Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bilinçli tercih ettiğiniz yalnızlığınıza artık son vermek istiyorsunuz. Karşı cinsten biriyle yakınlaşmanız sizi heyecanlandırıyor. Bu heyecan çok kısa bir sürede bir ilişkiye dönüşebilir. Bu kez hayatınızın aşkını yaşayabilirsiniz.

Uzun zamandır yaşanan durgunluk giderek yerini hareketliliğe bırakıyor. Bu da sizin motivasyonunuzu arttıracak. Önümüzdeki günlerde yoğun ama zevkli biryaşamınız olacak.

Sizi ve çevrenize yetecek kadar kazanıyorsunuz. Tek sorununuz kenarda bir birikim yapamamanız. Bu konuda sizi uyaranlar var. Onlara kulak vermeniz yerinde olur.

Mutluluk çok yakınınızda. Kendinizle ilgilenmeye başladığınızda hemen elde edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen dünyanın bütün yükünü sırtınızda taşıdığınızı hissediyorsunuz. Bugün de öyle günlerden biri. Böyle hissetmenizin nedeninin kendiniz olduğunu da biliyorsunuz. Sizinle ilgili olsun olmasın, çevrenizdeki herkesin her işiyle ilgilenmek kendinizle ilgilenmenize engel oluyor. Herkesin dert ortağı olmak bugünlerde size ağır gelebilir.

1 Aralık 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 04:17 Güneş-Neptün görünümü altında, işiniz ve toplumsal yaşamınızla ilgili konulardaki ideallerinizi, belli bir sorumluluk, dikkat, sabırlılık anlamında mutlaka gözden geçirmelisiniz. Daldan dala atmadan, belli bir disiplin içinde hareket ederseniz, insanların sizdeki birçok özelliği, tecrübeyi ve özel yeteneği anlamalarını sağlarsınız. Peşinden azimle gitmelisiniz. Bunları hangi alanda dile getirmeniz, göstermeniz gerektiğini de bilmelisiniz. Saat 07:08-11:52 arası Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bir konu üzerinde net bir görüşe sahip olmanız zor olduğu gibi, kimi zaman huzursuz, haddinden fazla abartılı davranmanız da mümkündür. Siz kendi bildiklerinizin doğru olduğunu düşünürken, başkaları bunun tam tersini iddia edebilirler. Saat 11:52 Ay-Oğlak burcu seyri, ciddiyetin işaretçisidir. Temkinli hareket etmenize yardımcı olur. Eğer dış etkenler nedeniyle canınız sıkkınsa güven duyduğunuz bir dostla sohbet iyi gelir. Bugün önemli işlerinizi Ay-Oğlak seyrinde başarılı şekilde bitirirsiniz. Sizden yaşça büyük kişilerle daha iyi anlaşırsınız. Toplantı, görüşmeler, sağlam olmasını istediğiniz her şeyde, bu enerjiden yararlanabiliriz. Bugünümüz, dünden daha güzel, yarınlarımız her zaman güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

1 Aralık 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Araştırmanız, yoğunlaşmanız ve konsantre olmanız gereken konular varsa bugün bunu rahatça yapabilirsiniz. Yüksek enerjinizle pek çok işin üstesinden gelebilirsiniz.

1 Aralık 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş birlikleri ve grup çalışmaları için ideal bir dönem Sevgili Balıklar. Mantığınıza uymayan bir takım olaylar gelişebilir. Bazı konularda karar almadan, anlaşmalar yapmadan, sözler vermeden ya da harcama yapmadan önce enine boyuna araştırmalısınız. Kendinizi baskı altında hissediyorsanız, profesyonel birinden destek alabilirsiniz. Etrafınızdaki kişilerin problemlerine eğilmeniz ve ilgilenmeniz gerekiyor. Günün Atmosferi:Elimizdeki bilgiler yetersiz olabilir. Aklımız karışık ve hataya yapmaya müsaidiz.

1 Aralık 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içindehayatınızdaki konularda daha fazla sorumluluk alacağınız işlere yönlenebilirsiniz. Geleceğiniz için yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Eğitim konusu tekrar gündeme gelebilir. Üstlerinizden alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. Akşam saatlerinde yakın çevrenizdeki insanlarla iletişim içinde olabilirsiniz.

1 Aralık 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizi gözden geçirmeli ve birçok ismi hayatınızdan çıkarmalısınız. Dost bildiğiniz düşmanlarınız var. Bu durum sizihayatınızda oldukça zorlayabilir.

1 Aralık 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ilişkilerinizde kendinizi yanlış ifade edebilir, özel hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, özgüveninizin yükseldiği ve beklentilerinizin net olduğu bir dönemde olarak, kariyeriniz ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda daha rahat hareket edebilirsiniz.

1 Aralık 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizdeki konuşmalarınızı duygularınızı ve mantığınızı ortaya koyup çözümleyeceksiniz. Maddi konularda esnek adımlar atacaksınız. Keyifli bir değişim içindesiniz.

1 Aralık 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki bir problemi giderebilmek adına kendinizde olan bir sezgisel fikre erişme şansına sahipsiniz. Ancak bu aşamada kendinizi bir parça ketum ve bilgiyi esirgeyen bir yapıda bulmanız olasıdır.Kendi kendinize baskı kurup bu sürecin kolay atlatılmasını sağlayamazsınız. Deneyimli kişilerin tavsiyelerine kulak vermelisiniz. Ay/Neptün zorlayıcı açı etkisi bilhassa kariyerinize odaklı düşünmenize ve strateji üretmenize müsaade etmeyecektir. Siz bugün en iyisi arkadaşlarınızla vakit geçirmeli ve manevi etkinliklerle vakit geçirmelisiniz.

1 Aralık 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

1 Aralık 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 17' 38" R
Ay
Boğa
06° 53' 53" R
Merkür
Koç
21° 15' 46"
Venüs
Boğa
09° 43' 31"
Mars
Koç
05° 10' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 37' 01"
Satürn
Balık
17° 10' 19"
Uranüs
Boğa
22° 45' 17"
Neptün
Balık
29° 06' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 05"
Lilith
Başak
24° 07' 24"
True Node
Koç
15° 23' 14"
Son Güncelleme : 07/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>