Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kızarıp bozardığınız, terlediğiniz için kendinizden nefret ediyorsunuz. Uzun bir yalnızlıktan sonra çok ilgilendiğiniz biriyle ilk buluşmanız tam bir fiyasko oldu. Bugün onu aramak ve bazı açıklamalarda bulunma ihtiyacı içinde kıvranıyorsunuz.

Atı alan Üsküdarı geçer, mantığıyla çalışan bencil biri sinirlerinizi bozuyor. Kendini gösterme, ön plana çıkma çabaları size iğrenç geliyor. Bugün onunla konuşma girişiminiz, birarkadaşınız tarafından gereksiz görülecek.

Para sizin için çok önemli. Onunla ilişkinizi onsuz kalma korkusuyla sürdürüyorsunuz. Bu da sizin biraz eli sıkı bilinmenize neden oluyor. Şehir dışındaki bir gayrimenkul satışınızdan yüklü beklentileriniz var.

Hayatın gerginliği sağlığınızı etkiliyor. Bazı belirtileri küçük de olsalar ciddiye almalı, kendinizi göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün geçtikçe yeni bir huyunuzla tanışıyorsunuz. Bu kadar sıkılgan biri olduğunuzu hiç bilmiyordunuz. Belki bugün, belki yarın sevineceğiniz bir gelişme var. Haberli olmanıza rağmen karşılaştığınızda sizi biraz şaşkınlığa uğratacak. Çünkü olayın bu boyutta gelişebileceğine hiç ihtimal vermiyordunuz. Bazı dostlarınızla sudan sebeplerle geçici kırgınlıklar içindesiniz.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Saat 12:31 Ay-Güneş görünümü, elinizden geldiğince empatide bulunmaya çalışınız. Özellikle parasal konularda dikkatlice hareket edelim. Kendi söylediklerinizin illa kabul ettirmeye çalışmak yanlış olabilir. Saat 16:27 Ay-Neptün görünümü, duygularınızı gizlemenizi, kol kırılır yen içinde kalır misali düşünmenizi sağlar. Sizi olduğunuz gibi kabul eden, zor günlerinizde yanınızda olan kişileri, yıllarca mücadele ederek oluşturduğunuz değerlerinizi korumaya çalışırsınız. Saat 20:55 Ay-Jüpiter görünümü, duygularımızı, hassas olduğumuz meseleleri dışa karşı gizleriz. Sanki bilinmesini istemeyiz. Çocuklarımız, ailemiz, sevdiğimiz her şey bizim için kıymetlidir. Huzur ararız. Sıkıntımızı içimize atarız. Bazen en ufak bir şeyi gözümüzde büyütürüz. Beklentilerimiz olmasa bile, bize ihtiyaç duyanları geri çevirmeyiz, hatta gereğinden fazla yardımcı oluruz. Saat 22:41 Ay-Pluto karşıtlığı,veya farklı bir konuda çelişki duymamıza, yönümüzü tam olarak belirlemekte zorlanmamıza yol açabilir. Kendimizi baskı altında hissedebiliriz. Onun için, verdiğimiz kararlara dikkat edelim. Her şey emrinize amade olsun. Gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileğimle,

5 Eylül 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır yaptığı her işi sıradan bulan bir Aslan burcuysan senin için bugün yenilik arayışı kaçınılmaz olacak. Rutinin dışına çıkabilir, farklıalanları ile ilgili araştırmalar yapabilirsin. Kariyerin için kritik görüşmeler ya da anlaşmalar söz konusu olabilir. Eğer başarılı olmak istiyorsan cesaretini ve sabrını aynı anda kullanman gerekebilir. Evli bir Aslan burcuysan, eşinle kendi ailen arasına bir denge kurmaya çalışabilirsin. Birikimini idare etmeye çalışırken, ufak tefek harcamalar eriyip gitmesine neden olabilir. Dikkat etmelisin! Dönemsel olarak baş ağrısı yaşıyorsan, geçiştirmemende ve rutin kontrollerini yaptırmanda fayda var.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde kıskançlık ve rekabet konusu yüzünden duygusal anlamda gergin bir gün geçirebilir ve karşı tarafın beklentileri sizleri zor durumda bırakabilir. Kendi sınırlarınızı yeniden çizmek ve duruşunuzu güçlendirmek isteyebilirsiniz.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeteneklerinizi ön plana çıkartabileceğiniz bir gündesiniz. İşinizi ve yeteneklerinizi bir bütün haline getirip bu durumdan maddi kazanç sağlamanız mümkün. Finansal konularda beklenmedik harcamalarla karşılaşabilirsiniz. Ailenizin desteğini alacağınız zamanlar içerisindesiniz.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ENERJİNİZİN güçlü olduğu bir gün içindesiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz işlerinizin size sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karar vermeniz gereken konulara yönelik yeni gelişmeler meydana gelecek. Dikkat gerektiren konularda tedbirli davranın. Dalgın ve unutkan olabilirsiniz. Çocuklar ve yakınlarınızla daha fazla ilgilenecek, onların sorunlarıyla uğraşacaksınız.

5 Eylül 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mistik, spiritüel konulara, maneviyata ilgili duyabilir, bu konuların içinde olan diğer kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Hayatı akışına bırakmak, şefkat ve merhamet gibi duygusal yönlerinizi çok daha fazla ortaya çıkarabilir.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken sevdiklerinizin isteklerine daha fazla kulak verecek her türlü ihtiyaç ve sorunlarına çözüm üreteceksiniz.Çalışma arkadaşlarınızın en güvendiği liman olabilirsiniz. Evde uzun zamandan beri halletmeniz gereken yarım kalan işlerinize el atmak için uygun bir zaman. Kariyerinizde aniden çıkan güzel fırsatları dikkate almalısınız.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

5 Eylül 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 06' 09" R
Ay
Terazi
01° 37' 23"
Merkür
Boğa
03° 43' 15"
Venüs
Boğa
23° 30' 07"
Mars
Koç
13° 43' 49"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 24"
Satürn
Balık
17° 59' 24"
Uranüs
Boğa
23° 24' 16"
Neptün
Balık
29° 23' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 45"
Chiron
Koç
21° 38' 11"
Lilith
Başak
25° 21' 53"
True Node
Koç
14° 56' 00"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>