Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda çeşitli gerginlikler yaşayabileceğiniz ve bu gerginlikleri özel yaşamanıza da yansıtacağınız bir gündesiniz. Bir süreden beri sizi düşündüren olaylar bugün daha fazla ön plana çıkabilir. Aşk yaşamınızda bir yenilik yapmadan istikrarınızı korumaya çalışmanız daha doğru olacaktır.

İş yaşamınızda çeşitli gerginlikler yaşayabileceğiniz ve sorumluluklarınızın her zamankinden fazla artacağı bir gündesiniz. Yönetme yeteneğinizin artması ve çalışmalarınızdaki yoğunlaşma karamsar bir ruh haline girmenize neden olabilecektir. İşiniz konusunda yeni bir karar vermekten kaçınmalısınız.

Maddi konularda dikkatli davranacağınız ve harcamalarınızı dengelemeye çalışacağınız bir gündesiniz. İşinizle ilgili kaynakları arttırarak maddi durumunuzu da sağlamlaştırmayı başaracaksınız. Karşınıza yeni bazı teklifler çıkabilir, bu teklifleri çok iyi bir şekilde değerlendirmeye çalışın.

İşinizle ilgili konularda çalışmalarınızda dikkatli davranmalı ve yeni girişimlerinizde aceleci davranmamalısınız. Sorumluluklarınızın artması sizi olumsuz etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiklerinizi bir araya toplama konusundaki becerikliliğinize kimsenin itirazı yok. Ama bazen gereğinden fazla ısrarcı olabiliyorsunuz. Kendinizle ilgili aldığınız son kararlardan oldukça memnunsunuz. Uygulama konusunda da son derece kararlı görünüşünüz başarıyı çağrıştırıyor. Yoğun hoşluklarla geçen bir hafta sonundan sonra duygusal sularınız biraz duruldu denebilir.

4 Şubat 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Pazar günümüz saat 00:47 Ay-Terazi burcu geçişiyle başlayacak. çevremizdeki insanlarla ilişki kurma arzumuz da yoğunlaşıyor. Dengeli bir şekilde iletişimde bulunmak isteyeceğiz. Ne karşımızdaki kişi ne de biz, üstünlük yarışında değiliz. Nazik bir şekilde konuşmak, fikirlerimizi paylaşmak niyetinde olacağız. Saat 02:46 Güneş-Kuzey düğüm karşıtlığı, geçmişin üstümüzdeki etkisi nedeniyle ilişkide zorlanabiliriz. Eşimiz, sevgilimizle aramızda bir mesafe oluşabilir. Sorunları bu şekilde çözeceğimizi düşünebiliriz. Her iki tarafın da, birbirine ihtiyacı olduğu halde, gururlu tavırlar yüzünden yanlış bir karar verebilirsiniz. Oysaki önemli olan, çiftlerin birbirlerinin görüşlerine saygı göstermeleri, eğer problem varsa birlikte çözmeye çalışmalarıdır. Ancak böylece sağlıklı bir ilişki yaşanabilir. Saat 09:07 Venüs-Jüpiter görünümü, ilişkide sorunların işaretçisidir. Abartılı kararlar almaya neden olabilir. Anlaşmazlıkları büyütmemize yol açar. Normal zamanda halledilecek meseleler böyle bir günde kriz yaratabilir. Aslında burada belirleyici unsur, ilişkinin niteliğidir. Eğer problemli beraberliğimiz varsa, tabii ki sakin olmak gerekir. Çünkü her iki taraf da kendini haklı görür. Bu yüzden de anlaşmazlık yaşanır. Bunların tümü keyif kaçırır. Oysaki bilinçli olmak, duruma bakmak, abartmamak gerekiyor. Bekar Aslanlar böyle bir görünüm nedeniyle bir ilişkinin sorumluluğunu almak istemezler. Belki bu yüzden gelir geçer bir aşkı tercih edebilirler. Baskıdan hoşlanmazlar. Hayatın güzel yanlarının keyfini çıkarmayı tercih ederler. Kendi arzu ve isteklerini daha fazla öne alırlar. Birileri yanlışlarını söylediğinde tepki gösterirler. Benim tavsiyem bu görünüm nedeniyle yanlış karar vermemek için her konuyu bilinçli ele almanızdır. Sonradan pişman olmamak için bu gereklidir. Saat 09:50 Ay-Satürn görünümü, fikirlerimizi nazik bir şekilde ifade etmeye çalışacağız. Ancak kısıtlanabilir, istediğimiz huzuru bulmakta zorlanabiliriz. Saat 10:11 Ay-Mars görünümü, yeni hedef belirlemenin, fırsatlarla karşılaşmanın göstergesidir. Bir bebek sahibi olmak, çocuğunuzla iletişim, yeni biriyle tanışmak, özgürce kararlar almak yönünde etkilidir. Saat 11:29 Ay-Merkür görünümünde ilişkinizi ilgilendiren konularda çok dikkatli düşünmeniz gerektiğinin işaretidir. Mutlu Pazarlar dileğimle,

4 Şubat 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişime oldukça açık bir günde olabilirsiniz. Görüşme, yolculuk ve ziyaretler birbirini izleyebilir. Karşınızdaki kişilere karşı eliaçık ve alçakgönüllü davranmakta kontrol, sınır tanımak istemeyebilirsiniz.

4 Şubat 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski istek ve beklentilerinizin şu zamanda yerine gelmesi an meselesi. Ancak siz bunu yeteri kadar istiyor musunuz? Yoksa artık vaz mı geçtiniz? Önce bunu bilmeniz gerekiyor. Bir zamanlar çok isteyip de geri tepen şeyler artık hayatınıza dahil olmak niyetinde. Bu noktada eskiden bunun için ne kadar yıprandığınızı düşünüp gerçekten elinize geçse mutlu olur muydunuz, şimdi buna cevap bulmalısınız. Sosyal çevrenizden bazı kişilerin maskesini düşürdüğüne şahitlik edebilirsiniz. Dikkat edin, herkese güvenmeyin.

4 Şubat 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizin para ya da güvenlik durumu ile daha fazla ilgilenebilirsiniz. Başkalarından beklentilerinizde daha esnek olmalısınız.

4 Şubat 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün oldukça neşeli ve enerjik bir ruh halinde olacağınıza işaret etmekte, İş hayatınız yeniden şekillenmekte başarı çıtanız yükselmeye yaptıklarınız kabul görüp desteklenmeye başlıyor. Özel yaşamınızda ise yakınlarınızdan kaynaklanan sorunlarla uğraşabilir bu durumu eş ya da sevgilinize hoş  olmayan bir tavırla yansıtabilirsiniz aman dikkat.

4 Şubat 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde özel hayatınız, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişim sıkıntıları ve yanlış anlaşılmalar yaşayabileceğiniz, anlaşmakta zorluk hissedeceğiniz bir dönemde iken, 17.00 sonrasında ilişkilerde motivasyonunuzun yükseldiği, kendinizi daha rahat ifade edip, etkinlik ve görüşmelerde yer alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

4 Şubat 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli işlerinizi aceleye getirmemeye çalışın. İnsanlardan aldığınız destek sizi güçlü kılıyor. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki uyum sizi mutlu edecek

4 Şubat 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki gergin görünüm partnerinizin bitmek bilmeyen istekleri karşısında sizi yorar. Fakat ilişkideki uyumu kaybetmemek adına sabırlı olmanızı ve olgunluk göstermenizi öneririz. Gereğinden fazla harcama yapmamaya özen gösterin. Hayatta her şey maddiyatla ölçülmez.

4 Şubat 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşinizle ilgili olarak son derece yoğun ama bir o kadar da olumlu ve yardımlaşma dolu bir gün geçirebilirsiniz. Bugün sarf ettiğiniz eforun karşılığı olarak ileride son derece faydalanabileceğiniz ciddi bağlantılar kurma veya kazançlı bir ortaklığın kurulması için gerekli fırsatları yakalayabilirsiniz.

4 Şubat 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 22' 21" R
Ay
Aslan
28° 04' 10"
Merkür
Boğa
00° 01' 49"
Venüs
Boğa
20° 01' 01"
Mars
Koç
11° 34' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 35' 17"
Satürn
Balık
17° 47' 54"
Uranüs
Boğa
23° 14' 25"
Neptün
Balık
29° 19' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
21° 29' 36"
Lilith
Başak
25° 03' 02"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>