Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta kapanmış olan sayfaları arada bir karıştırabiliyor, hiçbir anının unutulamayacağına inanıyorsunuz. Bugünlerde ilginç tesadüfler dikkatinizi çekebilir.

Çoktandır beklediğiniz haber bugünlerde size ulaşacak. İşlerinizi geliştirme uğraşlarınız, bu haberle olumsuz anlamda biraz da olsa etkilenebilir. Hafif dinlenmeler bile size yarar sağlayabilir.

Bugün gelirinizin yetersizliği ile alakalı bir görüşmeniz olabilir. Bu görüşmede şanslı olacaksınız. Son harcamalardan sonra tekrar doğrulmanız biraz zaman alabilir.

Onu sıkça arayarak, kesin bitmiş şeyleri düzeltmeye çalışarak yanlış bir yol izliyorsunuz. Bitmiş aşk ilişkinizi dostluğa dönüştürmenin daha başka yolları olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Büyük üzüntü ve birazda kıskançlıkla yolcu ettiğiniz dostunuzdan gelen haber sizi sevindirecek. Onun yeni yaşamındaki mutluluk, sizi biraz kışkırtabilir de. Bugünlerde içinizde her şeye karşı bir isteksizlik hissediyorsunuz. Yaşadığınız bu geçici bunalımın arkasında neyin olduğunu görüyor, ama bu sorunun çözümünün sizin elinizde olmadığını da biliyorsunuz.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar,  yeni haftamız saat 06:20 Ay-Yay burcu geçiş etkinliği altındadır. Sizler hayatın güzelliklerinin tadını çıkarmayı, ilgi görmeyi, beğenilmeyi seversiniz. Geri planda kalmaktan hoşlanmazsınız.  Hatta böyle bir ihtimal bile sizi  huzursuz etmeye yeter de artar bile. Sıradanlaşmak bir Aslan için oldukça keyifsiz bir durumdur. İşte Yay burcundaki Ay, sizin gibi pırıltılı kişiler için harika bir enerjidir ve problemlerinizin altından kalkabilmenizde ışığınız olur.Saat 09:26 Venüs-Uranüs arasındaki olumlu görünüm gayet güzel. Gün boyunca sürpriz gelişmeler, heyecanlandırıcı aktiviteler, yeni arkadaşlıklar, ilginç ve farklı aktivitelerde bulunabiliriz. Beklediğimiz haberleri almamız, buna göre yenilikleri uygulamamız kolaylaşıyor. Değişik yerler görmek, rutin bir hayattan uzak durmak niyetindeyiz. Belki de hesapta olmayan bir seyahate çıkabiliriz. Daha önce düşünmediğimiz ancak aklımızı bir anda çelen her şeye Evet diyebiliriz. Güzel ve bakımlı görünmek, ilgi uyandırmak arzumuz bir hayli yoğunlaşır. Değişik bilgiler edinmek, kendimizle birebir ilgilenmek, bir işi farklı bir şekilde yapmak hoşumuza gidebilir.Yeni hafta boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Umduğunuz her ne varsa, hayrınıza olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

29 Haziran 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığınız işin karşılığını almak, ve bu konuda hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. İş disiplininiz mükemmel. Birlikte çalıştığınız kişilerin, en az sizin kadar özverili çalışmasını istiyorsunuz. Maddesel menfaatlerinizi korumak zorundasınız ve bugün egolarınızı ön plana çıkaracaksınız. Öfkeli davranışlarınıza dikkat etmelisiniz.

28 Haziran 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun vadeli hedef ve projelerinize zaman ayırabileceğiniz, ilerlemeye açık zamanlardasınız. Plan ve projelerinizi uygulama zamanınız geldi. Fırsatlar kapıda, kilitler açılsın! Tüm burçlar için gün geneli: Akşama doğru kafa karışıklıkları, dikkat dağınıklıkları, yanıltıcı kişilere ve durumlara karşı tedbirli olma ihtiyacı söz konusu olsa da, gün içerisinde hareket etme, bilgi edinme, yeni şeyler öğrenme isteğimiz yüksek ve enerjiğiz. Günlük burç yorumunuzu okurken yükselen burcunuzun yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize enerjik günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Haziran 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz. Kendi eksikliklerinizi tamamlamak için fırsatlar yaratabilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla plan yapmak size iyi gelecektir.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal zamanlar yaşayacaksınız. Sevdiğiniz biriyle kavga edebilirsiniz fakat ümidinizi yitirmemelisiniz.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden hayatınızdaki kadın figürler, anneniz ve eğer siz bir erkekseniz eşinizle ilgili konularda belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlişkilerde yeni kararlar almamanız gereken ve yaşayacağınız her duyguyu normal ve insana özgü olarak kabul etmeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

29 Haziran 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda sevdiklerinizle aynı duygularda olmayabilirsiniz. Onlar için bir şeyler yapma isteğinizi organize edebilirseniz, kafanızdakileri uygulayabilirsiniz. Bilinçaltı ve davranışlarınızı gözden geçirin.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğer yalnızsanız sürpriz bir aşk durumu söz konusu, ya da bir diğer olası senaryo partnerinizle birlikte tatil planı yapmak olabilir ya da sizden uzakta belki de farklı şehirden biri ile flörtleşmeler söz konusu olabilir. Bu hafta fiziksel olarak değişimler yapmak, rutinin dışına çıkıp değişik çevrenizde ki insanları şaşırtacak fiziksel değişimler yapmak içinde gayet uygun.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Siz hiç yorulmaz mısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Herşeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi. Sizin bir işkolik olduğunuzu düşünüyor.

29 Haziran 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 02' 02" R
Ay
Koç
02° 38' 18"
Merkür
Koç
19° 28' 13"
Venüs
Boğa
06° 51' 06"
Mars
Koç
03° 22' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 08"
Satürn
Balık
16° 58' 54"
Uranüs
Boğa
22° 37' 12"
Neptün
Balık
29° 02' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 26"
Lilith
Başak
23° 51' 52"
True Node
Koç
15° 24' 22"
Son Güncelleme : 05/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>