Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi baskılama nedenleriniz başka anlamlara çekilebilir. Bugün yine tesadüflere yine boyun eğeceksiniz. Aşka direnme çabalarınız, duyguların hızı karşısında yetersiz kalmış görünüyor.

İş ilişkilerinizde akılcı dengeler gerekiyor. Attığınız başarılı adımlara değişik cephelerden önyargılı, biraz çekemez bakışlar var. Bu konuda bir iki kişi size çok dost duruyor, onlarla yakınlaşabilirsiniz.

Zamanında saptayıp ele alabilirseniz, para durumuzda bir hayli rahatlamaya neden olacak bir gelişme kapınızda bekliyor. Ciddiye alınmaya değer görünen para tartışmaları içersindesiniz.

Dikkatli tavırlar göstermeniz gereken günler içindesiniz. Kendinizi savunduğunuz meşru koşullarınızı, sert çıkışlarla yitirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi yakından tanıyanlar son zamanlardaki durgun halinizin, arkadaşlar arasındaki küçük tartışmalardan kaynaklandığını düşünüyorlar. Bu kadarla sınırlı olmadığını gizlememeniz gerekiyor. Uzaktan verimli tespitler yaptığınız bir gelişmeye yakınlaşmanız gerekebilir. Sessiz kalmaya kararlı göründüğünüz bu konudan uzak durmak sizin için daha yararlı olacak.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 25 Temmuz saat 12:29-31 Temmuz saat 18:27 tarihleri arasında, Venüs-Başak burcunda gerileyecek. Bu süreçte, maddi kazancınızla ilgili konularda, aşırı bir analizde bulunmanız, her şeyi ölçüp tartmanız, artı ve eksisiyle ele almanız tabii ki olumludur. Ancak varyemezlik hali de pek bir fenadır. Zaruri ihtiyaçların daha ucuz olsun diye satın alındığı yerlere mutlaka dikkat ediniz. En başta sağlığınız açısından düşününüz. Yine hesabı bilin, aldığınıza bakın, verdiğinize dikkat edin. Bunu da fazla abartmayın. Venüs geri hareketi, sizin etrafınızdaki insanlara maddi anlamda ne kadar yararlı olduğunuzu düşünmenizi anlamına da gelir. Ancak bu aşırı fedakarlık, borçlanmak, payelendirmek şeklinde olmamalıdır. Azı karar çoğu zarardır. Sağlıkla alakalı harcamalar gündeme gelebilir. Saat 12:43 Mars-Uranüs mücadeleci görünüm,  tüm burçların farklı alanlarda gerilim altında kalmasına neden olabilir. Yeni bir sayfadan hayata bakmak ve özgür bir şekilde hareket etmek  isteyen birey, geri planda kalmanın, zamana gebe durumların sıkıntısını yaşıyor olabilir. Bir yandan  â€'Kendime  sahip çıkayım ve  kimsenin  beni yönetmesine izin vermeyeyim diye düşünürken, diğer yandan geçmişte yaşananlara sığınarak dış dünyaya bir perde çekebilir.  Çoğu zaman da insanlara, olaylara, hatta en yakınlarına  bile uyumlu davranmakta zorlanabilir. Peki ne yapılmalıdır? Şu cümleyi tekrarlamak faydalı olabilir. -Bugünler  geçecek ve çok yakında kendim için yepyeni bir sayfa açacağım ve yaşadığım deneyimlerin bana kazandırdıklarını ileride gülümseyerek hatırlayacağım. İşte bugünkü enerjinin yarattığı gerilimi aşabilmenin en etkili yöntemi de budur. Saat 13:25 itibariyle Merkür-Kuzey düğüm olumlu görünümü, fikirlerinizi özgürce ifade edebilmenizde yardımcı oluyor. Ayrıca idealleriniz doğrultusunda kararlar almaktan yanasınız. Hayatı zorlaştıran değil kolaylaştıran kişilerle olmak istiyorsunuz. Yakınlarınızla aranızda bu saatlerde güçlü bir fikir alışverişi mümkündür.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün işinizle ilgili konularda sezgilerinizin rehberliği ile ilerlemenin faydasını görebilirsiniz. İşinizle ilgili konularda yarım kalmış birçok şeyi kolaylıkla tamamlama fırsatı elde edecek ve maddi anlamda gelirinizi yükseltecek fırsatlar elde edeceksiniz. Birlikte çalıştığınız insanlara karşı hissettiklerinizi ve çalışma alanınızı daha iyi şartlara taşıyabilmek için ihtiyacınız olan her şeyi açıkça ifade etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise evli Aslan'lar sorunları karşılıklı anlayış olmadan konuşmadan çözemeyeceğinizin bilincindesiniz. Eşiniz bu durumu görmezden geliyorsa siz gelmemeli ve onunda kendisini rahat ve huzurlu hissedeceği bir ortam hazırlayarak bir an evvel birlikte hareket etmenin yollarını bulup uygulamaya geçmelisiniz.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir iyi bir kötü davranışlar içerisine giren, iniş çıkışlı tavırları olan kişiler nedeniyle zorlanabileceğiniz bir hafta sonundasınız. Bu kişilere neyi nasıl yapacağını veya farklı yol, tavır,ya da yöntemleri öğretmeye çalışmak yerine gözünüzü kulağınızı iyi açıp olan biteni takip etmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Agresif etkilerin ön planda olabileceği bir hafta sonundayız. Dün de bahsettiğim Uranüs Mars karesi beklenmedik gelişmelere, ani tepkilere, ani açıklamalara, aniden gelişen tartışmalara açık birkaç günlük süreçte olduğumuzun göstergesi. Yüksek tansiyon rekabeti ve mücadeleci ortamları arttırabilir. Sırlar veya gizli planlar açığa çıkabilir. Bu açının bir diğer yüzü olarak, ufak tefek sakarlıklara ve kazalara açık olduğumuzu bilerek hareket etmemizde de fayda var. Aslında bu ve benzer etkilerin varlığını ve etkisini Temmuz başından beri dile getiriyorum. Detaylı açıklama okumak isterseniz, internet sayfalarımızdaki arşiv yazılarımı okuyabilirsiniz. Günün diğer önemli gezegen etkisi de, aşk hayatımızda, güzellik, sanat ve estetik başlıklı işlerde 8 Eylül e kadar olumsuzluklara neden olabilecek Venüs gerilemesi, ama bu başlığı yarın ele alacağım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz düşünceli ya da belirli konularda daha inatçı davranabilirsiniz. Eve ait işler, sorumluluklar gündemde.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı duygular ve değişik istekler içine girebilir, kolay öfkelenebilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için sabırlı olmanız gerekiyor bu aralar.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde sezgileriniz ve yeteneklerinizin belirginleştiği, enerjinizi dua, meditasyon ve enerji çalışmalarına verebileceğiniz, özel yaşamınızdaki sorunları iyileştirebilecek, kendinize ve ruhunuzu dinlendirmeye zaman ayırmanız gereken bir enerji hakim olacak.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev ve aile hayatınız daha fazla ön plana çıkarken, sevdiklerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. İişkilerinizde dikkatli olmanız gerekebilir. Arkadaşlarınız için değerli olduğunuzu anlayacaksınız.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle fiziki görünümünüzü değiştirecek operasyonlardan kaçınmanız gerektiğine işaret ediyor, kilo alabilirsiniz, ilişkilerinizde yavaşlama, durağanlaşma başlayabilir, Estetik operasyonlar için uygun bir süreç değil. Eğer sanat ile ilgili bir işte, yaratıcılık gerektiren bir alanda çalışıyorsanız, oldukça özgün eserler ortaya çıkartabilirsiniz.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

25 Temmuz 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 51' 49" R
Ay
Boğa
00° 23' 16" R
Merkür
Koç
20° 53' 49"
Venüs
Boğa
09° 10' 41"
Mars
Koç
04° 50' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 30' 45"
Satürn
Balık
17° 08' 10"
Uranüs
Boğa
22° 43' 44"
Neptün
Balık
29° 06' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 38"
Lilith
Başak
24° 04' 26"
True Node
Koç
15° 24' 04"
Son Güncelleme : 07/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>