Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir çiçek, olmadı özenle seçilmiş bir çift cümlecik sertleşen ilişkilerinizi tersine çevirecektir. Gönül ilişkinizi tekdüze bir ilişkiye dönüştürecek muhtemel gelişmelere karşı gerekli önlemi almadığınız takdirde sıkıntılı günlere girebilirsiniz. İnsan ilişkilerinde karşı tarafı kazanmak için yapacağınız dönüşler kimliğinizi yaralamayacak, göreceksiniz.

Şimdiki durumunuz bazı özlemlerinizi ertelemenizi zorunlu kılıyor. Özlemlerinizi küçültmeden bir kenarda tutun, onların yerine daha küçük yeni özlem ve istemler üretin. Bu yolu seçerken kendinize karşı asla cimrileşmeyin. Doğal gelişmesi içinde para sorunlarınız kendiliğinden son bulacak, her şey normalleşecek.

Beklediğiniz bir paranın elinize geçmesi biraz gecikecek, endişe etmeyin, sadece küçük bir aksiliktir bu. Buna rağmen almayı düşündüğünüz hediyeyi alın ve partnerinizde, onunla paylaşabileceğiniz bir mutluluk yaratın.

Sağlığınıza hiç dikkat etmiyorsunuz, şimdi belki önemli değil ama yarın önemli olabilir. Ağır ve yağlı yemeklerden sakının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu sıralar kapılarınızı her türlü gerilmelere kapamanız, etrafınızda keyfinizi azaltan birtakım gelişmelerin çoğuna ilgisiz görünmeniz, sizi kazançlı çıkartacak. Gönlünüzün zenginliğini daha belli edip ortaya çıkaracağınız gelişmeler söz konusu. Bu gelişmeler, alacağınız kimi kararlarla önünüzü açacak. Fakat bu kararlara karşı çıkan bazı insanların gerekçelerini de anlamaya çalışacaksınız.

9 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 09:39 Ay-Mars kavuşumu hem fiziksel hem de zihinsel anlamda aktif hareketliliğin birebir işaretçisidir. Kişi spor karşılaşmalarında bir hayli hırslı, rakiplerini geride bırakmak için var gücüyle mücadele edebilir. Aşk anlamında ele alırsak bu kavuşum, kısa süreli ancak bir hayli etkili bir maceranın işaretçisidir. Eğer erkekseniz bir bayanla, bayansanız bir erkekle ilişkiye girmenin göstergesidir. Ancak bu ilişki her iki tarafın da birbiri üzerindeki etkisinin yoğun olacağını gösterir. Bu kavuşum enerjinizin mutlaka şekilde açığa çıkmasını sağlar. Tartışmalara da neden olabilir. Onun için dikkatlice hareket edilmesinde yarar vardır. Saat 16:33 Merkür- Kuzey düğüm karşıtlığı, ilişkide karşılıklı anlayış, güven ve paylaşımın önemini işaret ediyor. Farklı fikirleriniz olabilir. Ancak beraberliğin sağlıklı bir şekilde sürdürülmesi için, çiftlerin birbirinin düşüncelerine saygı göstermesi şarttır. Siz daha baskın olmaya çalışırken, partneriniz buna karşı çıkabilir. İletişimde dikkatli olmakta yarar var. Saat 19:03 Ay-Neptün görünümü, hevesli ve coşkulu olduğumuzu, ancak bazı meseleler üzerinde gereğinden fazla hayali davranabileceğimizi işaret ediyor. İyice düşünmekte yarar var. Saat 22:30 Ay-Kuzey düğüm görünümü, aşkta sizi ışıklandıran, geliştiren, büyüten bir etki olup, hayatın keyifli yanlarını, özgürce yaşamın güzelliğini hissetmemizde sizi destekleyicidir. Saat 23:32 Ay-Merkür görünümü, partnerin aklına geleni söylemesine ve karar almasına neden oluyor. Biz de kendimizce haklıyız. İdare etmek pek kolay olmuyor ama huzurumuz kaçmasın diye göz yumuyoruz sanki. İlişkisi sağlam olan Aslanlar için olumlu bir enerji ancak sorunlu ilişkilerde bir tarafın baskınlığını hayli yoğun kılıyor. Sürprizlerle dolu, umduğunuzdan çok daha olumlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

9 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatleri özellikle aşk hayatınız ve sevdiklerinizle ilgili konular açısından oldukça hareketli ve hararetli geçebilir. Akşam saatlerinde ise ortak maddi konularda,ve para konularında bir kez daha düşünmeye ihtiyacınız var.

9 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde yaşadığınız geçmişteki problemlerinize, duygusal manevralarla güçlü çözümler bulabilecek, partnerinizle aranızdaki buzları eritecek, fakat anlık çözümlerle çok uzun vadede kazanamayacağınızı fark etmelisiniz. Doğru olanı zor olsa da tercih etmeli, bazı şeyleri istemeseniz de kabullenmeli ve ortak bir payda edinme yolunu öğrenmelisiniz. Bu noktada biraz daha empatili ve sevgi dolu yaklaşımımız hiç tahmin etmeyeceğiniz kadar yararlı olacaktır.

9 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde farklı konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kendi içinizdeki enerjiyi dışa vurmak isteyebilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Çocuklarınızla zaman geçirebilirsiniz. Hayallerinizin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz konular için harcama yapabilirsiniz. Sanatsal aktivitelere katılabilirsiniz.

9 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arzularınız bugün çok yüksektir ve özellikle karşı cinse duyulan arzular sizi harekete geçirir. Sevdiğiniz insanla aranızda ki problemleri çözüme kavuşturmak için harika bir gündesiniz. Kendinizi çok tutkulu ifade edeceğiniz için; başka insanlar tarafından dikkat çeker ve itibar görürsünüz. Yaratıcı enerjilerinizi işinizle ilgili alanlarda etkili olarak kullanmaya çalışın. Hangi alanda göstermek istiyorsanız, o alanın içindeki kişilerle ilişkilerinizi güçlü tutarak; desteklerini almayı başarmalısınız. Şimdi kendinize ve yeteneklerinize güvenerek ilerleme zamanı.

9 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir,görüşmeleri yapabilir veyaşamınız için yeni çıkış yolları arayabilirsiniz. Strese bağlı olarak sırt ve eklem ağrıları yaşayabileceğiniz bugün iletişimde çatışmaya açık bir enerjide olduğunuz için ilişkilerinizde daha sakin iletişim kurmayı tercih etmelisiniz.

9 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda kolay harcamalarda bulunabilirsiniz. Sahip olduklarınız konusunda hırslı davranabilirsiniz. Farklı insanlardan alacağınız geri dönüşler yaratıcılığınızı artırabilir.

9 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati aşk hayatınızı aydınlatıyor. Romantik bir maceraya neşeyle atılabilirsiniz. Arkadaşlarınızla heyecan dolu bir seyahate çıkabilirsiniz. Kalbinizi bir yabancıya kaptırabilirsiniz. Bu kişiyle spor salonunda karşılaşmanız mümkün. Vizyoner fikirli insanlara çekilirsiniz. Bu kişi belki sizden yaşça büyük olabilir. Hayatın değişik tatlarını deneyimlemekte fayda var. Ne de her günü bir defa yaşama şansına sahibiz.

9 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanların sahip oldukları fikirlere göre duygularınızı yeniden düzenlemeye kalkabilir, bilinçli olarak bazı önyargılar oluşturmaya çalışabilirsiniz. Sonuç olarak, hareketlerinizi de başkalarına göre değiştirmiş olacaksınız. Yapmanız gereken, sadece kendiniz olmaya devam etmektir.

9 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 30' 06" R
Ay
Oğlak
12° 26' 27"
Merkür
Koç
16° 34' 10"
Venüs
Koç
29° 49' 41"
Mars
Balık
28° 59' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 08"
Satürn
Balık
16° 29' 28"
Uranüs
Boğa
22° 17' 34"
Neptün
Balık
28° 52' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 18"
Lilith
Başak
23° 13' 56"
True Node
Koç
15° 23' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>