Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün, uzun telefon görüşmeleriyle yetinmek zorunda kalabilirsiniz. Koşulların elverişsizliği sizi teslimiyetçi yapmamalı. Zor aşkın engellemeleri kadar, farklı hazzını da görebilmelisiniz.

Gelişen problemleriniz bazı görüşmelerinize ivme kazandıracak. Gün içinde hiç aksatmadan çalışmanıza rağmen geç saatlere kadar takılmak, sizi yeni yöntem arayışlarına sevk edecek.

Hiç gündeminizde olmayan para konulu bir yolculuk söz konusu, bugünlerde gerçekleşebilir. Özel zevkleriniz biraz daha kemer sıkmanızı gerektiriyor.

İş yaşamınızdaki aşırı yorgunluk plansızlıktan kaynaklanıyor. Kafanızdaki çalışma düzeniyle ilgili ısrarcı olmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Prensip insanısınız. Onlardan ödün vermemek, neredeyse temel sloganınız. Bu ilkelerin gerçekçiliği konusundaki inancınız, sizi inatçı tavırlara sokuyor. Bugünlerde bir yakınınızın yaşadığı duygusal beraberliği çok destekleyeceksiniz. Sizin değer yargılarınızdan fazlaca etkilenen bir dostla özel, hassas bir konuda görüş alışverişleriniz olabilir.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 05:21-28 Mayıs saat 00:42  arasındaki  Ay boşluk etkisi altında Çarşamba gününe merhaba diyoruz. Parasal işlerimizi, hesaplarımızı bu zaman dilimi içinde dikkatlice yapmakta yarar görüyorum. Özellikle yoğunluk nedeniyle parasal  alışverişlerde  alacağımızı vereceğimizi iyi bilelim. Sağlık giderleri, kişisel bakım, temizlik ve düzenlemeler için bir miktar para harcayabiliriz. Saat 13:37 Merkür-Mars kavuşumu, hedefinizi, ilişkilerinizi, aile yaşamınızı, eğitim,hayatınızı gözden geçirme yönünde önem taşıyor. Bildiğiniz gibi Merkür geri hareket dönemindeyiz. Aslında, aklımız bir hayli hızlı çalışıyor. Fakat o kadar çok konu üzerinde düşünüyoruz ki, hangisi daha önemli, hangisi daha gerekli buna tam olarak karar vermekte zorlanıyoruz. Benim tavsiyem ilerisi adına akıllıca düşünmenizdir. Gittiğiniz yolu doğru tespit etmek için, geçmişte yaşananlara bir bakmakta yarar var. Bunlar tecrübedir. Sizin yanlış karar vermenizin önüne geçebilir. Bilgilenmek zamanıdır. Her bir noktanın dikkatle ele alınması halinde, yapılacakların doğru tespiti, ilişkilerin düzgün seyretmesi, hedefin belirlenmesi mümkün olur. Saat 22:45 Venüs-Chiron olumlu görünümü, ilişkiniz, alışkanlıklarınız, sevmek ve sevilmek ihtiyacınızın yükselişidir. Aynı zamanda çıkarlarınızı korumanız ve gözetmeniz gerektiğini de işaret eder. Kimse için kendinizi kurban durumuna düşürmeyin. Aynı şekilde siz de, kimsenin sizi kurtarmasını beklemeyiniz. Yüreğinizin güzellikleri ışığınız olsun. Her işinizin yararınıza olacak şekilde gelişmesi dileğimle,

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinizle ilgili yenilikler sizin için olağanüstü durumları getirecek. İletişim konusunda sizi sevindirecek pozisyonlar yaşayacaksınız. Coşkularınızı, organize yeteneğinizle birleştirecek ve işinizle ilgili yükselmeler yaşayacaksınız. Ayni fikirleri paylaştığınız kişilerle, ortak projeler içinde yapıcı çalışmalar sergileyeceksiniz.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde bazı kişiler gereğinden fazla hassas olabilir. Dolayısıyla, belli diyaloglar içerisine girerken, karşı tarafın nabzını iyi tutmanız ve işlerine karışıyor izlenimi vermemeye önem göstermeniz gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Geri giden Merkür'ün Mars'la kavuşumu ve Neptün'ün hafta boyu oluşturduğu yanıltıcı açılar, öncesi olan işleri gözden geçirmek, toparlamak, eksikleri tespit etmek veya yaşananlara bağlı olarak eksiklerin farkına varmak için gerekli ortamı oluşturabilir. Daha önce yaşanmış iletişim problemleri varsa onarmak, ilişkileri düzeltmek imkanı doğabilir. Ancak, yeni girişimlerde bulunmak veya yeni kişilerle tanışmak için hiç de uygun bir zaman dilimi olmayacaktır. Bu hafta iletişim problemlerine özellikle dikkat etmemiz gerekiyor. Merkür retrosunun yanı sıra yaşadığımız unutkanlık, dalgınlık ve kararsızlık türünde problemler işlerin iyice karışmasına neden olabilir veya aldatılma riskimizi arttırabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde bilemediğiniz olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Gizli kalan olaylar yüzünden kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin. Yaratıcılığınızı uğraştığınız işlere yönlendirmeniz sizi sakinleştirecektir. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Birlikte alışverişe çıkabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat edin.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın en neşeli günlerinden birini yaşayacaksınız. Pozitif enerjiniz insanları size hayran bırakıyor.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz, kurumlar ve patronlarınızla ilgili geçici olarak mücadele enerjisi doğuran, kariyer konusunda yeni değişiklikleri desteklemeyen bir gün geçirirken, ikili ilişkilerinizde her zamankinden daha sabırlı ve toleranslı olarak, yaşamınızda sevgi enerjisini arttırmanız gereken bir gündesiniz.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla aranızda eski bir konu veya mesele açılabilir. Böyle bir konuşmada sert söylemlerden ve ani davranışlardan kaçının. Yoksa yanlış anlaşılmalara davetiye çıkarırsınız.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sürpriz bir seyahate çıkmanız gerekebilir. Bu birkaç gün ikna kabiliyetinizi kullanarak rahatlıkla karşınızda ki insanları kendi safınıza çekebileceksiniz. Her türlü iletişim, kerdeşlerle ilişkiler, komşular, eğitimle ilgili konularda hedeflerinize daha rahat bir şekilde ulaşabilecek, olası krizleri bu alanda rahat bir şekilde yönetebileceksiniz.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

27 Mayıs 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 02' 51" R
Ay
Balık
02° 57' 24"
Merkür
Koç
18° 10' 20"
Venüs
Boğa
04° 19' 42"
Mars
Koç
01° 48' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 19"
Satürn
Balık
16° 48' 35"
Uranüs
Boğa
22° 30' 07"
Neptün
Balık
28° 59' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 37"
Lilith
Başak
23° 38' 15"
True Node
Koç
15° 21' 37"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>