Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkiniz için de huzurlu bir gün. Klasik bir beraberlik içindesiniz ve bu ilişki uzun ömürlü görünüyor. İlişkiyi ayakta tutma çabalarınız bugün olduğu gibi ilerde de doyum içinde olmanızı sağlayacak. Onun çok küçük yakınmalarını da ihmal etmemelisiniz. Bugün küçük bir siteme tanık olabilirsiniz.

İş yaşamınız çok düzgün, çok istikrarlı. Ama aşırı bir yorgunluk içindesiniz. İşlerinizin bir kısmını üzerinizden atmak istiyorsunuz. Bunun için daha yetkili birisiyle görüşebilirsiniz. Görüşme sonunda içiniz rahatlayabilir.

İyi bir birikimci olduğunuz için giderlerinizi kontrol altında tutabiliyorsunuz. Aile bireylerinden birinin savurgan istekleri kesin denetiminiz altında. Kısıntı yapılamaz harcamalarda bile kısılacak bir şeyler bulabiliyorsunuz. Bugün de tasarruf günü olabilir.

İyi niyetli olmayan birisiyle bir alışveriş içinde olacaksınız. Bu ticarette çok dikkatli olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde ev ve aile konularında elinizdeki tamamlamanız gereken işlerle ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise daha keyifli konular sizi bekliyor olabilir, eğlenmeye zaman ayırabilirsiniz.

8 Şubat 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 00:57 Ay-Jüpiter kavuşumu, bize ait olana tutkuyla bağlanmanın işaretçisi. Ailemiz, yuvamız, sahip olduğumuz her şeyi korumaktan ve kontrolü elimizden tutmaktan yanayız. Biz sevdiklerimizden bize karşı aynı yoğunlukta ilgi bekliyoruz. Bunu göremediğimiz zaman en ufak bir meseleyi daha büyütebiliriz. Saat 10:16-16:53 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu sürede, sevgi ve güven dolu sıcacık bir yuvaya olan ihtiyacınız içinizde büyür. Aile içinde gerginlik, huzursuzluktan özellikle uzak durmak isteyebilirsiniz. Kimsenin kimse üzerinde kontrol kurmayacağı, herkesin kendi fikrini serbestçe söylediği bir ortamda bulunma arzunuz yoğundur. Saat 16:53 Ay-Yay burcu geçişi, bizi gülümsetiyor. Hayatın güzelliklerinin maddi-manevi tadına varmanın büyük bir şans olduğunu düşünürüz. Aşk hayatınızı canlandırır. Yaşamı güzel yönleriyle görmenizde yardımcı olur. Pozitif düşünürsünüz. Günün geri kalanında olumlu bir ruh hali sizi sarar. Zorluklar da yaşama dair diyerek, kendinizi rahatlatabilirsiniz. Enerjiniz gayet yüksektir.

8 Şubat 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızı harekete geçirecek durumlarla karşılaşmanız mümkün. Son derece ilginç gelişmeler meydana gelebilir ve siz isteklerinizi açıklamaktan endişe duymayacaksınız. Enerjinizi yükseltecek bir aşk yaşayabilirsiniz.

8 Şubat 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda hızlı gelişmeler oluşabilir, hiç beklemediğiniz kişilerden sürpriz teklifler alabilirsiniz. Fakat bazı konularda kafanızda karışıklık oluşabilir, bunun şaka mı gerçek mi olduğu konusunda şüpheye düşebilirsiniz. Bu noktada biraz geri çekilip karşımızdakine zaman tanımak hem sizi hem de karşınızdaki kişiyi rahatlatacak, ilişkinin gidiş yönünü daha doğru anlamanıza yardımcı olacaktır.

8 Şubat 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konular sizi etkileyebilir. Ev hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz sizin gelişiminiz için önemli olabilir. Öğleden sonra aşk hayatınızda gelişmeler olabilir. Sevdiğiniz işlerde zaman harcayabilirsiniz.

8 Şubat 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün yakın çevreniz ve ailenizi ilgilendiren konularda sizin dışınızda gelişen olayların canınızı sıkacağına işaret etmekte. Çok güvendiğiniz biri sizi yarı yolda bırakabilir ya da hiç beklemediğiniz bir tavrıyla sizi şok edebilir. Bu durum sizi üzse de işinizle ilgili konulara yansımamasına özen gösterin. Yeterince maddi konularda sıkıldınız şimdi kazanma zamanı sizler için. Yaşanan bu olayla birlikte teslimiyetçi bir ruh haline girmekten ve mücadele gücünüzü engellemekten kaçının. Adil olmayan bu olayın sonunda kazanan siz olacaksınız. Sabırlı davranın ve başka şeylerle ilgilenerek bu konudan uzaklaşmaya çalışın.

8 Şubat 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda, işlerinizin tanıtımında ve çocuklarınızla ilişkilerinizde muazzam iyicil destekler alırken, bu alanlarda ani ve sürpriz başlangıçlar yaşayabilir, olumlu haberler alabilir, ayrıca gün içinde spora vakit ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçmiş ve geçmişe ait konuların üzerinde durmamanız gereken bir süreç sözkonusu olacak.

7 Şubat 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzak çevre alanlarınızda keyifli etkilere sahip olacaksınız. Organize etmeniz gereken işlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Yakınınızdaki insanlara akşam saatlerinde anlayışla yaklaşın.

8 Şubat 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs arasındaki destekleyici görünüm size ikili ilişkilerinizde sürpriz dolu iyilikler taşıyacak. Hemde hem aşkta şans sizden yana olacak. Uzun yolculuklara aniden çıkmaya karar verirsiniz. Yeni fırsatlarla karşılaşmak için harika bir süreçtir.

8 Şubat 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu hafta başında aşk ile ilgili konular sizi biraz zorlayabilir fakat bu hafta enerjinizi tam olarak da bu konudan alıyorsunuz. Hafta sonuna doğru duygularınız burada yoğunlaşır.

8 Şubat 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 29' 47" R
Ay
Oğlak
12° 22' 00"
Merkür
Koç
16° 34' 04"
Venüs
Koç
29° 49' 16"
Mars
Balık
28° 59' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 03"
Satürn
Balık
16° 29' 26"
Uranüs
Boğa
22° 17' 33"
Neptün
Balık
28° 52' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 17"
Lilith
Başak
23° 13' 54"
True Node
Koç
15° 23' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:02

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>