
15° 21' 36"
Son Güncelleme : 30/04/2024 06:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>