Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal bakımdan kendinizi güçlü hissedebileceğiniz bugün, sevdiğiniz kimseyle aradığınız uyumu sağlayabilirsiniz. İlişkinizin seyrinden mutluluk duyarak ilerisi için adımlar atma isteği duyabilirsiniz.

Ay, girişimci yönünüzü güçlendirirken, birçok işinizi yoluna koymanız mümkün. Planlamalar yapmak için oldukça uygun bir gündesiniz. Zihinsel bakımdan uyanık oluşunuz, yenilikler yapmak için gerekli zemini hazırlamanıza yardımcı oluyor

Ortaklaşa çalışmalarınızın kazançları için hesaplamalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Hisseli kaynaklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir.

İlişkilerde daha önlemci olmanız gerekebilir. Değişen koşullar karşısında, başkalarının kaynaklarından yararlanabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar, bugünün işini yarına sarkıtmaktan kaçınmalısınız. Kısa vadeye yaydığınız kimi hedefleriniz, zamanında müdahaleyi gerektiriyor. Bir kısım davranışlarınızla ilgili kendinizi sürekli sınama huyunuz var. Sadece kendinizin görebildiği eksikliklerinizle cebelleşmekten vazgeçmelisiniz. Yakın ilişkilerinizde bazı saptamalarınızı doğrulayacak gelişmeler olabilir.

29 Ocak 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Ay-Terazi burcu seyir etkinliğinde Cuma gününe adım atıyoruz.  Sevdiğiniz insanlar tarafından takdir edilmek ve başarılı bulunmak istersiniz. Huzur ve güvenliğiniz için, arzularınızın tatmini sizin için çok kıymetlidir. Genellikle cazibenizi veya çekiciliğinizi isteklerinize ulaşmak için seferber edebilirsiniz. Eğer izlediğiniz yöntemler bir işe yaramazsa gerginleşmeniz mümkündür. Hatta doğanıza uygun bir şekilde otoritenizi kabul ettirmeye çalışabilirsiniz. Böyle durumlarda, çevrenizde bulunan kişiler anlayışlı davranırlarsa, kolayca toparlanabilirsiniz. Saat 06:12 Ay-Venüs arasındaki görünüm, dış dünyada herkesi idare etmek zorunda kalmanın bizi hem fiziksel hem de ruhsal anlamda yormasına neden olabilir. Dışa karşı belli etmeyiz ama kendi içimizde bir hayli sıkılırız. Saat 10:54 Ay-Güneş olumlu görünümü, farklı ve oldukça sıra dışı düşünen kişilere ilgi duymanızı sağlar. Sizin ihtiyacınız, fikirlerini sizinle paylaşmayı bilen, becerikli ve kültürlü bir insandır. Eğer ilişkiniz yoksa, bu görünüm sürpriz bir tanışmayı işaret edebilir. Ancak kalıcı olması için sabırlı olmakta yarar vardır. Kimileriniz için bu enerjinin anlamı, uzak bir yere yapmayı düşündüğünüz bir seyahat veya ne zamandır düşündüğünüz bir girişimin başarılı sonuçlanmasıdır. Şöyle rahatlamak, biraz olsun sorunlardan uzaklaşmak isteğiyle bir yerlere gidip farklı insanlarla tanışmayı istersiniz. Saat 21:12 Ay-Satürn görünümü, ciddi düşünce, fikir ve kararlarımızı uygulamak adına bize kuvvet, sabır ve dayanıklılık verir. Kendimizi geliştirmemiz, eksiklerimizi tamamlamamız, bilgilenmemiz, daha fazla insana ulaşmamızda destekleyicidir. Aşkta tarafların birbiriyle fikirsel yöndeki uyumunu işarete eder. Hiçbir şey hafife alınmaz, önemsenir. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde  mutluluk  eksik olmasın. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,  

29 Ocak 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini her koşulda beğenen aslanlar bu süreçte düşük enerjileri ile kendisi ile de barışık olmakta zorlanacaktır. Uyku düzeniniz değişecek ve genel olarak yorgun ve halsiz uyanacaksınız. Doğru ve iyi şeyi yaparken dahi 'acaba yanlış mı yapıyorum' yanılgılarına düşebilirsiniz.

29 Ocak 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konulardaki eğilimlerinizi ve niyetlerinizi ortaya koyabilir ve uzlaşmak ya da pazarlık yapmak için herkesin memnun kalacağı bir orta yol bulabilirsiniz. Kendinizi ve koşulları doğru aktarabilirseniz sonuçlar olumlu olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal açıdan hareketli bir gündeyiz. Arkadaşlarımızla bir araya gelebilir istediğimiz aktivitelere zaman ayırabiliriz. Sadece sabah erken saatlerde ve Cuma gecesini Cumartesi bağlayan gece saatleri güne oramla daha huzursuz akabilir veya gün içerisinde takıntılı düşünceleri olan veya iddiacı kişilerle karşılaşabiliriz o kadar. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Ocak 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde gündeminiz yoğun olabilir. Etrafınızdaki insanlarla uyum içinde hareket etmek isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde sorumlu olduğunuz konuları toparlamak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenebilirsiniz. Ticari anlaşmalar için uygun zamanlar var. Akşam saatlerini ailenizle geçirmek isteyebilirsiniz.

29 Ocak 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partneriniz sizi üzüyor ancak işinizde o kadar tatmin edici günler geçiriyorsunuz ki bunu dert etmiyorsunuz.

29 Ocak 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi bulunduğunuz her ortamda ışığınız, yetenekleriniz ve yüksek enerjinizle gösterecek ve ön plana çıkacaksınız. Ani gelişen güzel haberler alabilir, seyahat edebilir ve sevdiklerinizle olumlu ve keyifli diyaloglar geliştirebilirsiniz. Gün içinde aile ilişkilerinde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

29 Ocak 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güzel etkiler altındasınız. Önemli işlerinizi aceleye getirmeyin. Diğer insanlardan alacağınız destek sizi güçlü kılıyor. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum sizi çok mutlu edecek.

29 Ocak 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alacağınız bir habere canınız sıkılabilir. Ancak, istekleriniz güçlü ve gayretiniz yüksek olacak. Sevdiğinizle aranızda bazı sorunlar çıkabilir. Daha anlayışlı ve sakin davranmanız gerekiyor. Olayları akışına bırakın.

29 Ocak 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişkilerinizde son derece idealist tavırlar sergileyebilirsiniz. Yine de eleştirdiğiniz hataları doğru anlayıp anlamadığınızdan, gerçekten bir aksaklık olup olmadığından emin olmalısınız. Bazı konularda yanılabilir, gereksiz yere gerginliklere sebep olabilirsiniz.

29 Ocak 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 50' 47" R
Ay
Başak
16° 13' 26"
Merkür
Boğa
01° 58' 50"
Venüs
Boğa
21° 53' 53"
Mars
Koç
12° 44' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 56"
Satürn
Balık
17° 54' 11"
Uranüs
Boğa
23° 19' 44"
Neptün
Balık
29° 22' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 15"
Lilith
Başak
25° 13' 13"
True Node
Koç
14° 54' 03"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:22

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>