Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendi duygularınıza ve karşı cinse olan güveniniz, sizi aşk ilişkilerinde idealleştiriyor. Duyguları esas alıyor, ilişkide göremediğinize inanılan birçok şeyi ayrıntı olarak değerlendiriyorsunuz.

Bugün aradaki buzları eritmek için yeni adımlar atılabilir. Kolektif çalışma yürütmek zorunda olduğunuz insanlarla aranızdaki gerilimleri bir an evvel yok etmelisiniz.

Bundan sonraki süreçte harcamalarınızın biteceği ve rahat bir nefes alacağınız şeklindeki umutlarınız biraz fazla iyimserlik taşıyor gibi. Yapmak zorunda kalacağınız bazı masraflarla bütçenizdeki delik bir süre daha açık kalacak.

Biraz yan sorumluluklarınızdan arınmanız ve kendinizle ilgilenmeniz gerekebilir. Kendinizi yorgun ve halsiz hissetmenizin arkasında esas olarak, almakta zorlandığınız kararlar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınıza verdiğiniz bir sözü yerine getirememenin telaşını yaşıyorsunuz. O sizin çabalarınızın farkında, sizi aşan bazı durumları da biliyor. Bugün önceden aldığınız bir kararı uygulamak isteyeceksiniz. Karar aşamasına birlikte geldiğiniz insanları çok iyi tanıyorsunuz. Bu yüzden kafanız biraz karışık. Güvensizlikler kararınızı geciktiriyor.

4 Temmuz 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar,  Kova burcunda ilerleyen Ay, Cumartesi günümüz boyunca etkili olacaktır. Zihniniz yaratıcılık gerektiren  konularında hevesli ve kendinize olan güveniniz yükseliştedir.  Güzel konuşma ve yazma yeteneğiniz, teknolojik konularda bilgilenme hevesiniz, dış dünya ile temasınız gün boyunca ön plandadır. İletişim kurmak sizin için gayet değerlidir.  Yeni şeyler keşfetmek ve öğrenmek peşinde olursunuz. Çevrenizdeki dünya ile ilgili her şeyi keşfetmek arzunuz yoğunlaşır. Okumayı ve düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşmayı arzularsınız. Hazırcevap haliniz gözlerden kaçmaz, iyi bir öğretici ve konuşmacı olarak çevrenizde dikkat çekersiniz. Güzel sürprizlerle karşılaşmak, sevdiğiniz insanlar tarafından övülmek gururunuzu okşar. Saat 03:53 Merkür-Jüpiter görünümü günün geri kalanında etkili olacak ve sizlere olumlu yönde destek verecektir. Uzlaşmacı ve başkalarının görüşlerini de önemseyerek ilerlemenizde bu enerji yardımcıdır. Arkadaşlarınızla olmanızı, bir araya gelerek günü en güzel şekilde geçirmenizi sağlayıcıdır. İç sevinciniz iletişiminize yansır. Güzel sözlerle gönül alırsınız. Tatilde olanların yeni insanlarla tanışmalarında güçlü bir etkidir. Fikirlerinizi rahatlıkla ifade etmeniz kolaylaşır. Hem kendinizle hem de diğer insanlarla olumlu yönde anlaşmanızda rehberlik edicidir. Grup gezileri için, gayet uygundur.  Keyifli, gönlünüzce geçecek mutlu bir Cumartesi günü dileğimle,

4 Temmuz 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü, bugün sizleri ruhsal olarak güçlendirecek .Omuzlarınızda, yüreğinizde ağırlık yapan sorun ve takıntılarınızdan arınacaksınız. Kendinizi geliştirebileceğiniz, yenileyebileceğiniz aktivitelere yöneleceksiniz. İçinden çıkamadığınızı düşündüğünüz pek çok konuya çözüm bulacak, yaşamış olduğunuz onca zorluğa rağmen hayata tutunabilmenin mücadele edebilmenin şükrü ile kendinize bir şans daha vereceksiniz. Karşılığınıda fazlası ile alacaksınız.

4 Temmuz 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli hedef ve amaçlarınıza ulaşabilmek için en çekici halinize bürünmeli ve etkileyici bir anlatımla ilerlemelisiniz. İkili ilişkilerinizde çekiciliğinizin ve asil duruşunuzun faydasını görebileceğiniz bir hafta sonundasınız. Tüm burçlar için gün geneli: Hafta sonu boyunca derdimizi anlatabilmek veya kendimizi ifade edebilmek türünde sıkıntılar yaşamamız zor görünüyor. İlham veren konuşmalar, motive edici cümleler veya proje çalışmaları, anlaşmaların hazırlanması veya imzalanması ya da okullarla bağlantılı işler anlamında olumlu gelişmelere açığız. Dil eğitimleri, yabancılarla yapılacak görüşmeler, sınavlarla ilgili akıcı değerlendirmeler için de uygun hafta sonu. Günlük burç yorumunuzu okurken yükselen burcunuzu özellikle okumalısınız. Hepinize keyifli sohbetler, sağlık ve sevgi ile kalın…

4 Temmuz 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın ilişkilerinizde ve beklentilerinizde biraz daha toleranslı olmaya bakın. Karşınızdaki kişilerden çok şey öğrenebilirsiniz.

4 Temmuz 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGUSAL gerilimlere neden olacak olaylara yol açmamalısınız. Dostlarınızın fikir değiştirmeleri yüzünden zor anlar yaşanabilir.

4 Temmuz 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Böyle bir etki altında önemli görüşmeler ve paylaşmak istediğiniz önemli konuları enerjisi daha rahat akan bir günde gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri, seyahatler, eğitim, kardeşleriniz ve ilişkilerde iletişim konularında durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz.

4 Temmuz 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş, hizmet ve sağlık alanlarınız ön planda olacak. İşiniz ve kişisel istekleriniz arasında kalabilirsiniz. Hayatınızda gelişen güzel olaylar var. Korkmayın, hepsini bir şekilde yakalayacaksınız.

4 Temmuz 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ortağınız veya sevgilinizle birlikte sosyalleşebilir, keyifli ve yüksek enerjili ortamların tadını çıkartabilirsiniz. Özgürlük teması yükseleceğinden kimseden emir almak istemeyecek, kafanıza göre takılmak isteyebileceksiniz. Eğer ki yalnızsanız bugün birileri ile flört etmek, tanışmak için harika bir gün.

4 Temmuz 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir güngeçireceksiniz. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

4 Temmuz 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 51' 32" R
Ay
Balık
00° 10' 59"
Merkür
Koç
18° 03' 48"
Venüs
Boğa
04° 05' 20"
Mars
Koç
01° 39' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 35"
Satürn
Balık
16° 47' 35"
Uranüs
Boğa
22° 29' 27"
Neptün
Balık
28° 58' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 58"
Lilith
Başak
23° 36' 57"
True Node
Koç
15° 21' 23"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>