Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla ilgili her gün yeni bir güzellik keşfediyorsunuz. Bu keşifler sizi çok heyecanlandırıyor. Onun da gözü sizden başkasını görmüyor. İlişkiniz her geçen gün biraz daha kendini tazeliyor.

Arkadaşlarınızla yaşadığınız dayanışma işlerin daha kolay yapılmasını sağlıyor. Bu uyumu bozan bir kişinin değişmesine çalışacaksınız. İş hayatınızdaki dostlukları çok önemsiyorsunuz.

Bugün yeni fiyat araştırmaları yapabilirsiniz. Bir yakınınıza almak istediğiniz biraz pahalı bir hediye bütçenizi sarsacak gibi görünüyor. Bu yüzden kararsızsınız.

İş ortamınızda güvensizlik kaynağınız olarak gördüğünüz kişiyi dikkatle izleniminiz yararlı olabilir. Bugünlerde birtakım görüşmeler içersinde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üzerinden uzun zaman geçmiş bir olayı bugün yine gündeme getirebilir ve bu yüzden eleştirilebilirsiniz. İnatçılığınızyaşamınızda çok işinize yarıyor ama özel hayatınızda da böyle davrandığınızda çevrenizdekileri sıkabiliyorsunuz. Başkaları için kapanmış olan bir mevzu, sizin için bugünlerde de anlamını taşıyor. Yanlış bir tutumla aklıyken haksız duruma düşebilirsiniz.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Çarşamba gününe, saat 10:51 itibariyle sizleri kucaklayan Venüs-Jüpiter kavuşumuyla adım atıyoruz. Bu enerji,  burcunuz üzerinde oluşacak.  Tabii ki bu olumlu gelişmeleri, moral duygunuzun artışını, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayan bir yansımadır. Ben bunu sizin için bir doping olarak görüyorum. Moralinizi yükseltiyor ve baskıları hafifletiyor. İşinizle ilgili yeni girişimleri, planları, görüşmeleri işaret eden bu kavuşum sayesinde aşk hayatınız da canlanıyor. Dikkatleri kolaylıkla çekeceğiniz bir gündesiniz. Sizden bir çok kişinin olumlu yönde bahsettiğini, size yöneldiğini fark edebilirsiniz. Dışarıdan da yardımlar ve destekler görürsünüz. Ay-Oğlak burcu ilerleyişi Saat 12:11 itibariyle etkili olacak. Hayatın üstümüzdeki baskısından biraz sıkılabiliriz. Sürekli güven verici olanı, ileriye dönük olanı tercih etmek zorunda kalmanın bizi yorduğunu düşünürüz. İşlerimizi düzgün yapmamız, planlanan şekilde bitirmemiz gerekir. Bu enerji, özel sorunların baskınlığını işaret eder. Her şeyin altından tek başınıza kalkıp kendinizi yormayınız. Sağlığınızı ilgilendiren konulara bugün ağırlık verebilirsiniz. Saat 20:33 Ay-Mars karşıtlığı, herhangi bir konuda adım atmadan önce,  her şeyi dikkatli bir şekilde gözden geçirmenin önemini vurguluyor. Çünkü baskı altında kalan birey, birden bire kararlar verebilir. Bir söz vardır. Seçimlerimiz kaderimizdir diye. Bir adım atmadan önce sizin için ne kadar gerekli olup olmadığını bir daha düşünmek bazı durumlarda iyi olacaktır.  Herkesi memnun etmeniz mümkün olmadığına göre, verimli çalışmanın yolu, moral duygunuzu yüksek tutmak ve kimsenin sizi sinirlendirmesine izin vermemektir. Gününüz çiçek çiçek mutluluk ve huzur  içinde geçsin. Umduğunuz güzelliklerle karşılaşmanız dileğimle,  

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Venüs'ten aldığınız desteği, olumlu bir şekilde kullanacaksınız. Kendinize güveniyorsunuz. Duygusal konularda, onunla aranızda gizli bir yarış var. Dengelerinizi korumak için, kuralları siz koymalısınız. Sıra dışı konuların gündem kazanmasıyla bazı eski olayları artık arkada bırakacaksınız. Duygularınız yenileniyor.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hassas veya birikmiş konuları gündeme taşımak için doğru bir gün olmayabilir. Herkesin burnundan soluması ‘' açtırma kutuyu söyletme kötüyü'' ruh halini popüler kılıyor. Tüm burçlar için gün geneli: Oğlak burcundaki dolunay, hırslarımızı veya yaşamsal planlarımızı ön plana çıkartabilir. İmajımız ve amaçlarımızı ilgilendiren başlıklar ön plana çıkabilir. İçsel istek ve ihtiyaçlarımız ve ait olduğumuz toplumun bizden beklentileri ya da toplum içinde sürdürmemiz gereken duruş arasında sıkışıp kalmış hissedebiliriz. Ev, aile ve ülke başlıklı konulardaki gelişmelerin doğru yönetilmesi gerekiyor. Hafif bir stres hissedilse de, ikili ilişkilerimizde yaşanacak hoşluklar, partnerimizin veya sevdiğimiz kişilerin jestleri ya da estetik veya yaratıcılık gerektiren işlerde yaşanacak tatmin veya hoş gelişmeler stresi unutturabilir. Aşağıda dolunayın burçlarınıza etkilerini paylaştım.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla ilgili konular sabah saatlerinizi etkileyebilir. İlerleyen zamanlarda sizi ortaklı para konularına karşı dikkatli olmanızda fayda var. Kriz yaratabilecek durumlar oluşabilir. Gün içinde keyif aldığınız şeyler için zaman ayırmak size iyi gelecektir. Sorumlu olduğunuz konularda farkındalık yaşayabilirsiniz. Akşama doğru ilişkilerinizde çatışmalar yaşanabilir.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünyeniliği peşinde olduğunuzu bilen dostlarınız size teklif gönderecekler. Bu arada mevcut işinizi ihmal ederseniz yanlış anlaşılabilirsiniz.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi muazzam yüksek bir enerjide hissedecek, yaptığınız her işle öne çıkacak ve ilişkilerinizde fırsatlarla karşılaşacaksınız. Sportif faaliyetler ile güzellik ve bakımıza da önem verebileceğiniz bugün sosyal ortamlar ve arkadaş çevrenizle keyifli etkinliklerde yer alabilirsiniz.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, olayların eğlenceli yönlerine odaklanarak hareket etmek isteyeceksiniz. Sosyal çevrenizdeki hareketleriniz hissettiklerinizle örtüşmeyebilir. Şansınız çok yüksek olacak.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Civa gibi hareketli bir dönem sizleri bekliyor olacak. Bu hafta toprağa tohumları ekme zamanı, projeleri başlatma, karşınıza çıkacak her türlü fırsatı değerlendirme zamanı. Şans sizden yana olacak ve 4 ayak üstüne düşebileceksiniz çoğu zaman, aklınız sayesinde olası zor noktalarda bile rahatlıkla çözüm yolları üretebileceksiniz.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

1 Temmuz 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 42' 14"
Ay
Kova
27° 54' 41"
Merkür
Koç
17° 58' 32"
Venüs
Boğa
03° 53' 31"
Mars
Koç
01° 32' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 21"
Satürn
Balık
16° 46' 46"
Uranüs
Boğa
22° 28' 54"
Neptün
Balık
28° 58' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 26"
Lilith
Başak
23° 35' 53"
True Node
Koç
15° 21' 12"
Son Güncelleme : 02/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>