Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize şirinlikler yapmanız için uygun bir gün. Ondaki önemsiz çekingenlik ve güvensizlikler, ona kendinizi yeterince anlatamamış olmanızdan kaynaklanıyor.

Çok yerinde bir kararı resen aldığınız için biraz tedirginsiniz. Gününüz bu karara gelecek tepkiyi beklemekle geçecek. Ve birtakım tepkiler alacaksınız gibi görünüyor.

Bir alacağınızı uzun süredir tahsil edemiyorsunuz. Bu durum bütün hesaplarınızı alt üst ediyor. Bugünlerde size borçlu olan kişiyle konuşmanızda fayda var.

Bazı konularla ilgili olarak, kendinize söz geçiremiyorsunuz. Çok titiz olmanız gereken hassas bir konuda, bile, bile gevşeklik edebiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi hayata bağlayan özel zevklerinize daha fazla zaman ayırmak istiyorsunuz. Bugünlerde bu konuda iyi fırsatlarınız olabilir. Bazı ilişkilerinizde uyandırdığınız kendini beğenmiş imajını hiç hak etmiyorsunuz. Bu gözle bakanlar, size şartlanmış olarak yaklaşıyorlar. Hayata başka, başka cephelerden baktığınız biriyle, yakında kaçınılmaz bir ortaklık içinde olacaksınız.

1 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar burcunuzda gün boyu etkili olacak Ay, başarılı olmanızı, çekici görünümünüzle ilgi uyandırmanızı sağlayıcıdır. Saat 18:22 Ay-Mars karşıtlığı, arzu ve isteklerimize göre hareket etmenin işaretçisidir. İlişkide karşı tarafın hal ve tavırlarına dikkat ederiz. Ancak bizim üstümüzdeki etkili olmasına izin vermeyiz. Baskıdan hoşlanmayız. Bizi dikkate almayan veya değer vermeyen kişilere tolerans göstermeyiz. Saat 20:36 Jüpiter-Chiron görünümü, hayalini kurduğunuz güzel bir dünyanın kapılarını size maddi-manevi anlamda açar. Aile olgusunun yüreğinizdeki anlamı büyür. Annelik, babalık olguları başınızın tacı olur. Sevdiklerinize düşkünlüğünüz, onları koruma ve kollama arzunuzu destekleyen gelişmeler yaşanır. Uzaklarda olanlar yurtlarına döner. Sevenler sevdiklerine kavuşurlar. Bir borç ödenir, tam sıkıştığınız anda bir yardım, mucize gelir. Aile genişler, büyür, zenginleşir. Zorluklar kolaylaşır. Keyifli, kendinizle barışık, huzurlu ve stresten uzak bir gün geçirmeniz dileğimle,

1 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Çalışma hayatına dair gündemdeki bazı projelerde yeni kararlar alınabilir, geliştirmeler yapılabilir. Mücadele senin gücün ve fedakârlık yaptığın konularla ilgili kendin ile gurur duyabilirsin. Yakın çevren bugün söylediklerine karşı duyarlı davranabilir; sana sürpriz jestler yapabilirler. Eğer bekâr bir Aslan burcu isen hiç aklında yokken hayatında birinin olması fikri sana sıcak gelecek. Arkadaşların sayesinde tanıştığın birine yakınlık göstermek isteyebilirsin. Arzuların seni rahat bir akışta bırakacak bu da karşındaki insan için yanlış algı oluşturabilir. Senin ciddi olduğunu anlamayabilir. Ailen ön planda olacak. Onlarla kuracağın iletişimler seni maziye götürebilir.

1 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dış görünüşünüzü ve toplum içindeki duruşunuzu önemseyebilir ve imajınızla ilgili yeni bir değişikliğe gidebilirsiniz. Bilginiz, görgünüz ve konuşma biçiminiz bugün sizleri tanıyan herkesi hayran bırakabilir.

1 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Bazı konularda sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi duygusal hissedebilirsiniz. Derin paylaşımlar içinde olmak isteyebilirsiniz.

1 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kredi çekebilir, ödemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Bütçeniz konusunda sürpriz gelişmeler yaşayacaksınız.

1 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte aşka dair konuların sizi zihnen daha çok yorabileceği bir dönem başlıyor. Aşka aşık yönünüz sizi epeyce meşgul edecek gibi görünüyor. Sevgilinize, sevdiklerinize dert anlatmakla ve doğru anlaşılmakla epeyce uğraşabilirsiniz.

1 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevreniz, akrabalarınızla ilgili konular gündem olabilir ancak, önceliğiniz bireysel tatmin arayışınız olacaktır. Zihni verimli uğraşlarla meşgul etmek önemli. Eski ilişkiler alevlenebilir. İş konulu seyahatler gelişebilir.

1 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk günü adeta bir yıldız gibi parlayacaksınız. İkili ilişkilerinizden övgü ve takdir beklemelisiniz. Kişisel başarılarınızı gerekgerekse özel hayatınızda öne çıkartın. Aşkı yeniden keşfedeceğiniz bir gündesiniz. Hiç vakit kaybetmeden yüreğinizi evrenin güzelliklerine açın. Sevginizi çevrenizle cömertçe paylaşın.

1 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Dizginler sizin elinizde. Maddi açıdan da şu günlerde rahatlayacaksınız.

1 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 55' 35" R
Ay
Balık
01° 10' 22"
Merkür
Koç
18° 06' 07"
Venüs
Boğa
04° 10' 28"
Mars
Koç
01° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 34"
Satürn
Balık
16° 47' 57"
Uranüs
Boğa
22° 29' 41"
Neptün
Balık
28° 59' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 12"
Lilith
Başak
23° 37' 25"
True Node
Koç
15° 21' 28"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>