Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son zamanlarda oluşan bazı sorunları kendi aranızda tartışıp çözmek taraftarısınız. Sevgilinizin bu sorunlarda sizin dışınızda sırdaşlar edinmesi ve onlardan etkilenmesi canınızı sıkıyor.

Çok önemli bir problemi halledeceksiniz. Çok umutlu olmadığınız bu işte şans size çok yardım edecek. Çok hazırlandığınız bir toplantının içinde olacak, ama amaçladığınız sonuçlardan çok azını alabileceksiniz.

İçinizi karartan ödemeler yavaş, yavaş ödeniyor. Yakında yeni bir harcamanız olacak. Çıkan paranın karşılığı epeydir özleminiz olduğu için bu masrafa o kadar aldırmayacaksınız.

Yurtdışında yaşayan bir arkadaşınızla ilgili duyacağınız aslı olmayan bir haber, berbat birkaç gün geçirmenize neden olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilginiz dışında sizin adınıza şekillendirilmeye çalışılan olaylar var. Bununla ilgili muhtemel sorunları engellemeniz için, birtakım kişilerle ilgili yeni değerlendirmeler içine girmeniz gerekecek. Uzağında kaldığınız bir yakınınızı, onunla ilgili bazı gelişmeler nedeniyle merak ediyorsunuz. Beklenmedik bir sürprizle sizi sevindirebilir.

6 Şubat 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 06:56 Ay-Akrep burcunda ilerleyecek. İlişkinizin sağlıklı bir şekilde yürümesi, problemlerinizin çözülmesi sizin için önemli. Eğer bir sıkıntı varsa, bunu aranızda halletmeniz lazım. Ayrıca her iki taraf bugün birbirlerine duydukları sevgiyi şöyle bir sorgulamaları lazım. Bu sorgulama sorunların aşılmasında gayet etkili bir yöntemdir. olabilir. Geçmişte yaşananların, verilen kararların bir daha ele alınması iyi olacaktır. Ay-Akrep burcu seyir günlerinde derinlemesine düşünürüz, tespitlerde bulunuruz. Bu sayede problemler çözüme kavuşabilir. Saat 17:05 Ay-Satürn görünümü, ailenizle ilgili verilecek önemli bir kararı işaret ediyor. Birisine destek olabilirsiniz. Bir büyüğünüzle yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Günün ışıkları yüzümüzü güldürsün. Kalben sevgilerimle,

6 Şubat 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son derece yoğun ve hareketli bir dönemde bulunuyorsunuz. Beklemediğiniz haberler alabilir ve karar vermekte sıkıntı duyabilirsiniz. Seyahatler keyiflendirici olacak. İçinizdeki istekleri kontrol etmeye çalışmanız gerekiyor.

6 Şubat 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyalleşmek ve yakın çevre iletişimlerinizi daha da güçlendirmek isteyeceğiniz bir gün. Arkadaşlarınızla bir toplantıya katılmak isteyebilir veya onlarla güzel, eğlenceli vakitler geçirebileceğiniz yerlere gitmek isteyebilirsiniz. İletişimin yüz yüze olmaktan çok sanal ortamda yapıldığı bu yaşam anlayışımızda bu gibi toplantılar herkese iyi gelecek, bunları belli bir düzene oturtmak isteyeceksiniz. Ayrıca kariyerinizle ilgili beklentilerinizi gerçekleştirmek isterken bazı kaygılar yaşamanız sizi ister istemez endişeye sevk edebilir. Fakat sizler güçlü ve kararlı yapınızla her şeyin üstesinden gelecek güce sahipsiniz.

6 Şubat 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konular sizi etkileyebilir. Ev hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Bazı konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. Gün içinde kişisel konularda sizi üzebilir.

6 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarının etkisi altında kalabileceğiniz bu süreçte ailenizle ilişkilerinizde yıkıcı değil yapıcı davranışlar içinde olmalısınız. Haksızlığa uğradığınızı düşünürken haksızlık edebilir ilerleyen zamanlarda bunun zararları deneyimleyebilirsiniz. İş hayatınızda ise sağlıklı kararla almakta zorlanabilirsiniz. Sakin olmalı ve işinizle ilgili konuları tek taraflı değerlendirmekten uzak durmalısınız. Bunu başardığınızda isteklerinizi gerçekleştirmeniz için destek göreceğinizden emin olun. Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabul edin yaşadıklarınız ve sahip olduğunuz özellikleriniz de dahil olmak üzere. Özel yaşamınızda ise bir takım şeylerin idrakine vararak ilişkiniz hakkında önemli kararlar alabilirsiniz. Bu kararlar ilişkiyi devam ettirmek adına yapılması gerekenler üzerine olacaktır. Sizin kurallarınızı ve isteklerinizi karşı tarafın kabul etmesi yönünde talepleriniz olacaktır. Bu enerjilerle duygusal yaşamınızı yeniden yapılandırabilirsiniz.

6 Şubat 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkiler, ortaklıklar ve birliktelikler açısından sıradışı bir gün olabilir. Değişik insanlarla tanışabilir ve biraraya gelebilirsiniz. Karşınızdaki kişiye yaklaşımınızda farklı bir yol izleyebilirsiniz.

6 Şubat 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile ortamınızda yapılması gerekenlere odaklanabilirsiniz. Canınızı sıkan bazı şeyler bugünden çok zevk almanızı engelleyecek. Para harcama eğiliminiz yüksek olabilir.

6 Şubat 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcuna geçen Ay bugün sizi yalnızlığınızla güçlenmeye davet ediyor. Sevdiklerinizle çevrili kurduğunuz dünyada ne kadar mutlusunuz? Yoksa mutlu gibi mi görünüyorsunuz? Meditasyon yaparak, çıktığınız içsel yolculukta bu soruların cevabını arayın. Bulduğunuz cevaplar burcunuzda tutulan Ay'ın da etkisiyle gelecekte size radikal dönüşümler yaşatır.

6 Şubat 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızın her alanındaki ortaklıklar, günün ana konuları olacaktır. Elinizdeki konularla kendi başınıza uğraşmak yerine işbirliğine yönelmeniz, sonuçlar açısından daha yararlı olabilir. Bu şekilde, ortağınızın getirdiği fikirlerle daha zengin bir düşünce şekline sahip olabilirsiniz.

6 Şubat 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 31' 19" R
Ay
Oğlak
12° 43' 10"
Merkür
Koç
16° 34' 33"
Venüs
Koç
29° 51' 13"
Mars
Balık
29° 00' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 25"
Satürn
Balık
16° 29' 35"
Uranüs
Boğa
22° 17' 39"
Neptün
Balık
28° 52' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 22"
Lilith
Başak
23° 14' 04"
True Node
Koç
15° 23' 07"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>