Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kıskançlık sorununda, kıskançlık duyan tarafın tek sorumlu görülemeyeceğini kabul etmeniz gerekiyor. İlişkinizde daha sağduyulu davranışlara yönelmelisiniz

Düzensiz çalışma sizi bunaltıyor. İş hayatınızda bu konuda problem olan kişilerle yeniden konuşma niyetiniz bu kez sonuçlar verebilir. Sert görünme çabanızla, içinizdeki yumuşaklığı saklayamıyorsunuz.

Pay sahibi olduğunuz bir satış işinde yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Bugünlerde bütçeniz destek görmeden denkleşemeyecek gibi. Para konularında vefalı dostluklar içindesiniz.

Özellikle bazı tartışmaların inatçı, agresif unsuru olarak tanınıyorsunuz. Bazı duygusal, sert çıkışlarınıza artık kanıksanmış gibi tepki verilmesi, sizi bu konuda daha ciddi önlemler almaya yöneltmeli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel isteklerinizin mutlaka hayata geçmesi için çok fazla ısrarcı olmamalısınız. Bu şekilde, inatçı ve sabit görüşlü bir görüntü vermekten kurtulabilir ve kendinize yaptığınız haksızlığı görebilirsiniz. Duygusal, incinmeye açık olacağınız bir gün. Maddi konularda ani gelişmelerle karşılaşıp, hızlı kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz.

6 Temmuz 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar yeni haftamıza, saat 09:30 Ay-Neptün kavuşumuyla adım atıyoruz. Bu görünüm, iyimserlik ve şans verici, sevgiyle buluşmanızı sağlayacaktır. Maddi birikiminiz, parasal ilişkileriniz, cinsellik gibi geniş alanda sizleri destekleyici özel bir kuvvettir. Borçlarınızı ödeme ve parasal konulardaki sıkıntılarınıza bir an önce çözüm bulma anlamında pozitif düşünmenizi sağlar. Her meselenin derinliklerine sızabilir, psikolojik ve fiziksel anlamda kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz. Saat 17:05 Ay-Güneş görünümü, beklenmeyen durumlardan, sorunlardan, huzursuzluk ve güvensizlikten uzak durma arzunuzu işaret ediyor. Siz merhametle, sevgiyle insanlara yöneliyorsunuz. Her ne olursa olsun, bir parça mutluluk ve gerçek anlamda güvene kavuşmak için çabalıyorsunuz. Bu görünüm, bütün bu isteklerinize kavuşma dileğinizin işaretçisidir. Saat 18:38 Güneş-Pluto karşıtlık etkisi, iç dünyanızdaki hassasiyet, verimli düşünmenize ve çalışmanıza mani olabilir. Ailevi, duygusal meseleler yüzünden kendinizi kıskaç altına hissedebilirsiniz. Oysaki böyle durumlarda tartışmak yerine, buna neden olan şartları bilinçli bir şekilde ele almakta yarar vardır. Mecbur olmadığınız şeylere evet demeyiniz. Gereksiz yüklerin altına girip sonra da şikayetçi olmanız yanlıştır. Kendinize dikkat ediniz. Yormayınız ve yaşamınızı daha düzgün bir şekilde geçirmeye özen gösteriniz. Yeni haftanın sizler için şanslı, güçlendirici, keyiflendirici gelişmelerle dolu geçmesi dileğimle,

6 Temmuz 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun vadeli işler yapmaktan yana oluşunuz, yeni projeler için engel oluşturuyor Başlatacağınız çalışmalar için, gerekli donanıma sahipsiniz. Bugün, sizi anlayacak arkadaş topluluğuyla bir araya gelerek, duygusal alış veriş içinde olacaksınız. Koşullarınızı zorladığınız zaman hedeflerinize daha hızlı yaklaşıyorsunuz.

6 Temmuz 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli hedef ve amaçlarınıza ulaşabilmek için en çekici halinize bürünmeli ve etkileyici bir anlatımla ilerlemelisiniz. İkili ilişkilerinizde çekiciliğinizin ve asil duruşunuzun faydasını görebileceğiniz bir hafta sonundasınız. Tüm burçlar için gün geneli: Hafta sonu boyunca derdimizi anlatabilmek veya kendimizi ifade edebilmek türünde sıkıntılar yaşamamız zor görünüyor. İlham veren konuşmalar, motive edici cümleler veya proje çalışmaları, anlaşmaların hazırlanması veya imzalanması ya da okullarla bağlantılı işler anlamında olumlu gelişmelere açığız. Dil eğitimleri, yabancılarla yapılacak görüşmeler, sınavlarla ilgili akıcı değerlendirmeler için de uygun hafta sonu. Günlük burç yorumunuzu okurken yükselen burcunuzu özellikle okumalısınız. Hepinize keyifli sohbetler, sağlık ve sevgi ile kalın…

4 Temmuz 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla daha fazla paylaşım içinde olacağınız zamanlar var. Gün içinde yapacağınız planlar ilerlemenizi kolaylaştıracaktır. Öğleden sonraki zamanlarda kendinizi rahatlamış ve uyum içinde hissedebilirsiniz.

6 Temmuz 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizin için bereketli bir dönem olacak. Sempatik tavırlarınızla kendinizi sevdirmeyi başarıyorsunuz.

6 Temmuz 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde devam eden işlerinizde ve özel yaşamınızı ilgilendiren konularda son derece pozitif haberler alabileceğiniz ve görüşmelerinizden mutlulukla ayrılacağınız, olası seyahatler ve sosyal etkinliklerde yeni insanlarla tanışıp, eğlenceli zaman geçireceğiniz bir gündesiniz.

6 Temmuz 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizle konuşmalarınız hızlanıyor. Onlara kendinizi doğru ifade edecek ve kafanızdaki fikirleri aktarmaktan kaçınmayacaksınız. Coşkulu ve abartılı tavırlar içine girebilirsiniz.

6 Temmuz 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ortağınız veya sevgilinizle birlikte sosyalleşebilir, keyifli ve yüksek enerjili ortamların tadını çıkartabilirsiniz. Özgürlük teması yükseleceğinden kimseden emir almak istemeyecek, kafanıza göre takılmak isteyebileceksiniz. Eğer ki yalnızsanız bugün birileri ile flört etmek, tanışmak için harika bir gün.

6 Temmuz 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı beslenmeniz, kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

6 Temmuz 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 10' 08" R
Ay
Balık
04° 44' 40"
Merkür
Koç
18° 14' 37"
Venüs
Boğa
04° 28' 56"
Mars
Koç
01° 54' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 04"
Satürn
Balık
16° 49' 13"
Uranüs
Boğa
22° 30' 33"
Neptün
Balık
28° 59' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 02"
Lilith
Başak
23° 39' 05"
True Node
Koç
15° 21' 47"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>