Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yüreğinizi rahatlatabildiğinizde eski çekiciliğinize kavuşacaksınız. Aslı olmayan korkularınız var. Sevgilinizin size olan duygularını çok iyi değerlendirmenize karşın, nedense ilişkinizi güvende göremiyorsunuz.

Sizi mevcut koşullarınızdan kurtaracak her tür işe açık görünüyorsunuz. Çoktandır aklınızda olan bir projenize bugün ilk adımı atmayı düşüneceksiniz. Umutlarınız diri olmalı.

Bir para meselesinde size bağlanan umutlar var gibi. Daha akılcı bir bütçe politikası içine girmeniz gerekiyor. Savurganlığınız para durumunuzla orantılı olarak büyüyüp küçülüyor.

Önemli bir konuda, duygusal davranıp yanlış anlamalara neden olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konuya karşı dönemsel endişeler içindesiniz. Sizi kaygıya düşüren etkilenmeler, bugünlerde bir boşluk yaratabilir. Bunu, konunun kalıcı bir probleme dönüşmemesi için kullanabilirsiniz. Bugünlerde moral durumunuzu yükseltme ihtiyacınız, birtakım sorunları gündeminizden çıkartmanıza neden olabilir. Ama bu yanlış bir yol olacak.

6 Mart 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 6 Mart saat:10:34-23 Mart saat:03:19 tarihleri arasında Merkür-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Biz de istekli bir şekilde düşüncelerimizi, inancımızı, hayata bakış açımızı öne sürmek isteyeceğiz. Bu süreç yurtdışı, ticaret, aktif girişimler, haberler, fırsatlar, hızlı kararlar vermek yönünde etkilidir. Ayrıca yolculukların da simgesidir. Kişigirişimlerinde bulunmak veya eğitim, ticari konularda aktiftir. 23 Mart-15 Nisan tarihleri arasında Merkür-Koç burcunda gerileyecek. Bazı kişilerle anlaşmak pek kolay olmaz. Beklediğiniz cevapları alamadığınızda veya sizden farklı düşünen kişilerle sorun yaşayabilirsiniz. Gün boyunca şans hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

6 Mart 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma ortamında cesaretli tavrınla yapacağın atak, çevrendeki kişileri oldukça şaşırtacak.

6 Mart 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal ilişkilerinizde hem yeni başlangıçlar hem de yeni kişilerle tanışmalar söz konusu olabilir ve yaşamınızda yeni bir sayfanın kapağını açabilirsiniz. Gelir gider dengenizi bu yeni düzene adapte edebilmek için tekrardan bir planlama yapmanız gerekebilir. Arkadaşlık ilişkilerinizde ise hiç kimsenin özel hayatı ile ilgili yargılama yapmamalı ve onları kendinizden uzaklaştırma malısınız. Aksi halde dostsuz kalmanız mümkün olabilir. Hiç kimse sorunlu bir hayat yaşamayı istemez ancak bazı olaylar bizi istemeden çekebilir.

6 Mart 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev ve ailevi konularda yenileyici başlangıçlar yapabilirsiniz. Evinizle ilgili işleri halletmek için gerekli gücü kendinizde bulmanız zor olmayacak. Atacağınız adımlar sayesinde aradığınız güveni bulacak, geleceğinizi sağlamlaştırdığınızı göreceksiniz. Ailevi konularda bazı bilinmeyen gerçekler su yüzüne çıkabilir ve beklenmedik durumlar yaratabilir.

6 Mart 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün işinizi ilgilendiren konularda sizin dışınızda yaşanan gecikmeler iptaller işinize olan adaptasyonunuzu zedeleyebilir, Haklı olsanız bile anlayışlı davranmayı seçin ve olayları gereğinden fazla büyütmemeye özen gösterin. Aksi halde siz zarar görebilir ve çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bugün harcamalarınızı dengelemekte zorlanabilir gereksiz harcamalar yaparak bütçenizi zorlayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise ilişkisi olmayan Aslan'lar uzun zaman önce sonlandırdığınız bir ilişki yeninde gündeme gelebilir.

6 Mart 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, alım satım ve para akışı konusunda problemler yaşayabilir, ilişkilerde fazla kaygılarınızı partnerinize yansıtabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek finansal problemlerinize çözüm üretebilir, aile ve özel hayatınızda dengeyi sağlayabilir, ilişkilerde daha rahat bir tavır sergileyebilirsiniz.

6 Mart 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

2 hafta boyunca medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret ve hukuk alanlarınızda iletişiminiz hızlanıyor. Sizi az tanıyan insanlarla bağlantılarınız artabilir.

6 Mart 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

14 Mayıs'a kadar Merkür Koç burcunda seyahat etmeye başlıyor. Yurt dışı bağlantılarınızda hızlı gelişmeler meydana gelir. Vize, pasaport başvurularınız için hemen harekete geçin. Evrak işleri bugün hızlı çözümlenir. Yeni şeyler öğrenmek, akademik konulara ilgi duymak ön plana çıkar. Lojistik, haberleşme, seyahatler yaşam temponuzu etkiler.

6 Mart 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratacılığınız bugün tepe noktasına ulaşabilir. Yeni fikirler üretmek, yeni yaklaşımlar üzerinde düşünmek ve yeni planlar yapmak için uygun bir gündesiniz. Geleceğe odaklanın ve ileride yapacağınız hamleleri planlayın.

6 Mart 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 44' 53" R
Ay
Balık
13° 19' 57"
Merkür
Koç
18° 35' 56"
Venüs
Boğa
05° 13' 05"
Mars
Koç
02° 21' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 28"
Satürn
Balık
16° 52' 15"
Uranüs
Boğa
22° 32' 37"
Neptün
Balık
29° 00' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 02"
Lilith
Başak
23° 43' 03"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>