Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize gösterdiğiniz küskün tavırla kendinizi kandırdığınızı biliyorsunuz. Ona bir şeyleri anlatmak için başka bir yol denemelisiniz. Bu oyunu fazla uzatmamanız sakıncalı olabilir..

Yeteneklerinizalanınızda kendini gösterme şansına sahip. Ama bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı önlüyor. Yine de sorun yaşadığınız ilişkileri hayatın birincil problemi gibi görmemelisiniz.

Önünüzde düşünceli günleriniz var. Bugünü biraz masraflı geçirmeniz, bu açığı nasıl kapatacağınızı düşünmenize yol açabiliyor. Sıkıntınızın bitmesi bazı küçük nedenlere bağlı olabilir. Yakında böyle bir şaşkınlık yaşayabilirsiniz.

Tam yerine oturtamayıp sonradan iç tartışmalarınızda bocaladığınız bazı davranışlarınızla objektif hesaplaşmalar içine girmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınızla ilişkinizin geldiği yerden hiç memnun görünmüyorsunuz. Onun, olacağına varsın gibi bir tavır içine girmesi sizi iyice kızdırıyor. Bu akşam konuşmak için uygun olabilir. Bir tanıdığınızın ailesindeki sağlık sorununa çok üzülüyor, ilginin ötesinde bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Yakında çok özlem duyduğunuz birini görme fırsatınız olabilir.

30 Haziran 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 00:12 Ay-Neptün mücadeleci görünümü, Salı günümüzün ilk enerji etkinliğidir. Aşk hayatımız ve güzel olan her şeyin zevkine varma yönünde etkileyicidir.  Ancak özel hayatımızda bizi rahatsız eden konular varsa akşam saatlerinde bunları düşünmeden edemeyiz. Saat 13:20 Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında çevremizdeki kişilerle uzlaşı içinde olmak, bastığımız yeri bilmek, ilişkilerimizde dikkatli olmamız  gerekiyor. Herkesin sizin gibi düşünmeyeceğini unutmayalım. Yakınımızda bulunan kişilerle adil ve tarafsız bir şekilde ilişkilerimizi düzenleyelim. Dış çevrelerde sabırsız davranmayalım. Risk altına girecek sözler sarfetmeyelim. Saat 19:00 Ay-Uranüs olumlu görünümü, yenilikleri uygulama, aşkla sarmaş dolaş olma, özgür bir şekilde yol alabilme anlamında bizi teşvik ediyor. Saat 20:47 Ay-Venüs görünümü, akşamı canlandıran, paylaşımları güçlendiren, çevrenizle aranızdaki bağlantıyı sağlayan bir enerjidir. Aşk ilişkilerinde duygular gayet akışkan, gönüller bir o kadar şenliklidir. Kısa süreli bir etki de olsa, bu saatlerde ruhumuzu ışıklandıracağını söyleyebilirim. Saat 21:18-1 Temmuz saat 12:11 arasında Ay-Yay burcunda boşlukta ilerleyecektir. İlişkilerde ve ilk  buluşmalarda yanıltıcı bir etki yaratabilir. Karşınızdaki kişiyi tam olarak tanımadan veya  olayları anlamadan dinlemeden, sözler vermeye kalkmak yanlıştır. Sanatsal konularda size ilham gücü veren bu oluşum altında eserlerinizi dışarıya tanıtmanız, başka insanlarla bağlantı kurmanız daha kolay olabilir. Sağlıklı, huzurlu, mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

30 Haziran 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Huzur, kazanç ve güzel gelişmelerin yaşanacağı harika bir gün sizleri karşılamakta. Özel yaşamınızda ise aşk ve aile hayatınızda sihirli bir el değmişçesine sevgi, huzur ve aşk hakim olacak. Aşk hayatınızda yaşanan olumlu gelişmeler özellikle evli aslanlar için oldukça sevindirici olacak, krizler sona erip emeğin güzelliği ilişkinizi taçlandıracak. Bekar aslanlar da, bugün tanışmalar duygusal hayatınıza renk katabilir.

30 Haziran 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal anlamda kendinizi daha iyi tanıyabileceğiniz, bu anlamda içsel yolculuklarınızı arttıracağınız günlerdesiniz. Sezgilerinize güvenebilirsiniz. Ayrıca bir not: Sizi dinlemeyen veya sizi anlamak istemeyen kişiler bugünden itibaren problem sahibi demektir. Tüm burçlar için gün geneli: Yeni randevular veya mevcut ilişkilerimizde yenileyici etkiler devrede. Aşırılıklara ve abartılara açık günlerdeyiz. Her şeyin fazlasını isteyebiliriz. İlişkiler, sosyal aktiviteler veya içine estetik katılması gereken işler bu anlamda desteklenirken, yeme içme, giyinme veya alışveriş temalı işlerde aşırılıklara kaçmak zararlı olabilir. İlerleyen saatlerde, bize verilen fikirleri veya önerileri dikkatle dinlememizde fikir farklılıklarını tartışmaya çevirmememizde fayda var. Dolunay stresi yavaş yavaş hissedilmeye başlasa da, Genel anlamda şanslı kazanımlara(özellikle, maddi, ilişkiler veya yaratıcılık gerektiren işler bazında) açık birkaç gün.

30 Haziran 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Bunun için yakalayacağınız fırsatları iyi değerlendirmeye çalışın. Kendinizi geliştirmek isteği içindesiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Öğle saatlerinde iletişimden kaynaklı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Akşama doğru yeni planlar yapacağınız zamanlar olabilir.

30 Haziran 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal başarınız yeni kişiler tanımanıza yardımcı olacak. Aranıza kara kedi giren partneriniz de sizinle görüşmek istiyor. Heyecandan uzak durun.

30 Haziran 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi bulunduğunuz her ortamda ışığınız, yetenekleriniz ve yüksek enerjinizle gösterecek ve ön plana çıkacaksınız. Ani gelişen güzel haberler alabilir, seyahat edebilir ve sevdiklerinizle olumlu ve keyifli diyaloglar geliştirebilirsiniz. Gün içinde aile ilişkilerinde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

30 Haziran 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahatteyseniz, oldukça şanslı ve farklı bir gün sizleri bekliyor. Diğer alanlarda da bu etkiyi üzerinizde hissedebilirsiniz. Kendinize baktığınız ve güzelleşmeye çalıştığınız bir dönem içindesiniz.

30 Haziran 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğer yalnızsanız sürpriz bir aşk durumu söz konusu, ya da bir diğer olası senaryo partnerinizle birlikte tatil planı yapmak olabilir ya da sizden uzakta belki de farklı şehirden biri ile flörtleşmeler söz konusu olabilir. Bu hafta fiziksel olarak değişimler yapmak, rutinin dışına çıkıp değişik çevrenizde ki insanları şaşırtacak fiziksel değişimler yapmak içinde gayet uygun.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Kendinizi kapana kıstırılmış hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız.

30 Haziran 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 53' 09" R
Ay
Koç
00° 24' 06"
Merkür
Koç
19° 21' 51"
Venüs
Boğa
06° 39' 49"
Mars
Koç
03° 15' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 59"
Satürn
Balık
16° 58' 09"
Uranüs
Boğa
22° 36' 40"
Neptün
Balık
29° 02' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 55"
Lilith
Başak
23° 50' 51"
True Node
Koç
15° 24' 12"
Son Güncelleme : 05/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>