Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Huzur şimdilik size yetiyor. Bugün elde ettikleriniz için kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir gün. Duygusal olduğunuz kadar gerçekçisiniz de. İlişkinizde duygularınızdan çok gerçekler ağır basıyor.

Bugün küçük bir övgü sizi mutlu edebilir. Bir süre daha disiplinli ve yoğun bir çalışma temposu gerekebilir. Başarınızın sırrı titizliğinizde ve çalışkanlığınızda. Bu yönünüzle çok takdir topluyorsunuz.

Yeni alışverişlerden önce bütçenizi gözden geçirmeniz yerinde olur. Gereksiz harcamalardan kaçınmayı biliyorsunuz ama giyim söz konusu olduğunda kendinizi tutamıyorsunuz.

Alacağınız bir haber sizi üzebilir. Üzülmeden önce meseleyi büyütüp büyütmediğinizi gözden geçirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün umudunuzu arttıracak gelişmeler yaşanabilir. Hayalini kurduğunuz bir haber alabilirsiniz. Bu haber yaşamınızda yeni değişikliklere neden olabilir. Olumlu değişiklikler söz konusu olduğu için ayaklarınız yerden kesilebilir. Yaşamınızdaki köklü değişiklik sizi heyecanlandırıyor. Değişikliklere kısa zamanda ayak uydurmanıza rağmen biraz tedirgin ve telaşlısınız. Ama umudunuz yerinde.

30 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 02:12 Ay-Neptün görünümü, duygularınızı gizlemenizi, kol kırılır yen içinde kalır misali düşünmenizi sağlar. Sizi olduğunuz gibi kabul eden, zor günlerinizde yanınızda olan kişileri, yıllarca mücadele ederek oluşturduğunuz değerlerinizi korumaya çalışırsınız. Saat 04:57 Merkür-Chiron olumlu görünümü, bizi yorabilir. Her şeyi kafanıza taktığınız için doğal olarak huzur bulmak kolay olmaz. Geçmiş-gelecek-şimdiki durum arasında neyi önemsemeli derseniz, ben anın tadını çıkarın derim. Saat 09:28 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, hangi konularda zorlanıyorsanız bunları gözünüzde büyütmek yerine, bilinçli bir şekilde isteklerinize odaklanmanın önemini vurguluyor. Belki birileri sizin üstünüzde güç uygulamaya, baskı kurmaya, sizi yıldırmaya çalışıyor olabilir. Siz de bunun karşılığında sert tepkilerde bulunmaya hazırsınız. Oysaki bunlar çözüm değil. Tam tersine biraz yavaşlayın ve şartların olgunlaşmasını bekleyin. Kazanan siz olacaksınız. Ailevi ve parasal konularda özellikle buna dikkat edin. Saat 10:53 Ay-Pluto karşıtlığı,veya farklı bir konuda çelişki duymamıza, yönümüzü tam olarak belirlemekte zorlanmamıza yol açabilir. Kendimizi baskı altında hissedebiliriz. Onun için, verdiğimiz kararlara dikkat edelim. İşlerimizi kolaylıkla halledebilmemiz, zorlukların üstesinden rahatlıkla gelebilmemiz dileğimle,

30 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda daha dikkatli hareket etmen gereken bir gün seni bekliyor. Son dakikada çıkan beklenmedik ödemeler bütçe planını bozabilir. Uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görebilirsin. Bu sayede güne neşeli bir başlangıç yapabilirsin. Geçmiş günlerden konuşmak, olan biteni en baştan değerlendirmek kime iyi gelmez ki? İşinden memnun değilsen, ekaraştırmalarına başlayabilirsin. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, kalbin yeni bir aşka merhaba, diyecek. Son günlerde hayatına yeni insanlar girdiyse bugün o kişilerle bazı konularda uzlaşmazlık yaşayabilirsin. Kilo vermek için detaylı bir program uygulamak isteyebilirsin. Protein ağırlıklı beslenebilir, saçlarına bakım yaparak arındığını hissedebilirsin.

30 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hatalarınız ve yanlışlarınızla yüzleşebilir ve kendinize itiraf edemediğiniz gerçekleri artık kabul edebilirsiniz. Bu durum sandığınızın aksine rahatlamanıza yardımcı olacaktır.

30 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan konular yüzünden kayıplar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Gizli kalan konular gündeminizi etkileyebilir. Öğlen saatlerinde duygusal açıdan bloklar hissedebilirsiniz. Sizi yoran olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Akşama doğru planlarınızda değişiklik yaşanabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

30 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda büyük bir mutluluk içine gireceksiniz. Aklınızı geçmişte bırakan kişileri unutacaksınız.

30 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Olaylardan etkilenebilirsiniz. Kafanızı karıştıran durumlarla karşılaşabilir, karar vermekte zorluk duyabilirsiniz. Aile bireyleri vearkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları büyütmemeye özen gösterin.

30 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olayları tüm yönleriyle değerlendirmeye çalışırken duygularınız ve mantığınız çelişecektir. Gün boyu bilinçaltınız olumsuz anıları tetikleyebilir. Tembellikten kaçınmak, sizi harekete geçirecek insanlarla bir arada olmak iyi gelir.

30 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken bilinçaltınızdaki konulara ışık tutacak. Kolektif enerjinizi açığa çıkarabilirsiniz. Toplum faydasına yapacağınız işlerden dolayı tanınıp herkesin sevgisini kazanabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın sağlık sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bilinçaltına ittiğiniz iç güdüsel olarak herkesi koruma eğiliminiz bugün tırmanışa geçer.

30 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Kendinizi kapana kıstırılmış hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız.

30 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 02' 21" R
Ay
Başak
18° 35' 07"
Merkür
Boğa
02° 14' 34"
Venüs
Boğa
22° 08' 38"
Mars
Koç
12° 53' 25"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 46"
Satürn
Balık
17° 54' 60"
Uranüs
Boğa
23° 20' 26"
Neptün
Balık
29° 22' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 52"
Lilith
Başak
25° 14' 32"
True Node
Koç
14° 54' 22"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>