Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı kolay yargılamalar tehlike arz ediyor. İlişkinizi son günlerde gereğinden fazla sorgu odasına alıyorsunuz. Sorunsuz birlikteliğinizde bugünlerde tatsız gelişmeler olabilir.

İş yaşamınızda farklı bir konumda görünüyorsunuz. Bu konumun bir resmiyeti yoksa da, yakında bu anlamda hamlelere çok açık. Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz daha imkanlı yeni ortamlara da yönelebilirsiniz.

Bu konularda duygusallığa fazlaca açık bir dönemdesiniz. Alınganlıklar sizi kolayca kırıp dökücü yapabiliyor. Önümüzdeki günler içinde para konularıyla ilgili pişmanlıklara ve eleştirilere hazırlıklı olun.

Geçen günlerden daha yapıcı düşüncelerle yaklaşmanız, birkaç gündür zihninizi dolduran problemden sizi kurtaracak. Tıkandığınız çözümsüzlüklere daha değişik bir bakış açısıyla yaklaşın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendiliğinden oluştuğunu düşünüp sevindiğiniz oluşumların arkasında ummadığınız destekler var. Kurcalarsanız, birtakım kişilerle ilgili yeni tespitlere girebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde bir kalabalık grup içinde bulunma ihtimaliniz var. Sizin için hayli anlamlı olan bu grup içinde dikkatle gözleniyor, değerlendiriliyorsunuz.

28 Mayıs 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Perşembe günümüz saat 00:42 Ay-Terazi burcu seyriyle başladığında, güzelliği, barışı, huzuru ve kaliteli olanı isteriz hayatımızda. Yakınlık ihtiyacınız nedeniyle, genelde bulunduğunuz ortamlarda sempatik davranmaya çalışırsınız. Bugün insanlar sizi hem fiziki hem de davranışlarınız anlamında bir hayli beğenirler. Saat 03:16 Ay-Satürn görünümü, güzel ve nazik yaklaşımların gerek aşkta gerekse yaşamın tüm alanlarında bizi rahatlatıcı ve kendimizi özel hissetmemizi sağlayıcıdır. Saat 14:30 Ay-Güneş görünümü, dostlarla bir araya gelmek, sohbet etmek, iletişimde bulunmak yönünde gayet olumludur. Ayrıca özel paylaşımların, güzelliklerin de işaretçisidir. Saat  21:00 Ay-Merkür olumlu görünümü, daha önce düşündüğünüz bir yere gitmek, önceden karar verdiğiniz bir görüşmeyi yapmak, arkadaşlarınızla bir araya gelmek yönünde gayet olumludur. Saat 21:24 Güneş-Kuzey düğüm olumlu görünümü umut verici gelişmeleri ve işbirliğine dönük iletişimi simgeliyor. Demek oluyor ki, çevremizle olan temasımızda konuşmanın, tarafsız bir şekilde durumları ele almanın önemi büyük. Dostluklarda, kardeşleriniz ve yakın akrabalarınızla olan temasınızda birbirinize destek sunabilirsiniz.  Dengeleri korumak, bireysel hırstan uzak durmak, adil olmak gayet önemli. İşte bu anlamda size yardımcı olacak bu görünümle, paylaşmanın huzurunu, uyumlu olmanın güzelliğini yaşayabilirsiniz. Günümüz, bundan sonraki güzel günlerin başlangıcı olsun. Güzellikler ve huzur duygusu içinde bir geçirmemiz dileğimle,

28 Mayıs 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür'ün geri hareketi bazı olumsuzluklara neden olacak. Doğrularınızı savunurken, inatçı yönlerinizde artışlar gözlenecektir. Yenililerden yana oluşunuz, bazı konularda reformist yönlerinizi ortaya çıkaracak. Fakat bu dönemde arkadaşlarınız veya finans konularındaki sorunlardan kaynaklanan bazı gecikmeler olabilir.

28 Mayıs 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belliya da projelerin tamamlanması ya da belli hedeflere ulaşılması anlamında kendinize güvenebilirsiniz. Yönetici konumundaki veya otoriteyi elinde bulunduran kişiler(baba, eş, öğretmen, müdürler v.b) sizinle aynı fikirde olmasalar da, siz yolunuzu biliyorsunuz, devam! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslında bir türlü kafamızı toplayamadığımız, dalgınlık, isteksizlik, kararsızlık, uykusuzluk, unutkanlık, yanılma, yanıltılma türünde sorunlarla ve sıklıkla ‘'Kafan nerede?'' sorusuyla geçebilecek bir haftanın içerisindeyiz. Ancak, bugün için yaratıcılığımız yüksek, hayal dünyamız renkli. Spritüel, felsefik ve mistik konulara açığız. Yani bugün, kısmen de olsa daha akışkan diyebilirim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Mayıs 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni temeller atmak isteyebilirsiniz. Giriştiğiniz işlerde ellerinizi kirleteceksiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız zamanlar içindesiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde sohbet edeceğiniz ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir.

28 Mayıs 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yeni tanıdığınız kişi ile bir takım tartışmalarda bulunarak deneyimli olduğunuzu kanıtlayacaksınız.

28 Mayıs 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 20:38'de İkizler burcunda gerçekleşen ve etkisini 3 gün önce ve sonra hissettirecek yeni ay ile birlikte, özellikle 29 Mayıs gününden itibaren plan ve projelerinizin daha fazla desteklenmesi, kitlelere hitap etme enerjinizin artması böylece televizyon, basın yayında daha fazla yer alabilmeniz, arkadaşlarınızdan destek alma imkanınızın artması ve kariyer gelirlerinizle ilgili olumlu bir artış bekleyebilirsiniz. Gün içinde Venüs ve Merkür burç değiştirme aşamasında olduğundan ve Neptün karesi de devrede olacağından, arkadaş çevrenizle ilgili size yansıyan dedikodular, iletişim hataları yaşayabilirsiniz. Bugün ayrıca para konusunda risk almamalı ve iyi niyetle bile olsa 3. Kişiler hakkında konuşmalarda bulunmamalısınız.

28 Mayıs 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişime dayalı konu ve olaylar cereyan edecek. Fikirsel olarak arkadaşlarınızla, yakın çevrenizle hareketli ve keyifli bir güne açık olun. Özellikle grupsal işlerde yeni deneyimler yaşayabilirsiniz.

28 Mayıs 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hak, adalet kavramları ön plana çıkabilir, güçlü değil haklının tarafında olmaya çalışırız. Özellikle komşularınız, kardeşleriniz, yakın çevre ilişkilerinizde haklı olma, haklı kalma kavramı çok yaşanabilir. Bugün ve yarın şehir dışına seyahatlerde söz konusu olabilir yaşamınızda. Kardeşlerinize destek olmanız gerekebilir.

28 Mayıs 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

28 Mayıs 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 51' 08" R
Ay
Balık
00° 05' 03"
Merkür
Koç
18° 03' 34"
Venüs
Boğa
04° 04' 49"
Mars
Koç
01° 39' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 29"
Satürn
Balık
16° 47' 33"
Uranüs
Boğa
22° 29' 25"
Neptün
Balık
28° 58' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Başak
23° 36' 54"
True Node
Koç
15° 21' 23"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>