Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize gösterdiğiniz küskün tavırla kendinizi kandırdığınızı biliyorsunuz. Ona bir şeyleri anlatmak için başka bir yol denemelisiniz. Bu oyunu fazla uzatmamanız sakıncalı olabilir..

Yeteneklerinizalanınızda kendini gösterme şansına sahip. Ama bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı önlüyor. Yine de sorun yaşadığınız ilişkileri hayatın birincil problemi gibi görmemelisiniz.

Önünüzde düşünceli günleriniz var. Bugünü biraz masraflı geçirmeniz, bu açığı nasıl kapatacağınızı düşünmenize yol açabiliyor. Sıkıntınızın bitmesi bazı küçük nedenlere bağlı olabilir. Yakında böyle bir şaşkınlık yaşayabilirsiniz.

Tam yerine oturtamayıp sonradan iç tartışmalarınızda bocaladığınız bazı davranışlarınızla objektif hesaplaşmalar içine girmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınızla ilişkinizin geldiği yerden hiç memnun görünmüyorsunuz. Onun, olacağına varsın gibi bir tavır içine girmesi sizi iyice kızdırıyor. Bu akşam konuşmak için uygun olabilir. Bir tanıdığınızın ailesindeki sağlık sorununa çok üzülüyor, ilginin ötesinde bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Yakında çok özlem duyduğunuz birini görme fırsatınız olabilir.

30 Haziran 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 30 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Merkür, ruhsal anlamda içe yönelmenin işaretidir. Birçok mesele  gözden geçirilir. Eskiye ait anılar bunların içinde  yer alır. Neler yaşamıştınız, nasıl dersler almıştınız, şimdi ne durumdasınız? Hisler öylesine geçmişle alakalıdır ki, kişi eskiyi hatırlar, bütün bir hayat film şeridi zihninden akıp geçer. Özelini kimseye açmaz, sahip olduklarını korur ve gözetirsiniz. Şiir, söz, sanat, müzik veya ritüellerle uğraşma zamanıdır. En büyük zenginlik kişinin kendiyle olan temasıdır sözü, böyle zamanlar için söylenmiş olabilir. Ancak duyarlılık bazen fazlaca yükselir. Dalgınlık sonucu yanlışlıklar yapabilirsiniz. Takıntılı düşünülebilir. Güvendiğiniz insanlarla konuşmalı, paylaşımda bulunmalısınız. Ruh ve beden sağlığınız bu dönemde önemlidir. 30 Haziran-2 Ağustos tarihleri arasında Mars Akrep burcunda düz seyirle ilerleyecek. Yuvanız, ailenizle olan ilişkiniz, ailenizin mal varlığı(mal, mülk, para), özel duygularınız ve özel hayatınızla alakalı konularda kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek, liderliğiniz olan alanlarda söz sahibi olmak ve güven içinde yaşamak arzunuz son derece yoğundur. Bugüne dek oluşturduğunuz ve mücadele ederek sahip olduğunuz her şeyi koruma dürtünüz bir hayli yoğundur. Bir kısım Aslanlar yeni bir sayfa açmak ister. Ancak buna engel olan durumlar varsa, kolayca öfkelenir. Kimi boşanmak üzeredir. Fakat yasal sürecin başlatılması konusunda terslikler yaşanabilir veya uzun yıllardır birlikte olduğunuz kişiyle mutlu bir yuva kurmayı düşünürken gereksiz bir tartışma yaşamanız mümkündür. Mars-Akrep geçişinde hangi konuda olursa olsun hiçbir baskıya gelemezsiniz. Kendi bildiğinizin doğru olduğunu düşünürsünüz. Tabii ki bunun ayarını bilmemizde yarar var. Bu iki geçişin de, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,  

30 Haziran 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kısa yollarla ilgili beklentilerinizde bir duraksama olabilir. Duygularınızı saklama gereği duyacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün. Sizin farklı düşünceleriniz karşısında, onların tepkili davranışları ile karşılaşmanız, cesaretinizi kaybettirmesin. Kalıplaşmış düşüncelerden, uzak kalmaya çalışıyorsunuz.

30 Haziran 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda işler hızlanıyor. Birkaç gün için mücadele gerektiren veya rekabet içeren durumlarla uğraşmanız gerekebilir, ama devamında hayallerinizi yaşama veya rüya gibi bir tatil yapma fırsatınız olacaktır.Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde, zihnimiz açık ve hızlı çalışıyor. İletişim araçlarını en iyi şekilde kullanabilir, birbirimizle doğru iletişim kurabiliriz. Koşuşturmalarımız artabilir. 11.00 ve 13.00 arası boşluktaki Ay ise, isteksizlik, belirsizlik veya kararsızlık yaratabilir. Öğle sonrası saatlerde, daha rahat hareket etmek mümkündür.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda tedbirli olmanızda fayda var. Ortaklı konularda yanlış anlaşılmalar olabilir. Çalışma hayatınızda işler istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Yaşadığınız gerginlikler sonucu zorlanabilirsiniz. Finansal konularda yenilenme istediği içinde olabilirsiniz. İlerleyen saatlerde programlarınızda değişiklikler olabilir.

30 Haziran 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hayat size çok daha aydınlık görünebilir. Tüm sorunlara ve risklere olumlu bir pencereden bakabilirsiniz. Gereğinden fazla iyimser olmayın.

30 Haziran 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sezgileriniz ve duygularınız yaşamınıza yön verirken, anlamı rüyalar görebilir, hayatınızdaki her şeyi ve herkesi sevgiyle kucaklama eğilimi göstererek, sevgi dolu taraflarınızı daha fazla ortaya koyabilirsiniz. Akşam saatlerinde aile ve özel yaşamınızda olası sorunlara karşı sakinliğinizi ve sevgi dolu tavrınızı korumanız gerekmekte.

30 Haziran 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mars'ın aile ve yuva alanlarınızda düzelmesiyle yaşadığınız sorunlar geride kalıyor. Geçmişi sorgulayabilir, hayatınızı gözden geçirebilir ve gelecek için hazırlık yapabilirsiniz.

30 Haziran 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer ortamınızda sizden mevki olarak daha alttaki kişilere karşı daha hoşgörülü ve affedici olduğunuzu fark edebilirsiniz. İş yerinizdeki iletişiminizde gözle görülür bir insaniyet ve güven duygusu hissedilecektir.Sanat yönü ağır basan hobilere yönelmeniz de olasıdır. Anneniz ile bağlarınızı kuvvetlendirmek isteyebilirsiniz. Mesleki kazanç sağlayabileceğiniz bir göstergeye sahip bulunuyorsunuz. Sabır ve sebat sayesinde sorumluluklarınıza haiz olduğunuz takdir de kazançlı hissetmeniz içten bile değildir.

30 Haziran 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Kendinizi kapana kıstırılmış hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız.

30 Haziran 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 23' 41" R
Ay
Boğa
08° 25' 13" R
Merkür
Koç
21° 21' 01"
Venüs
Boğa
09° 51' 13"
Mars
Koç
05° 15' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 38' 29"
Satürn
Balık
17° 10' 49"
Uranüs
Boğa
22° 45' 39"
Neptün
Balık
29° 06' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 25"
Lilith
Başak
24° 08' 05"
True Node
Koç
15° 22' 59"
Son Güncelleme : 07/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>