Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni bir ilişki için pek çok aday var ama siz karar vermek için acele etmiyorsunuz. Bugün yeni birini daha fark edebilirsiniz. Bir arkadaşınızın arkadaşı size olan duygularından söz edebilir.

Bir işle ilgili büyük beklentileriniz var. Bugün sevdiğiniz bir arkadaşınızı bu projenize dahil etmeye çalışacaksınız. Genel anlamda bazı zorluklar yaşıyorsunuz ve gelecek günler parlak gözüküyor.

Uzun zamandır kenarda tuttuğunuz küçük birikiminizi değerlendirmek konusunda bazı endişeleriniz var. Bugün bu konuda fikri destek alacağınız bazı kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kendi kendinizle çok meşgul olduğunuz için çevrenizde olup bitenleri göremiyorsunuz. Sizi de ilgilendiren bazı konulara müdahale etmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dün geceyi iyi dinlenerek geçirdiğiniz için bugüne çok enerjik başlayacaksınız. Bugünlerde de size enerji gerekiyor. İş yaşamanız da, özel yaşamınız da oldukça hareketli. Enerjiniz çevrenizdekileri de olumlu etkileyecek. Akşam kalabalık bir grupla program yapabilirsiniz. Organizasyon için epey çalışmanız gerekecek. Yine de memnun olmayanlar çıkabilir.

28 Haziran 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 05:37 Ay-Satürn görünümü yeteneklerinizi gösterebileceğiniz fırsatların karşınıza çıkacağını, sizin de tecrübeleriniz doğrultusunda başarılı girişimlerde bulunacağınızı gösteriyor. Yeni bir aşk, yeni fakat eskisinden çok daha etkili bir ilişki yaşanabilir. Duygular daha tutarlı, seçkinlik daha fazla ön plandadır. Bu beraberlik öyle altın tepsiyle gelmez. Emek sarf edersiniz. Mücadele edersiniz. Ancak tadı bambaşkadır. Saat 07:59 Ay-Venüs görünümü, yenilenmek, canlanmak ve geçmişte yaşadığımız zorlu tecrübeleri unutup, geleceğe uzanmak arzumuzun işaretçisidir.  Ancak ister istemez, anılar gözümüzde canlanır. Sevilmek arzumuz yoğundur. Bizi anlayacak birilerine ihtiyaç duyarız. Ancak bu istek, rutin bir hayat sürdürmek veya  yaşamak şeklinde değil, bilakis yepyeni bir sayfa açarak gerçek anlamda sevgiye, huzura kavuşmak anlamındadır. Saat 14:14 Ay-Pluto görünümü, bu saatte başlanan işler için kendinize zaman tanımalı, sabırlı olmalısınız. Bilgi ve tecrübenize güveniniz. Ancak şartlara göre hareket etmeyi ihmal etmeyiniz. Kendimizi güvende ve huzurlu hissetmemiz dileğimle,

28 Haziran 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, maddi konularla ilgili araştırmalarınızı yönlendirmek isteyeceksiniz. Yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerle fikir alış verişi içinde olmanıza rağmen en son sözü kendiniz söylemek istiyorsunuz. Dış görünüşünüzün munisliği çevrenizdeki kişilerin yanılmasına neden oluyor. Bazen kendinizi aşırı zorluyor ve yoruyorsunuz.

28 Haziran 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herkese ne kadar uyumlu ve anlayışlı olabildiğinizi göstermeniz gereken bir gün. Düşünce ve duygularınızı paylaşmalı ve ne tür değişiklikler yapılması gerektiğini anlatmalısınız. Etrafınızda neler olup bittiğine daha fazla dikkat etmeniz karşı karşıya olduğunuz durumu kontrol etmenize yardım edebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Başarılı olmak, başkalarının adım atmasını beklemek yerine inisiyatif kullanmak ve biz harekete geçmek istiyoruz. Ancak, Pazartesi yazımızda ele aldığımız gibi hafta genelinde aşk hayatımız, sevgi temalı ilişkilerimiz, güzellik estetik, sanat ve ekonomik başlıklı konularda bir taraftan sürprizler, hoşluklar, yenilikler yaşanırken ve birbirimize yardımcı olma isteğimiz artarken; diğer taraftan, problemler, gerilimler, hırpalayıcı durumlar ön plana çıkıyor. Aşırı sahiplenme, dominant role soyunma, kıskançlık veya güç mücadelelerine bağlı dramatik durumlar ortaya çıkabilir. Özellikle, akşam saatlerinde, kötü alışkanlıkları veya kötü niyetleri olan kişilerden uzak durmamız veya ilişkilerde takıntılı bir tavır geliştirmemeye çalışmamız ve sakinliğimizi korumamız doğru olur. Venüs'ün konumu bu durumu etkin hale getiriyor. Beklenmedik durumlar yaşanabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

28 Haziran 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Tanıdığınız ve sevdiğiniz birkaç kişi ile birlikte olma isteği içinde diğer insanlara karşı kendinizi kapatırsınız. Gün boyunca kendinizi yaralı, yalnız ve sevilmiyor hissedebilirsiniz. İçinde kabaran aşırı duygusallık çocuklarınızı, eşinizi ve yakınlarınızı dahi kırmanıza neden olur.

28 Haziran 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay'ın konumu jüpiterde olması sebebinden dolayı bugünlerde şansınız mükemmel. Yeniteklifleri veya işinizde ki yenilenme sizleri mutlu ederek, rakiplerinizi kıskandıracak. Şansınız uzun bir süre devam edeceğe benziyor.

28 Haziran 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi bulunduğunuz her ortamda ışığınız, yetenekleriniz ve yüksek enerjinizle gösterecek ve ön plana çıkacaksınız. Ani gelişen güzel haberler alabilir, seyahat edebilir ve sevdiklerinizle olumlu ve keyifli diyaloglar geliştirebilirsiniz. Gün içinde aile ilişkilerinde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

28 Haziran 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar her şeyi kafanızda bir plana oturtma ihtiyacınız yüksek. Biraz yorgun ve isteksiz hissetseniz bile, uzak ortamlarda sizi harekete geçiren konularınız olacak.

28 Haziran 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Planladığınız seyahatlerin, almak isteyip de ertelediğiniz majör eğitimlerin, hukuksal başlangıçlarınızın artık yükselen bir enerjiyle hayatınıza dahil olmasını kutlayabilirsiniz.Uluslararası işlerde başlangıçlar, hukuki kazanımlar ve aklınızı kullanabileceğiniz tüm konu ve girişimlerde başarı kazanmanızın kaçınılmaz olduğunu görebileceksiniz. Akşam saatlerine doğru ilginç ve sıra dışı fikirlerinizle takdir toplayabilirsiniz. Havacılık konularına merak geliştirebilir, yolculuğa çıkmak için girişimde bulunabilirsiniz.

28 Haziran 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

28 Haziran 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 28' 56" R
Ay
Boğa
09° 44' 18" R
Merkür
Koç
21° 25' 35"
Venüs
Boğa
09° 57' 53"
Mars
Koç
05° 19' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 39' 46"
Satürn
Balık
17° 11' 14"
Uranüs
Boğa
22° 45' 58"
Neptün
Balık
29° 07' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 43"
Lilith
Başak
24° 08' 41"
True Node
Koç
15° 22' 46"
Son Güncelleme : 07/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>