Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dün yaşadığınız ayaküstü bir hoşluk, bugün sizde bir rahatsızlık yaratmış görünüyor. Bugün de bu hoşluğu yaşadığınız kişi tarafından aranmaktan korkuyorsunuz.

İş yaşamınızda karamsarlıktan vazgeçmelisiniz. Sizi bugünlerde, standardınızı çok yükseltebilecek birteklifi bekliyor. Birkonusunda verdiğiniz bir kararı geri almak zorunda kalacaksınız.

Birtakım masraflarınız oluyor. Bunların bu zamanda çok gerekli olmadığı gibi eleştirilerden rahatsızlık duyuyorsunuz. Paranızı bağladığınız birkaç yerden umduğunuzu bulamıyorsunuz.

Sevdiğiniz yaşlıca birinin hastalık haberi şu günlerde kulağınıza gelebilir. Uzun sürecek bir yolculuk yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi korkutan bir sağlık şikayetinizin çok önemli olmadığını öğrenecek ve sevineceksiniz. Sizi direk olarak ilgilendirmeyen üzüntülere karşı bağışıklı gibisiniz. Çok sağlam bağlarla sürdürdüğünüz bir ilişkinizde bazı problemler yaşayabilirsiniz. Bir evlilik haberini, hoş karşılamasanız da gönülsüz olarak kutlamak durumunda kalacaksınız.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 31 Ekim saat:07:38-17 Kasım saat:04:33 tarihleri arasında Merkür Yay burcunda ilerleyecek. Sürpriz yeniliklerle karşılaşabilirsiniz. Bir anda hayatınıza dahil olan bir kişi veya bir gelişme sizi canlandırır. Hevesli olacaksınız. Tabii ki gerektiğinde olasılık hesabı da yapacağız. Fikirlerimiz, bakış açımız, inanç ve prensiplerimiz, aşk hayatımızla ilgili konularda bir hayli etkili olacak. Ayrıca dış dünya ile olan temaslarımızda biz neyi hedefliyor ve neye inanıyorsak ona göre kararlar vermek isteyeceğiz. Birilerine göre değil kendimize göre hayatı ele alacak ve ifade edeceğiz. Her konuda mutlaka bir söz edecek, başkalarıyla bu bilgileri paylaşacak fakat birileri yanlış bulduğunda içerleyeceğiz. Bilgimiz yetersizse, tecrübemiz kafi değilse, bir de kendimize güvenimiz çok ileri derecede ise öğrenmeye çalışmalı, ben biliyorum dememeli, eksiklerimizin de farkında olmalıyız. Merkür-Yay burcunda 17 Kasım-1 Aralık tarihlerinde gerileyecek. Yorumda sözü edilen mevzular üzerinde tekrar duracağız. Onun için lütfen yorumunuzu bir daha gözden geçiriniz. 31 Ekim saat:22:42-16 Kasım saat:13:51 tarihleri arasında Terazi burcuna gerileyecek Venüs; yakın çevrenizle olan irtibatınız ve iletişim konularında etkili olmaya başlayacak. Burada dikkat edeceğiniz husus, çevrenizle olan uyumunuzu, sosyal yaşamınızı gözden geçirmek ancak ilişkilerinizde denge ve eşitliği muhafaza etmek. Venüs geri harekette olduğu için belli bir mesafe koymanız ve yüzeysel davranmanız söz konusu olabilir. Bu durumlar daha sonra kendiliğinden düzelir. Geri hareket süresince, plan ve projelerinizi tekrar gözden geçiriniz. Düşünülenhakkında bilgi sahibi olmalı veya önünüze çıkan teklife ne kadar hazırlıklı olduğunuzu sorgulamalısınız. Eğer değişime hazır değilseniz, tecrübeniz yeterli değilse, hayalci davranmayın. Görüşmede hemen söz vermeyiniz. Yakın çevrenizle ortaklaşa birdüşünüyorsanız bu işin artı ve eksilerini lütfen iyice gözden geçiriniz. İşinizle alakalı eğitim dereceniz ve tecrübenize göre seçimlerinizi gözden geçiriniz.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şartların her an değişebileceği bir gün ve bu durum seni biraz rahatsız edebilir. Özellikle eğer ev içerisinde planı olan bir Aslan burcuysan ani ziyaretler ya da ev içerisinde yaşanabilecek aksilikler güne ait tüm planlarını bozabilir. Kendi işini yapmayı planlıyorsan, sektör araştırmaları planlarını ertelemene neden olabilir. Maddi olarak çektiğin sıkıntıları aşmak adına banka kredilerine yönelebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Aslan burcuysan, değer verdiğin kişinin yakın arkadaşıyla yaşadığı probleme dahi olmak isteyebilirsin. Mümkün olduğunca tarafsız kalmanda fayda var. Yanlış anlaşılma ya da anlık kırgınlıkların faturasını ödemek zorunda kalabilirsin. Kilo problemin varsa, kalorisi yüksek gıdaları hayatından çıkarma kararı alabilirsin.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde şimdiye kadar yapmış olduğunuz hataları daha iyi görebilir ve büyüklerinizin verdiği öğütleri daha iyi anlayabilirsiniz. Karşılıklı yardımlaşmanın önemli olduğu bir gün.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizde duygusal konular ön planda olabilir. İlişkinizle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konuları karşınızdakine benimsetmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda uyum içinde olmak sizin için daha iyi olabilir. İmaj değişikliği için uygun zamanlar var. Beslenmenize ve bedeninize dikkat edin.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerinizde oldukça memnun olacağınız bir dönemdesiniz. Sizin için her şey çok daha iyiye gidecek.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken hayattan beklentilerinizi yeniden gözden geçirecek ve bugün kendinize yeni hedefler koymak isteyeceksiniz. Erkeklerle ilişkilerinizde ılımlı davranmanızın yararlı olacağı, kendinizi çok güçlü ifade edeceğiniz bir zamandasınız. Mutlu yıllar.

31 Ekim 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün lider kimliğiniz ön planda olacaktır. Pek çok konuda becerilerinizi sergileyebilirsiniz. Etrafınızdakilerde uyandıracağınız değer hissi uzun vadede size fayda sağlayacaktır. Yanlış insanların görüşlerine aşırı önem verirseniz gün sonunda itibar sorunu yaşarsınız.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcuna geçen Merkür, sosyal ilişkilerinizi, aşk hayatınızı, eğlence dünyanızı hareketlendirecek. Hayatı detayda değil genel perspektifte yaşayacaksınız. Büyük resme odaklanma zamanı. Yeni tanıştığınız kişi ve gruplar gelecekte size faydalı olur. Gönlünüzü yeni sevdalara açabilirsiniz.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

31 Ekim 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 55' 07" R
Ay
Başak
17° 06' 34"
Merkür
Boğa
02° 04' 43"
Venüs
Boğa
21° 59' 25"
Mars
Koç
12° 47' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 60"
Satürn
Balık
17° 54' 29"
Uranüs
Boğa
23° 19' 60"
Neptün
Balık
29° 22' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 29"
Lilith
Başak
25° 13' 42"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>