Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Küçük sorunlar sizi birbirinize daha da bağlıyor. Omuz omuza verip sorunları atlatmanız aranızdaki aşkı daha da körüklüyor. Çoğu konuda mantık ve anlayış olarak birbirinize uyuyorsunuz.

Takdir toplamayı ve beğenilmeyi seviyorsunuz, fakat çok yorulup sağlığınızı bozmamak için enerjinizi dikkatli kullanmanız gerekebilir. Sizden istenileni fazlasıyla yapmayı alışkanlık haline getirmiş görünüyorsunuz.

Bu konu kafanızı daha fazla kurcalamamalı, yakında elinize para geçecek. Önemli bir sorun yaşamamakla birlikte günübirlik yaşamak sizi huzursuz ediyor.

Objektif olma adına özellikle sevdiğiniz insanlara karşı başka kimseleri savunmaya özellikle dikkat gösteriyor gibisiniz. Doğru bir tavır da olsa, bunu özenli bir biçimde yapmanız doğru olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzü, bugün özgürlük duygunuzun yükselerek olumlu etkileri olacağına işaret etmekte. Bu özgürlük varolan şartlarınızı iyileştirerek çalışma ortamınızda daha iyi imkanlar sağlayabilmeniz için mücadele gücünüzü harekete geçirecek. Sorumluluğunu aldığınız projeleri daha verimli bir şekilde sonuca ulaştırabilmek için kararlar alacaksınız. Özel yaşamınızda olayları daha da işin içinden çıkılmaz bir hale getirmemek için sakinliğinizi korumalısınız.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Oğlak burcunda oluşacak Dolunayı, gün boyunca etkili tüm görünümler çerçevesinde ele almakta yarar var. Böylece ne gibi etkileri olduğunu, nelere dikkat etmemiz gerektiğini daha iyi anlamış oluruz. Dolunayın oluşacağı günün ilk işareti, Güneş-Neptün arasında oluşan görünüm, sizin gerek başkalarıyla olan  maddi ve manevi anlamdaki paylaşımınız gerekse bir kayıp, ayrılık veya farklı bir nedenle yaşadığınız hassasiyetin işaretçisi olarak dikkat çekiyor. Saat 05:20 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, sağlık, çalışma hayatı veya farklı bir nedenle, sizi baskı altına alan, disiplin eden ve kendinizi yorgun, bitkin hissetmenize yol açabilecek zorlukları işaret ediyor ve doğal olarak bunalıyoruz, yoruluyoruz, bıkkınlık hissediyoruz. Mars-Kuzey düğüm görünümü, şu her şeyi kendinize dert etmenin, geçmişi artık düşünmekten vazgeçmemenin, sizi ne kadar yorduğunu, üzdüğünü anlamanızı işaret eden bir uyarı gibi. Diyor ki, gelişmek istiyorsan, huzur bulmak  geleceğini düşün, kendine özen göster, iletişimde bulun, araştır, uyumlu, nazik, dengeli insanlarla bir arada ol, çalış, öğren ve kendini toparla. İşte bu sese kulak vermek lazım dostlarım. Merkür-Uranüs görünümü, Dolunay ile örtüşen bir enerji ve sizin şu anda yaşadığınız sıkıntıları aşabileceğinizi, yeni bir sayfa açabileceğinizi, yenilikleri hayatınıza çekebileceğinizi gösteriyor. Huzur bulacağımız, sevgiyle yol alacağımız, güven içinde yaşayacağımız bir dünya dileğimle,

2 Temmuz 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Venüs'ten aldığınız desteği, olumlu bir şekilde kullanacaksınız. Kendinize güveniyorsunuz. Duygusal konularda, onunla aranızda gizli bir yarış var. Dengelerinizi korumak için, kuralları siz koymalısınız. Sıra dışı konuların gündem kazanmasıyla bazı eski olayları artık arkada bırakacaksınız. Duygularınız yenileniyor.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızda bazı plan veya projeleriniz varsa, kafanızda, olayların aynen istediğiniz şekilde gelişeceğini düşleyerek şekillendirebilirsiniz. Endişe ya da olası problemleri büyütmek yerine daha olumlu düşünmenin size daha fazla katkısı olduğunu görebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Dolunay etkisi ev, aile, ait olduğumuz topluluklar veya ülke anlamında bugün de ufak tefek stresler yaşanmasına neden olabilir. Duygusal anlamda iniş çıkışlı durumlara açığız. Ancak, Merkür'ün Jüpiter, Venüs ve Uranüs'le olumlu açıları bugünden itibaren önümüzdeki haftanın ilk günlerine kadar, iletişimsel, yazılı ve sözlü anlaşmalarla ilgili veya medya ya da bilişim ve teknolojiyle ilişkilendirilebilecek başlıklarda olumlu gelişmeleri, keşifleri ve buluşları gündeme taşıyabilir. Anlaşmalara imza atmak veya ifade yeteneğimizle ilişkilerimizi güzelleştirebilmek ve net anlaşılmak için olumlu günlerde olacağız. Günlük burç yorumunuzu okurken yükselen burcunuzun yorumunu öncelikle okumalısınız.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Endişe duyduğunuz konulara duygusal yönden bağlanmış olduğunuzu hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizdeki bireyselleşme isteği içinde ani kararlar vermemeye çalışın. Gün içinde kısmetli zamanlar yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular sizi yorabilir.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DEÄžİŞKEN ruh haliniz bugün sizi sevenlerin sabrını zorlayabilir. Bazen çekici bazen farkında olmadan itici olabiliyorsunuz dikkat edin.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalar yapabilir, banka, ödeme, kredi, alım satım gibi finansal işlerinizi halledebilirsiniz. İlişkilerinizde alınganlık yapabileceğiniz bugün, partnerinize sevginizi daha yoğun göstermelisiniz.

2 Temmuz 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş fırsatları, hayatınızdan alacağınız keyif yüksek olurken, karşılaşacağınız önemli şanslar ayağınıza kadar gelecek. Hayat düzenlemeleriniz için de karşınıza güzel fırsatlar veya teklifler gelebilir.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ve çalışma ortamınıza ilişkin konular ön planda olacak. İşinizi, çalışma ortamınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Bunun yanı sıra birveya projenin bitişi veya sonlanması anlamına da gelebilir bu dolunay. Dolunaydan hemen sonra diyet veya spora başlamak için harika etkiler altında olacaksınız

2 Temmuz 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

2 Temmuz 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 44' 16"
Ay
Kova
28° 24' 17"
Merkür
Koç
17° 59' 40"
Venüs
Boğa
03° 56' 05"
Mars
Koç
01° 33' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 50"
Satürn
Balık
16° 46' 57"
Uranüs
Boğa
22° 29' 01"
Neptün
Balık
28° 58' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 33"
Lilith
Başak
23° 36' 07"
True Node
Koç
15° 21' 15"
Son Güncelleme : 02/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>